Transkollo för barn upp till 12 år

HBTQ. För första gången anordnas i helgen ett transkollo för barn i Sydsverige. Lägret är en möjlighet för barn som funderar kring könsidentitet att träffa andra och prata, rapporterar SVT

Transkollo anordnas av Transammans – förbundet för transpersoner och närstående. Detta är det femte transkollot som hålls, men det första i södra Sverige. Nytt för i år är också att man infört en övre åldersgräns – man vänder sig alltså bara till barn upp till 12 år.

Under de tre dagarna som Transkollo pågår får barnen lyssna på föreläsningar och delta i workshops om trans, men det blir förstås också mycket lek.

-Pettersson noterar att Transkollo ska hjälpa mot psykisk ohälsa, men jag undrar om de inte skapar mer psykisk ohälsa än de botar. Låt barn vara barn så länge det går…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Transkollo för barn upp till 12 år

 1. Idiotlandet Sverige levererar, man gör allt för att befästa
  ryktet som går i världen ,att Sverige styrs av verkliga
  idioter.

 2. Det här landet har tappat all sans och visst har det blivit värre sedan sossarna kom till makten?

 3. Det följer mönstret, att barn ska vara vuxna nog och bestämma sitt kön redan före tolv års ålder. Vad är det för sjukdom som florerar bland det folket. Har dom totalt flippat ut, eller är dom så indoktrinerade att deras egen tankeverksamhet är utslagen. Stackars barn som kan bli lidande resten av livet med såna beslut att ta. Barn är bara barn och hinner ändra sig flera gånger om allt som de tycker innan de blir vuxna. De är inga klimat experter som Greta, eller upplysta inom sex och samlevnad, ej heller är dom så insatta i deras inre väsen att de vet vilka de är. Det har vuxna också svårt med, Man borde omyndig förklara alla vuxna som möjliggör detta galenskap.

 4. Transkollo ?
  Mysiga kramgoa trygga kriminella mångkulturella Pride-Sverige !
  Man blir NÄSTAN tårögd.
  Hur har fosterlandet kunnat fungera och existera utan allt detta ?
  I Sverige där det mest idiotiska av all idioti numera finns så är naturligtvis ingen utanför begåvningsreserven förvånad över att detta.
  Ett stort tack till Steffe den övriga landsförädiska 7 klövern och dess trygga mångkulturälskande naiva och konflikträdda väljarkår.

 5. dårhuset levererar, Jesus hade helt rätt när han sa Mukas 17:1 Jesus sade till sina lärjungar: ”Förförelserna måste komma, men ve den genom vilken de kommer! Det hade varit bättre för honom att få en kvarnsten hängd om halsen och bli kastad i havet än att han förleder en av dessa små

 6. Osökt kom jag att tänka på ”farbror Bosse i Lorry”. Undrar just varför……..?
  Att sexualisera små barn är inget annat än pedofili och bör straffas hårt.
  Men dom suspekta CUF:arna är säkert nöjda.

 7. Hörde en debatt på radio där en MP kvinna föreslår att barn i 15 årsåldern får könsoperera sig utan att föräldrarna vet om det.
  Programledaren sade att vi är myndiga vid 18 år, till dess bestämmer föräldrarna.
  Oj så många självmord vi sparar om vi skaffar den här nya lagen sade Mp kvinnan.
  Jag spydde.

 8. Det är sjuka individer som tagit över väst i allmänhet och Sverige i synnerhet. Detta är barnmisshandel och lika allvarligt som när barn utsätts för pedofili.

Kommentera