Invasionen av Europa fortsätter och fortsätter

INVANDRING. Migrationsverket rapporterar att läget i Syrien är bättre men ytterst få diskuterar den nödvändiga återvandringen. Italien har får en my regering som åter ska släppa in taxifärjorna med ekonomiska migranter från Afrika. Turkiet verkar ha öppnat kranarna och båt efter båt kommer nu till Greklands stränder. 

-Pettersson ser inget om detta i svenska medier men det verkar som migrationskrisen och invasionen av Europa har börjat igen.

I går anlände 13 båtar med 600 migranter på bara 30 minuter till den grekiska ön Lesbos från Turkiiet. Nästan alla passagerare är män från Afghanistan och den turkiska kustbevakning låter dem åka.

 • Båt efter båt med människor som hoppas på en bättre framtid.
 • Båt efter båt, som gör Europa lite sämre och lite farligare.

Gårsdagens massinvasion är den största sedan migrationskrisen 2015 Och det är inte bara ett enstaka fall på Lesbos. Antalet nyanlända på de fem största grekiska öarna har exploderat i juli och augusti. Migrantlägren är överfulla och regeringen…

 

Twitter

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

10 thoughts on “Invasionen av Europa fortsätter och fortsätter

 1. Dom vill dominera världen? Suck, Skulle en samling
  efterblivna Imamer styra Världen?? Med vad då, när man
  inte ens kan hålla ett enda land i M.Ö i skick hur ska dom då
  kunna styra världen, att ta sig in i Mjäkiga Sverige med denna
  Idiotregering är inte samma sak som att Ryssland o Kina och
  flera andra uppvaknande länder kommer att låta medeltiden
  dominera nutiden, utvecklingen i dom nämnda länderna är
  så pass hög att man inte släpper vanvettet in i sina länder,
  förvisso finns dom redan i både Ryssland och Kina, men
  dom hålls i Schack !

  • Man kan bara hoppas att de andra länder sätter stop för det vansinne som pågår i Sverige, på det ena eller andra sättet. Hellre prata jag ryska istället för Arabiska.

  • Numera har man dagligen mycket onda tankar, lite jobbigt faktiskt men tyvärr ett resultat av ett drygt 40-årigt landsförräderi !

 2. Det är komplett vansinne. Ska länder i Europa bara se sig invaderas olagligt av båtburna främlingar, som vill ha försörjning från landets arbetande människors skatter? Det är ingen lösning, det bara försvårar för mottagande länder att hjälpa till på lång sikt. Jag misstänker att vissa av flyktingarna med samma framfusighet ordnat sin flykt på bekostnad av svagare behövande. Måste Europas länder börja försvara sina territorium med vapen eftersom främlingarna inte tycks förstå eller ibland struntar i självklara villkor och nödvändiga regler? Den, som vill får ta hand om så många de har lust med, men blanda inte in någon att med tvång ( via skatter ) betala kalaset. I Sverige behöver vi frysa ned och stoppa hela den sjuka invandringsindustrin för att börja en grundläggande uppföljning och lagning att få Sverige på fötter igen. En enkel åtgärd är bl.a. att på livstid utvisa alla invandrade klaner, som håller på med grövre brott. Vi behöver nämligen inte sån stor ökning av antal poliser man talar om. Vi behöver minska ned antalet kriminella.

 3. Ingen fara för Italien och Grekland. Alla blir på studs ekonomiska migranter och söker sig till Sverige. Många invandrare tror på riktigt (jag vet) att ekonomiskt bistånd är en rättighet som inte är kopplad till beskattning av de som arbetar. Pengar växer ju på träd i vissa klimatzoner.

 4. Härliga tider strålande tider, hoppas ingen gnäller i Grekland Italien och övriga Västeuropa det är ju så här en trygg majoritet vill ha det, eller hur ?
  Sådana idiotiska naiva konflikträdda och landsförädiska väljare i alla dessa länder sådana makthavare.
  Människan är inte en intelligent varelse som någon ointelligent sagt.
  Musse bockar och tackar för ett fortsatt dukat smörgåsbord att ta över !!!!!!!!!!
  Skönt att ha levt sitt liv och fått upplevt ett helt annat Sverige än dagens men synd om våra barn, barnbarns och barnbarnsbarns framtid i ett Islamistiskt förtryck.
  Tack alla femtekolonnare och landsförrädare, måtte straffet för er bli fruktansvärt hårt någon gång i framtiden.
  Undrar hur länge Ungern och andra forna Öststatsländer orkar stå emot den vänsterextrema mångkulturälskande maffian som gett sig f…..på att dränka hela Europa i icke kristen ideologi ?
  Ett ideologiskt krig är yvärr nära förestående i Europa, kristna orkar inte mer.

 5. Jaha.Då var det dags igen för alla batikhäxor,kändisar och vänstermuppar att rota fram soppköken och plakaten med texten ” reefuges vellcome ” och ställa sig på Stockholms centralstation.

 6. Titanic (Sverige) sjunker!

  Vi tar in vatten! (Vi drunknar av invällare)
  Ingen tätar hålet i skrovet!
  Vi drunknar i vattnet i båten (invällarna i landet)!
  När Titanic (Sverige) går ner under vattenytan
  är vi i en annan värld = islam!

  Du som inte röstade på SD har orsakat denna katastrof!
  Är du ung drabbas du och det är rätt åt dig!
  Jag är så gammal så jag slipper lida!
  Jag är så intelligent att jag flydde M till SD för Reinfeldt!
  Kanske hinner jag rösta på SD fler gånger?

Kommentera