Expressen skyddar och tycker synd om en lögnare


FEJKMEDIA. Efter åldersuppskrivning, avslag och nästan fyra år i Sverige gav 17-årige Soolfaqar upp. Fotografen Åke Ericson följde hans fortsatta flykt, förbi danska gränskontrollanter och tyska poliser. Nu är han i Frankrike där han återfått sin ålder och sitt hopp om att stanna i Europa, skriver Expressen, bakom betalvägg. 

-Pettersson säger att Expressens artikel är så absurt så den kanske kunde passera i sagornas värld, absolut inte som journalistik.

Soolfaqar utvisas inte på grund av sitt knä, utan på grund av att han ljugit om sin ålder och för att han saknar asylskäl. Att det tagit fyra år är en tragedi i sig men beror på att Soolfaqar överklagat och överklagat samt ett dysfunktionellt system.

Varför Expressen gör ett snyftreportage om en lögnare och desertör är obegripligt. Tidningen följer Soolfaqar genom Europa och förbi tullstationer, där han drar en lättnadens suck för att hans fingeravtryck inte finns med i det gemensamma EU-systemet på grund av att Sverige raderar efter en viss tid så migranter kan lura systemet och få bidrag eller begå brott under olika identiteter.

Jag hoppas de så kallade journalisterna skäms…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Expressen skyddar och tycker synd om en lögnare

 • Kattsand

  Expressen skulle ju sparka en del journallister nu, kommer de sparka de som skriver om riktiga nyheter eller de som skriver snyftartiklar som denna först?

  Gilla

 • Maja

  Går ej att hitta ett ord med hans namn i fransk media.
  Det här är en lögn rakt igenom.

  Gilla

 • Maja

  Ett påhittat namn! Han heter något annat ursprungligen.

  Gilla

 • Maja

  17 år , det är fantastiskt .Undrar vilken demens han lider av.

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Det är nog snarare https://sv.wikipedia.org/wiki/Progeri han lider av, och sånt svårt ord klarar väl inte dom så kallade journalisterna av. Så sakta i backarna lite, dom har nyss lärt sig värdegrund och genus. Inte ska man försöka att mata dom med mer kunskap än dom kan ta emot, dom får bara hjärnsläpp av det. Då blir det bara att dom går runt och dreglar och låter illa, sånt vill vi inte ha på gatorna

   Gilla

 • Jossan

  På ett sätt har nog expressen rätt, hans ålder (mentala) är nog inte ens 17, snarare 10 år skulle jag tro och den blir nog aldrig högre.

  Gilla

 • Egolöf.

  Äntligen skall de rensas bland expressens lögnaktiga journalister.
  T.o.m. Cissi Wallin skal få en uppsträckare.

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Expressen har lärt av SVT hur man smugglar ”barn”.

  Gilla

 • age

  Expressen är väl sponsrade av våra
  LANDSFÖRRÄDARE, socialdemokraterna?

  Gilla

 • Magnus

  Zolfaqar är ett assault rifle för övrigt.

  Det är skumt när ingen träff på namn förutom Expressens kommer upp…

  Zulfakat är Populärt namn på pojkar enligt Google. Är namnet på ett svärd

  Gilla

 • rune

  ”Expressen skyddar och tycker synd om en lögnare.”

  Ja , de håller varandra om ryggen, lögnarna.

  Gilla

 • Stenbock

  Inget förvånar mig längre i detta dårhus… Att Abzurdistans X-pressen är kriminell,känner vi sedan länge till. Deras sparkade ”chefredaktör”,den välmående pösige Mattson,var ju inblandad i handel med vapen i Malmö !
  Inget som normala medborgare i f.d. Sverige,sysslar med….
  Att denna lögn/skitblaska dagligen drar sina strå till stacken,för att förinta landet är ju inte hellre någon nyhet.

  Gilla

 • ruben

  Expressen tycks ha dragit igång en kampanj och ger den politiska lögnen ett ansikte. Jag läste även en krönika i dag av Lars Lindström som än mer bekräftar mina misstankar. Han förstår inte, som så många andra att vi har snart slut på alla resurser ekonomiska som mänskliga i svenska kommuner och landsting pga. oansvarig invandringspolitik. Bevare oss från det blinda PK-hatet.

  Gilla

 • ossie

  Skönt att läsa att denna skitblaska måste strama åt och spara en massa miljoner bara en tidsfråga innan pappersupplagan läggs ned. Medeleåldern på dem som köper skiten är hög och de faller ifrån av naturliga skäl

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Så visar sig ett fult liberalt ansikte !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: