Galen svart man söks för hat-attacker på vita människor

RASISM. New York-polisen letar efter en svart man som har begått så många som sju separata attacker mot vita fotgängare på Manhattan den här månaden och kallade ett av hans offer för en ”jävla tuffing” sa myndigheterna, rapporterar New York Post. 

Den misstänkta hatkriminaliteten började den 9 augusti på Fifth Avenue nära 14th Street, säger polisen. Den misstänkte sprang upp bakom en 56-årig man och slog honom till marken, sa myndigheterna.

Sedan attackerades tre personer inom några timmar den 14 augusti. Omkring kl 20:35 slog han en 64-årig kvinna i nacken och axeln med en träpinne när hon promenerade på Greenwich Avenue nära Eight Avenue, enligt polisen.

Ungefär en timme senare slog han en 20-årig kvinna i bakhuvudet med en tegelsten på Wooster Street nära Canal Street. ”Den här kvinnan har tur att ha levt – hon kunde lätt ha skadats allvarligt,” sa en utredare till The Post.

Och strax efter 23.00 slog han en 58-årig man i ansiktet på West 19th Street och Efte Avenue, sa poliser.

I den attacken skrek han åt mannen: ”Gå av gatan tuffing, jävla tuffing, du hör inte här.”

-Pettersson är lite förvånad. I Sverige förekommer aldrig hatbrott mot vita vad de än utsetts för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Galen svart man söks för hat-attacker på vita människor

  1. Denne Svarte dåre påminner mig om något av det mest
    fega jag sett, när en ung kvinna promenerar på en
    perrong, när en Neger kommer springande bakifrån
    och med full kraft slår henne i nacken med knuten näve
    och hon blir liggande på marken, och det fega aset smiter
    iväg, tänk så ynkligt beteende, Kanske samme figur?

  2. En Amerikansk stackars utsatt och orättvist behandlad icke vit man som lever under den hemska tyrannen D.Trump !
    Vad säger och tycker Steffe f.d snabbköpskassörskan Wallström övriga landsförädiska 7 klövern och svensk PK-media om detta, blir det måhända några krigsrubriker om detta i dagens trygga heligt mångkulturella vänsterextrema och numera Islamistiska satelitstat Sverige ?

  3. Väst är sjukt och i full kollaps med ledare och journalister som hatar sin egen ras och kultur och arbetar för att ge dysfunktionella svarta och muslimer makten.

Kommentera