Skadliga lögner om invandring


MEDIA. Rubriken kommer från den Eskilstunastyrda lokaltidningen Södermanlands Nyheters ledarsida och då får man anta att det är tidningens åsikter. Ledaren är skriven av Isak Trygg Kupersmidt, doktorand i nationalekonomi och stolt centerpartist.

Under en lång tid var det tabu att prata om invandringens negativa konsekvenser. Det skadade Sverige och invandringsdebatten. Nu har pendeln svängt, och det kraftigt. Två tydliga exempel är Carolin Dahlman på Kristianstadsbladet (31/7) och Ivar i Svenska Dagbladet (1/9). Båda har den senaste tiden på ledarplats spridit uppgiften om att 300.000 invandrare kommer att komma fram till år 2022. Arpi skriver i sin text: ”Ett helt på fyra år. Det är prognosen, för asyl- och anhöriginvandringen”. Siffran är från Migrationsverket juliprognos och är så missvisande presenterad att den närmast kan kallas en lögn.

Det är början på Isak Trygg Kupersmidts ledare, sedan går det ut på att det inte finns någon grund för att påstå att det skulle komma 300.000 asyl- och anhöriginvandrre de kommande åren, skriver Isak Trygg Kupersmidt.

-Pettersson vill påstå att Isak Trygg Kupersmidt gör precis det han varnar för. Vilseleder i invandringsdebatten. 300.000 är ingen överdriven siffra, tvärtom är den i underkant både när det gäller prognoser och statistik över den invandringen vi haft de senaste åren och det blir absolut inte lägre invandring av centerpartiets politik.

Runt två miljon människor i Sverige är födda utomlands och 2,5 miljoner har utländsk bakgrund. De har inte kommit genom överdrivna prognoser.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Skadliga lögner om invandring

 • nosferatu

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är inte en totalt okontrollerad mångkulturell massinvandring rätt och slätt bara lönsam för landet ?
  Det säger i alla fall landsfader Steffe !!!!!!

  Gilla

 • Johan

  Nu är du ute och cyklar.

  Över två miljoner människor i Sverige är födda utomlands.

  Gilla

 • Tony

  Ja han känner sig säker ”Trygg” i sin insnöade värld bakom
  skrivbordet, där han aldrig går ut och möter verkligheten,
  Det spelar ingen roll hur många bevis som målas upp för dessa
  uppenbart både blinda och döva P K figurer.
  Tvångsomhänderta fanskapet och sätt ut honom, i
  utanförskapsområden några dagar så ska vi se hur pass
  säker han är efteråt!

  Gilla

 • ruben

  En form av hat mot de han vill föra bakom ljuset. Jag ser inga fina ideal bakom såna avledande manövrar. Flyktingar suger stora resurser och Sverige har redan skadats svårt av sprängningar, rån, brottslighet och bränder från utländska gärningsmän. Se fängelserna och räkna. Det krävs inte ens småskolekunskaper för att förstå utvecklingen. Varför inget stopp på den skadliga invandringen? Sverige har också mänskliga rättigheter, men inte ens regeringen försvarar dem, vem ska då göra det?

  Gilla

  • Maja

   Jag tänkte i dag när jag besökte en förort att alla förorteri Sverige är som trattar, där våra pengar rinner igenom till de analfabeter, arbetslösa med flera som jag med rätt kallar för parasiter.
   Hur länge har vi råd?

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Vi börjar dessutom få upp och ner vända trattar!

    Det lilla hålet är uppåt! l

    Gilla

 • Sanna69

  Han är inte en etnisk svensk utan en svenskhatare.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Gud bevare oss för en sådan kommande nationalekonom.

  Ytterligare en centerpartist som bekänner sig till den fasadpolitiska skolan. Där inte verklighetens siffror och utveckling är så viktiga.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Så kallade stolta centerpartister lider normalt också av ett flertal andra bokstavskombinationer.

  Gilla

 • SVENSK

  Han kan flytta dit han hör hemma, för hit hör han inte som det låter!?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: