Ung flicka utsatt för grovt våldtäktsförsök i Gävle

BROTTSLIGHET. En ung flicka från Hamrånge, Norrsundet utanför Gävle blev på söndagen utsatt för ett grovt våldtäktsförsök. Nu vill polisen ha in tips och iakttagelser från allmänheten.

Det var anhöriga till flickan som larmade polisen efter att flickan inte kommit hem på söndagskvällen. Innan polisen kom till Norrsundet hade dock anhöriga själv hittat flickan och hon var då mycket chockad över vad som hade hänt.

– Vi kan inte säga så mycket mer just nu. Men hon blev överfallen och vi rubricerar det som ett grovt våldtäktsförsök, säger Mikael Hedström, presstalesperson vid polisen.

Polisen

-Pettersson säger ung flicka, betyder troligen under femton år, men, men vi får koncentrera oss på att Hanif Bali kritiserar Carl Bildt på nätet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Ung flicka utsatt för grovt våldtäktsförsök i Gävle

  1. Varför ska man ge tips, det läggs när ändå om den misstänkta tillhör nya adeln. Bättre att sköta det själva. Som på den gamla ”goda” tiden

  2. Jag träffade en ung 18 årig flicka i går på vårdcentralen. Hon har blivit våldtagen av sina klasskompisar för ett par år sedan och lider av posttraumatisk stress.
    Hur svårt var det att få tag i dem, dock fick de inget straff.
    Flickan är märkt för livet.
    En söt ung kvinna med ett liv i spillror.

Kommentera