Glenn uttrycker sina känslor och backar


En av Sveriges genom tiderna bästa och mest folkkära fotbollsspelare, Glenn Hysén, är i blåsväder. Varför? Jo, han råkade skriva sin hjärtas mening på twitter och det gör man inte ostraffat om man råkar nämna fel parti i twittret.

”Jimmie Åkesson, sicken gubbe. När det gäller gängkriminalitet har han en go inställning, ta bort dräglet, hårdare tag. Ha d gott”. Där har ni orden som upprör och inte minst Expressens Alex Schulman.

Alex Schulman verkar rysa av blotta tanken. Har en av Sveriges mest folkkära människor sympatier för Jimmie Åkesson? Är detta det yttersta beviset för att SD blivit folkligt? Man kan nästan ana frustrationen hos Schulman när han författade krönikan. Den mest häpnadsväckande kommentaren i texten får väl ändå sägas vara denna:

”Att påstå att SD har nynazistiska rötter, det får man inte säga längre i det här landet”

Uppenbart har Schulman valt att inte se direktsända debatter där vår ”statsminister” använder sig av de orden varje gång han inte har argument för att bemöta Åkesson. Troligt är att Schulman anser sig vara överlägsen andra journalister och struntar i att ta del av deras alster, för orden ”nazistiska rötter” används i parti o minut av journalistkollegor från norr till söder.

Nu är det inte slut med märkliga kommentarer och man anar att vreden tog över när han över ett eller flera glas rödvin hängde över tangentbordet.

”Jag tycker att SD är ett enfrågeparti som genom sin bild av invandrare inte kommer med några lösningar”

Inse fakta Alex och lägg hatet åt sidan för en stund. Partier som Moderaterna och Socialdemokraterna har faktiskt karbonkopierat en rad av SD:s förslag och lösningar de senaste åren. ”Enfrågepartiet” har de facto gått i spetsen för den invandringspolitik som både S&M nu mer eller mindre anammar. SD har också haft lösningar inom området Brott & straff som nu diskuteras hos merparten av riksdagspartierna. Även i försvarsfrågor, landsbygdsfrågor och pensionärsfrågor har SD legat i framkant. Fast det är väl så med svenska journalister. De ser det de vill se och de förmedlar det de vill att kunderna ska få veta.

Schulman tycker också att utestängningen av SD när det gäller pågående samtal om den brottsvåg som sköljer över Sverige. Denna strategi har bevisligen misslyckats kapitalt. SD har vuxit i varje val sedan 2010 och t.o.m. Alex Schulman tvingas erkänna, om än motvilligt, att SD ganska säkert kommer att växa mer till nästa.

Expressen

Inte utan att man nästan tycker synd om Alex Schulman. Hans avsky till SD kan inte misstolkas och hans krönikor har inte sällan handlat om just SD som parti och Jimmie Åkesson som partiledare. Den här krönikan är inget undantag, men för att göra honom än mer förtvivlad så vill jag påstå följande. Det finns säkert väldigt många ”folkkära ” personer som föredrar SD framför övriga partier. De törs naturligtvis inte komma ut med det då de vet att medias drev drar igång direkt och att de t.o.m. riskerar sina karriärer.

Fast nu slutar inte historien där.

Nyheter Idag kan visa att Hysén raderade sitt tweet från kontot. Istället kände han sig manad att publicera ett nytt i vilket han tvingas skriva att han inte sympatiserar med SD. Kritiken mot honom blev uppenbart för stor, men frågan är om inte kritiken nu blir än hårdare? Fast den kanske inte kommer från ”rätt” personer, utan från de över 1 miljon svenska medborgare som valt att rösta på ”det nynazistiska partiet” och deras röster är som bekant intet värda.

Härmed har alltså Glenn Hysén rättat in sig i ledet bland den övriga ryggradslösa kändiseliten.

Nyheter Idag


23 responses to “Glenn uttrycker sina känslor och backar

 • Stenbock


  Denne Hysén är i så fall inte ensam om,att inte lärt sig vanligt folkvett.
  Läste just Thoralfs blogg om ett Prideupptåg i Kalmar.
  När han fotograferade spektaklet fanns tydligen en politisk motståndare,vid namn Camilla Nilsson.(vilken grupp vänsterextrema känner Stenbock inte till)
  På bilden ovan synes hennes vänliga gäst,mot dem med andra åsikter om pajas-upptåget !

  Gilla

 • turrim

  Stora proffset Glenn viker sig för lilla amatören Alex. För övrigt har jag läst att Expressen ska avskeda 50 skribenter. När börjar man?

  Gilla

 • Olof.p

  Schulman klingar lite tyskt. Hur ska vi veta att inte han har naziströtter?

  Gilla

 • Janne

  Och vem fan är Glenn Hysen?
  Det är många småpojkar som springer runt och sparkar på bollar och allt möjligt annat också för den delen. En fullständigt okänd figur, förutom för hans egen mor möjligen?
  Han har ju inte ens lärt sig att skriva ännu, stavning verkar vara ett av hans stora problem!

  Gilla

  • Maja

   Varför är du så arg?
   Småpojkar, nu är ju Glenn en farbror.

   Gilla

   • Janne

    Ännu värre, en gammal farbror som springer runt och sparkar på en boll! Har han inget arbete stackarn?
    Och att först säga en sak och minuten efter dementera tyder på svagsinthet eller en mental störning. Har verkar vara förvissad.
    Och är han en gammal farbror som Du sa så borde han väl i alla fall vid det här laget ha lärt sig sunt förnuft och gott uppträdande.
    Vänligen
    Janne

    Gilla

 • Maja

  Har hört att Glenn Hysén är en väldigt barnslig typ att jmf med Pernilla Wahlgren. Grodorna hoppar från munnen, egna åsikter har de direkt inte. Men ibland tänds det ett ljus även i deras tankeverksamhet.
  Tänk att man kan sälja sin själ för djävulen för pengar.

  Gilla

 • Maja

  Björn Ranelid har också härsknat till. Han skriver att alla har inte lika värde. En mördare har inte samma värde som en moder som ägnar sitt liv att hjälpa andra.
  Sverige har hamnat i två lag, den goda börjar alltmer ta plats i offentlighet.
  https://nyheteridag.se/ranelid-avskaffa-iden-att-alla-manniskor-ar-lika-mycket-varda/

  Jag undrar varför det tog 8 år för vissa att vakna upp, personer som anses vara kloka.

  Gilla

 • He Adamson

  Endast att konstatera att han är lika feg och ryggradslös som de flesta andra kändisar.

  Gilla

  • Maja

   Gratismaten sinar och foton blir allt färre. För mig har aldrig Hysén varit någon idol, jag har svårt att begripa att de tvingar sig själva in i de inre kretsar med bjudningar till allehanda kalas med vilka medel som helst.

   Gilla

 • Kent

  Glenn är nygift och kan inte riskera inkomsten från teveprogramen.
  Säkert många kändisar som tänker som Glenn men inte vågar säga det högt.
  Pksekten inom media är skoningslös mot de som inte rättar in sig i ledet.

  Gilla

 • Tony

  Till skillnad mot Alex Schulman , så har både Jimmie Åkesson
  och Glenn Hysen något innanför huvudsvålen.

  Det måste vara svårt för alla P K idioter att konstatera att trots
  deras svartmålning och avståndstagande från S D, så bara växer partiet?

  Och Alex lille, din analytiska förmåga måste vara starkt begränsad,
  nu försöker S samla ihop argument tillsammans med dom andra
  partierna, utom SD, föra att möta brottsligheten, och då använder
  dom sig av dom medel som SD har föreslagit i tio år????

  Och du säger att SD är ett enfrågeparti??

  Gilla

 • Solomon

  Trodde det stod ”Glenn uttrycker sina känslor och bakar”, så jag blev paff när det handlade om SD istället för kakor.

  Gilla

 • Bajen666

  Den ”goa gubben” försvann i ett nafs, stå för fanken för dina åsikter.

  Gilla

  • Tony

   Nej det är det som är problemet med många kändisar,
   ibland råkar hakan slinta och dom uttrycker en sanning,
   men efter kritik tar dom sen tillbaks för att fortsatt få lysa
   i bland andra kändisar, och det är mycket ynkligt!

   Gilla

 • ossie

  Han är väl rädd att inkomsterna från ”Hysens” i femman ryker. Ska man vara med där så får man inte ha fel åsikter, En skitkanal.

  Gilla

 • Erik

  Glenn, ja vad ska man säga om den gubben som sålt sin karaktär till Unibet ett spelföretag. Jag skulle själv ALDRIG göra reklam för detta. Det finns för många spelberoende som antingen blir kriminella eller förstör för sin familj. Det kan inte vara värt det.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Vissa är livrädda för att glömmas bort och gör vad som helst för att synas och höras typexempel clownerna i familjen Wahlgren eller Parnevik, så lågt och patetiskt !
   Men det finns uppenbarligen en publik.
   Världen är sjuk !!!!

   Gilla

 • ruben

  SD är enda partiet, som kommer med praktiska lösningar. SD är enda partiet, som vill straffa kriminella oavsett vilka de är och var de kommer ifrån. SD är enda partiet, som vill att mänskliga rättigheter även ska gälla skötsamma svenskar.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja teoretiska lösningar är väldigt bra, praktiska lösningar i verkligheten är ännu bättre och det är väl dit SD vill komma ?

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Tycker att Glenn för att vara trovärdig och slippa pekas ut som en fegis rakryggat ska tala om varför han backar för att slippa spekulationer som aldrig är bra !

  Gilla

 • andkan

  Glenn är en jordnära kille. Säger vad han tänker och det blir oftast rätt! Stå på dig Glenn, vi en massa människor på din sida.
  Han har ett stort hjärta, glömer adrig när han delade ut medaljer för en ungdomsturnering. Respekt!

  Gilla

 • SVENSK

  Det visar iaf vad han har för klok inställning innerst inne!
  Man vet inte vad som ligger bakom, kanske har hans familj och barn hotats? Har han hotats med uppsägning? Enl bekanta som har TV är han med i visssa program där. Men det är ändå fegt att ge sig så lätt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: