Sju misstänkta för mord i Akalla


INVANDRARVÅLD. Tre män har häktats på sannolika skäl misstänkta för att ha skjutit en 25-årig man till döds i Stockholmsförorten Akalla i november förra året. Ytterligare fyra personer, som greps tidigare i veckan, har försatts på fri fot, men är fortfarande misstänkta. 

Enligt Fredrik Karlsson, vice chefsåklagare vid Västerorts åklagarkammare, kan mordet vara en uppgörelse mellan kriminella.

-Pettersson säger inget, men Mona säger att det är spännande, och Fredrik tycker det är berikande, 87:an har beställt det och Jerzy påstår att våldet minskar…

De misstänkta är:

  • Honar Ismael, född 1995
  • Anton Sabic, född 1997
  • Ali Hassan, född 1997
  • Landi Ismael, född 1998
  • Sergio Alejandro Gonzales Romero, född 1996
  • Marko Tanackovic, född 1996
  • Hussein Shaikhi, född 1998

—————————————————————————————————————-

2015-11-13 01:52, Mord/dråp, StockholmPolisen
Person skjuten till döds utomhus i Akalla.

Polisen fick samtal strax före klockan 02 om att ljud hördes i Akalla, ljuden beskrevs som skottljud. Några av de som ringde berättar att det låg en person på marken.

En person är avliden efter skottlossning. Personen är inte identifierad och i och med det inga anhöriga underrättade. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Polisen pratar med de som rör sig i Akalla och kommer genomföra dörrknackning bland annat i vissa trapphus på Sibeliusgången.

Polisens insatsledare har inlett förundersökning angående mord. Det har kommit fram uppgifter att boende har hört och sett motorfordon, både med två och fyrahjul, befinna sig i området när samtal om skottljud kom in till polisen.

Polisen


11 responses to “Sju misstänkta för mord i Akalla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: