Retas Trump med Iran?

UTRIKES. USA:s president Donald Trump har tagit det mycket ovanliga steget att släppa en officiell och relativt hög upplöst amerikansk underrättelsebild av den nyligen misslyckade uppskjutningen vid Irans rymdcenter “Imam Khomeini” via Twitter och bekräftade att det involverade en Safir SLV rymdfarkost.

Trump förklarade också att USA inte hade någon med olyckan att göra och önskade Iran lycka till med att utreda orsaken till olyckan. Trump skickade ut Tweeten med meddelandet och bifogad bild den 30 augusti 2019 . En svart ruta i det övre vänstra hörnet tycks vara en redaktion av en tidigare klassificeringsmarkering. Posten på sociala medier indikerar också att den amerikanska underrättelsemiljön hänvisar till den här lanseringsplattan som “Semnan Launch Site One.” Denna metod för avslöjande är aldrig tidigare skådad.

Läs mer på The Drive…

-Pettersson misstänker att Trump retas lite och talar om för iranierna att vi ser vad ni gör och kan vi fota kan vi bomba…

Den vänstra bloggar och den högra twittrar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

One thought on “Retas Trump med Iran?

Kommentera