Hanif Balis ton är viktigare än Sveriges politik i medias ögon…

MEDIA. Det finns en hel del att önska om medias rapportering både i stort och smått. När det gäller Hanif Balis twittrande borde det vara intressantare att diskutera det han twittrar om än den ton han håller. 

Martin Hallander (KD) är en av få som på Expressen Debatt ägnar en tanke åt innehållet i kritiken som Hanif Bali (M) ägnade sig åt och inte om etikett och ton på nätet.

Men det är tydligen för mycket begärt av de stora medierna ska ägna sig åt att granska Sveriges politik i stället för tonen på nätet.

Twitter

En annan sak som Hanif Bali ofta tar upp är att Sverige är så upptagna med att vara goda mot islamister att Sverige blivit en säker fristad för folkmördare, terrorister och slavhållare. Sverige har blivit vad Argentina var för nazisterna efter andra världskriget.

Men viktigare för PK-media är Balis ton mot Bildt som är en av de drygaste och halaste politiker som finns. Varför diskuterar inte SVT, DN och de andra den katastrofala politiken i stället? Är det för att de är medskyldiga och har gjort ett usel jobb de senaste åren?

Steget Efter

Bilar bränns, flickor våldtas, barn rånas, äldre rånmördas, bomber sprängs i svenska städer, detta samtidigt som statsministern står och talar om Danderyd och Djursholm som nationens stora problem och medierna gör en moderat riksdagsledamots twittrande.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

 

10 thoughts on “Hanif Balis ton är viktigare än Sveriges politik i medias ögon…

 1. Vi får inte glömma att även denna är en främling som inte har någonting i Sverige att göra. Jag tycker därför inte att man ska höja honom till skyarna.

 2. Olof Lundqvist När Hanif ställer krav på invandrare exkluderar han de som har en egen agenda och inte vill stå upp för ett civiliserat demokratiskt samhälle med yttrandefrihet. Stöd Moderaternas välmenande ”husblatte”, han är en krydda i tillvaron och en sanningssägare som det korrupta svenska etablissemanget med sin svans av egoistiska individer.. borde se som en räddare innan deras förmåner är ett minne blott
  (Publicerat på Aftonbladets debattsida FB)

 3. När man hör Löfven skylla våldtäkterna på turordningsreglerna så förstår man direkt hur omöjligt det är att ha en saklig debatt i Sverige.

 4. Vänstern diskuterar inte sakfrågor och fakta. Vänstern använder ad hominem attacker för att svärta ner och tysta opponenter.

 5. Ann Heberlein skriver bra om detta med att ”dreva” mot människor , istället för att diskutera den grundläggande sakfrågan.

  Hanif Bali omnämns även i hennes läsvärda reflektion i ämnet.

  ”Drevets dramaturgi är välkänd vid det här laget, samarbetet mellan tidningsredaktioner och sociala medier, journalister, tyckare och twittrare följer samma mönster. De drev som tycks vara något av en svensk nationalsport är svåra att begripa sig på.”

  https://annheberlein.com/2019/08/22/nar-drevet-gar/

 6. Hans ton är det inget fel på. Kanske något mild i jämförelse med det kaos som råder i den efterblivna Löfvens Sverige. Möjligen skulle han kunna fokusera lite mer på genus så att världen kan fortsätta skratta åt Sverige.
  Fast det är klart, ett uttalande av Löfven räcker länge.

Kommentera