Stäng

Sju misstänkta för mord i Akalla

INVANDRARVÅLD. Tre män har häktats på sannolika skäl misstänkta för att ha skjutit en 25-årig man till döds i Stockholmsförorten Akalla i november förra året. Ytterligare fyra personer, som greps tidigare i veckan, har försatts på fri fot, men är fortfarande misstänkta. 

Enligt Fredrik Karlsson, vice chefsåklagare vid Västerorts åklagarkammare, kan mordet vara en uppgörelse mellan kriminella.

-Pettersson säger inget, men Mona säger att det är spännande, och Fredrik tycker det är berikande, 87:an har beställt det och Jerzy påstår att våldet minskar…

De misstänkta är:

 • Honar Ismael, född 1995
 • Anton Sabic, född 1997
 • Ali Hassan, född 1997
 • Landi Ismael, född 1998
 • Sergio Alejandro Gonzales Romero, född 1996
 • Marko Tanackovic, född 1996
 • Hussein Shaikhi, född 1998

—————————————————————————————————————-

2015-11-13 01:52, Mord/dråp, StockholmPolisen
Person skjuten till döds utomhus i Akalla.

Polisen fick samtal strax före klockan 02 om att ljud hördes i Akalla, ljuden beskrevs som skottljud. Några av de som ringde berättar att det låg en person på marken.

En person är avliden efter skottlossning. Personen är inte identifierad och i och med det inga anhöriga underrättade. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Polisen pratar med de som rör sig i Akalla och kommer genomföra dörrknackning bland annat i vissa trapphus på Sibeliusgången.

Polisens insatsledare har inlett förundersökning angående mord. Det har kommit fram uppgifter att boende har hört och sett motorfordon, både med två och fyrahjul, befinna sig i området när samtal om skottljud kom in till polisen.

Polisen

11 reaktioner på “Sju misstänkta för mord i Akalla

 1. Sju lediga arbeten för arbetsförmedlingen att dela ut som en lindring av massarbetslösheten i Sverige.
  Invandringen skapar arbeten som svetsaren säger.

  1. Nu blir ju hela kriminella jämvikten spolierad i Akalla ! Varför släpptes inte alla berikarna fria på direkten ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: