Porsche investerar i israeliska TriEye


TEKNIK. Israelsiska TriEye, vars teknologi möjliggör syn i ogynnsamma väder- och ljusförhållanden, har utökat sin finansieringsrunda till 19 miljoner dollar med en investering från den tyska sportbiltillverkaren Porsche. Det belopp som investerats av Porsche uppges inte.

TriEye sade på onsdagen att de extra medlen kommer att användas för produktutveckling och drift samt teamtillväxt.

I maj tillkännagav TriEye en tidig finansieringsrunda, ledd av Intel Capital. Andra investerare i omgången inkluderar den israeliska affärsmannen Marius Nacht och TriEyes befintliga investerare Grove Ventures. Hittills har TriEye samlat in 22 miljoner dollar, inklusive en seed-investering på 3 miljoner dollar av Grove Ventures 2017.

Företaget sade att deras kamera, som kommer att lanseras 2020, är ​​utformad för att rädda liv på vägarna.

Läs mer på New York Times

-Pettersson undrar varför de smarta araberna som har facit i koranen inte konkurrerar ut israelerna?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


2 responses to “Porsche investerar i israeliska TriEye

  • ståfräs

    Sverige investerar i Hamas” det blir lönsamt på sikt”, man bugar o tackar som Svensk slavskattebetalare, hur tänker Ni där??

    Gilla

  • Mike E

    Under tiden som de ”palestinska” araberna ber till Allah, utbildar sina barn i Koranen och judehat, köper vapen för pengar de får av EU, och planerar terrorattacker.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: