Explosion i lägenhet i Enköping – två gripna


BROTTSLIGHET. Två män i 30-årsåldern har gripits efter en explosion i en lägenhet i Enköping sent på lördagskvällen. Enligt polisen berodde explosionen på att man försökt bland kemikalier i lägenheten, men motivet till det hela är oklart.

Ingen skadades i samband med explosionen och det blev heller inga större skador på lägenheten, som är avspärrad för teknisk undersökning. De båda männen är gripna för allmänfarlig ödeläggelse.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Explosion i lägenhet i Enköping – två gripna

 • Stenbock

  Det är ju en islamistisk hobby att blanda kemikalier. För ett år sedan sprängde ju en av dem,ut hela ytterväggen i flerfamiljshuset vid Öfvre Ghettot i Hbg. Liksom idrottsmän/kvinnor måste ju dessa chemiker hålla sig i trim…..inför kommande uppgifter !

  Gilla

 • Lokalinvånare

  Det kanske var sådana dära ”raketbyggare” som höll på med ett forskningsprojekt?

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Påminner om mig själv i 13-15 års ålder, då vi blandade kemikalier av nyfikenhet på reaktionen. Men när ca 30-åringar blandar så är det troliegn förberedelse till TERRORISM.

  De greps, men när rättsväsendet konstaterat att målet för attacken bara skulle bli några ”otrogna”, så släpps de utan vidare.
  ELLER VAD TROR NI?

  Gilla

 • rune

  Hur många bomber har hunnit tillverkas runt om i landet ? Hur många vapen ligger och väntar i deras gömmor ? När sker en samordnad attack ?
  Kan vi försvara oss ?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Två gripna ?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: