Vill Stefan Löfven minska brottsligheten?

INRIKES. När statsminister Stefan Löfven (S), justitieminister Morgan Johansson (S), inrikesminister Mikael Damberg (S) och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg (S) skyller brottsligheten på de rika i Danderyd hänvisar de till rapporter som inte finns. Alltså falsarier på hög nivå, skriver Maria Ludvigsson i SvD

Stefan Löfven har satt fokus på ”de rikas knarkande som göder gängkriminaliteten”. Han glömmer en sak: Straffen för grova narkotikabrott har halverats efter flera HD-avgöranden och regeringen har misslyckats med att rätta till det. Efter den kraftiga straffrabatten för narkotikahandel har antalet dödsskjutningar ökat från 17 till 43, enligt Expressen.

-Pettersson undrar varför regeringen ska dra igång en samtalsrunda? Med eller utan SD verkar det vara ett sätt att förhala en skärp kriminalpolitik.

Jag menar regeringen bestående av S och MP med samarbetspartierna C och L samt stödhjulet V har egen majoritet. Det är bara att lägga förslag om hårdare straff och andra åtgärder mot brottslighet i riksdagen så är jag övertygad om att det går igenom. Saknas idéer så är det bara att titta på gamla nedröstade förslag från Sverigedemokraterna.

Frågan är, vill du verkligen minska brottsligheten Stefan? 

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Vill Stefan Löfven minska brottsligheten?

 1. Steffe vill nog inte minska brottsligheten, invandringen, väljarstödet eller sin överdimensionerade lön. Det bästa för Sverige vore förstås att allt reduceras till minimal nivå.

 2. Nej det vill inte Steffe, sossarna och den övriga månkulturälskande och landsförädiska 7 klövern är en del av dagens brottslighet som man skapat under de senaste dryga 40 åren genom en totalt okontrollerad massimport av kriminella parasiter !

 3. Brotten tycks bero på precis allting utom skurken själv… I varje fall så länge denna har “rätt” utländska rastillhörighet….
  I skenet av riktigt fattiga Svenskar blir det ännu sjukare att kalla dessa import-kriminella rasistapor med Herrefolks-ambitioner för “utsatta grupper”… Inte sällan med bidrag för flera falska identiteter.
  Broderskapsrörelsens avtal med Terror-organisationen Muslimska Brödraskapet i slutet på 1990-talet för att säkerställa Islamisters röster på (S) omfattande av allt att döma även stöd för grov kriminalitet?
  Ingen slump att ISIS medlemmar i Syrien fick fortsatta bidrag från Sverige som också finansierade massmord på civila där!
  Ingen slump att Svenska Åklagare och Domstolar nästan alltid mycket kreativt “uppfinner” ovidkommande svepskäl för att i strid med Svensk lag låta överbevisade grovt kriminella frias.
  Samtidigt fängslas gamla Svenska pensionärer för HMF där ingen människa på vår jord kan finna något som är “missaktning”.
  Ger de import-kriminella en känsla av att vara “Herrefolk”. Ger fler och grövre brott samt lockar ännu fler yrkeskriminella hit!
  Inga som helst planer på att ändra detta bara att hitta på olika uppenbara nödlögner som helt okritiskt basuneras ut av PK-cancerns så kallade media…

  • Självklart finansierar Islam (IS) sin framtida revolution (jihad) om inte genom knarkhandel, utsugning av svenska samhället etc? När S avtalar med dem.

 4. På de olagliga marknaderna där Stefan Löfven (S) och hans anhang själva är verksamma så vill han naturligtvis agera och fängsla konkurrenterna.

  https://pbs.twimg.com/media/CQs_OLMUcAEUjTO.jpg

  Men övriga kriminella aktörers verksamheter i landet bryr han sig inte om särskilt mycket och låter dem härja på helt ostörda.

 5. Har denna figur som kallas Statsminister överhuvud taget gjort något rätt sen han tillträdde för fem år sen?? Ja alltså förutom att förse sig själv med allt för hög inkomst för det mediokra jobb han utfört????

 6. ”de rikas knarkande som göder gängkriminaliteten.”
  Det är nog snarast regeringens slapphet och tillkortakommande som är orsaken.

 7. Det finns egentligen bara ett kort svar; endera är de styrande jubelidioter i relation till sina inkomster eller också har de en agenda att förstöra landet! bl a med utländsk brottslighet.

 8. Ett land som inte minskar sin brottslighet SAMTIDIGT som man ökar den nativa befolkningens tillväxt och inkomst är dömt att misslyckas. Förr eller senare spricker bubblan och då får man själv fly till apländerna, för här i väst är inte dessa “kärringar” av bägge kön välkomna.

Kommentera