Stäng

Polisen efterlyser ”grovt kriminell västeråsare”

BROTTSLIGHET. Polisen efterlyser en man misstänkt för flera grova brott i Västerås. Mannen på bilden heter Ali Hassan och är hemmahörande i Västerås och området Bjurhovda. Han har sedan mars 2019 varit anhållen i sin utevaro för flertalet grova brott och är sedan den 29/8 2019 häktad i sin utevaro. Det är av stor vikt att polisen får tag i honom.

Ali Hassan. Foto: Polisen

Vet du vart Ali Hassan befinner sig eller har annan information som kan leda till att han anträffas, vänligen hör av dig till polisen på 114 14 eller lämna ditt tips skriftligen genom länken nedan.

Polisen

Den 9 juli uppmärksammade Vestmanlands Läns Tidning (VLT), tyvärr bakom betalvägg, att Hassan är häktad i sin frånvaro misstänkt för att ha gömt ett automatvapen i ett skogsområde. Vidare framgår det av VLT:s artiklar om Hassan att han enligt polisen ska ha en central roll inom den kurdiska maffian i Västerås. Ali förekommer sedan tidigare i belastningsregistret för bland annat grov misshandel, olaga hot, narkotikabrott, skadegörelse och brott mot knivlagen.

Herr Hassan har varit med på bloggen tidigare: Sju misstänkta för mord i Akalla

-Pettersson noterar att eftersom socialdemokraterna inte vill tala med SD om den grova brottsligheten så enligt Sverigedemokraternas politik skulle Ali Hassan troligen inte vara i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Polisen efterlyser ”grovt kriminell västeråsare”

  1. Sök den efterlyste i Nybro, Kalmar.
    Här råder sekretess. Signalement på utländska
    gärningsmän sorteras bort.Istället skrivs det
    in ”gärningsman okänd.” Detta gäller i Kalmar.
    Inte att undra på, att så få brott blir lösta..

  2. Om de grova brottslingarna med utländsk härkomst utvisas på livstid, får vi färre brottslingar = färre brott = lägre daglig belastning på polis och rättsväsende = lägre kostnader = lägre skatter = bättre vård och skola = gladare allmänhet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: