Man försökte släcka bilbrand i Västerås, avled av sina skador, det är terrorism


TERRORISM. Natten till onsdagen den 14 augusti skadades en man svårt när han försökte släcka två bilar som stuckits i brand av ungdomar i området. Mannen andades under försöket in så mycket giftiga gaser från branden att han fick föras till sjukhus med ambulans.

VLT skriver om saken tyvärr bakom betalvägg.

Mannens sambo, Petra Ärlsjö, skriver på Facebook att hon förlorat sin sambo och att tre barn förlorat sin pappa.

-Pettersson har tidigare skrivit om, nya bilbränder i Västerås, det borde kallas terrorism. Det finns ingen helt entydig definition av terrorism, men den svenska lagen om terrorbrott baseras på ett rambeslut från EU. Enligt beslutet är terrorism ”en gärning som allvarligt kan skada en stat eller mellanstatlig organisation om denna syftade till att:

 1. injaga allvarlig fruktan hos en befolkning eller befolkningsgrupp,
 2. tvinga offentliga organ eller en mellanstatlig organisation att vidta eller avstå från att vidta en åtgärd, eller
 3. destabilisera eller förstöra grundläggande politiska, konstitutionella, ekonomiska eller sociala strukturer.”

Alltså terrorbrott och inte skadegörelse!

Statsminister Stefan Löfven (S) och justitie- och migrationsminister Morgan Johansson har inte tid att ägna sig åt Sverige, de har nog med att kritisera Norge för högerextremism samt krypa för Iran och riksmedia är tysta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Våldsamt upplopp på Bäckby i Västerås – poliser tvingades ta skydd

 

Om Bäckby på bloggen…

 

 

 


9 responses to “Man försökte släcka bilbrand i Västerås, avled av sina skador, det är terrorism

 • Tony

  Och om bilbränder har inte Miljöpartiet något att säga,
  så tydligen är det bra för Miljön?

  Gilla

  • Stenbock

   Nej de Gröna dårarna ser hellre,att alla bilar försvinner.
   I BZ som jag brukar ögna över på morgonen,berättas idag hur de placerat ut stora stenbumlingar mitt i Berlin,för att hindra fordon komma in ”i deras område”. (Kreuzberg/Friedrichhain) I radion som jag brukar ha på i bakgrunden,(i min ensamhet) flödar propagandan dagen i ändan,för en ”bilfri stad” !!
   Stenbock begriper inte varför dessa naturmänniskor,valt att bosätta sig i en storstad,när det finns enorma områden av glesbygd runt staden.’
   Tänk vad skönt det skulle vara för dessa utopister,att vakna upp mitt i skogen och få leva dagen,som under medeltiden !

   Gilla

 • gamgubben

  Våra politiker i regeringen tycker fortfarande det är bra för vårt land med alla dessa främlingar de låtit komma hit. Ska de aldrig vakna och förstå sin egen dumhet!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Allt är idag snart terrordåd och rasism, perfekt för fega ryggradslösa mytomaniska och landsförädiska makthavare att gömma sig bakom !

  Gilla

 • Maya

  När ska det gå upp för vår regering att det är kris och katastrof det som nu pågår.Sluta att fjanta runt nu Morgan Johansson och AGERA !! Det är tydligare viktigare att slå ned på all opposion mot sittande styrelseskick än att göra något mot denna terror som vi nu skall tvingas leva i.Förstår ni inte hur illa det är ställt i vårt land ?? Det duger inte längre att stoppa huvudet i sanden så man slipper se eländet.Fatta att med ett ämbete följer ANSVAR !!

  Gilla

 • SVENSK

  Hur många sjukdoms-och dödsfall som denna brandterror har orsakat genom den fruktansvärda oro och stress som detta skapar är det väl ingen som vill forska fram!?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Det är både bedrövligt och skrämmande att det får sluta så här.

  Jag skäms som svensk medborgare och jag skäms för den samhällsutveckling, som många av våra politiker tillåts ”leda”.

  ”Leda”, tack vare att vi har svenska väljare som tillåter det.

  Jag skäms……….verkligen.

  Gilla

 • ståfräs

  Finns inga äckligare än regeringen o 7 klövern+ 82 an, som tydligen inte tycker detta är något att fästa sig vid utan hatar bara Jimmie, hur fan tänker Ni där? En icke nyhet i msn, men en galen norrman, det är prio 1.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Svetsarn nu får du ta mig fan agera.Du måste få arslet ur vagnen och göra skäl för din lön eller avgå.Sedan bara hoppas att vi kan få vårt sargade land på fötter.Jag är inte rädd men orolig ,hur fan kunde bli så här???

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: