Vad gör afghanerna i en iransk moské


ISLAM. Hanif Bali twittrar om den blivande statsminister, damen som ska bygga Sverige och är en upphöjd till demokratisk hjälte i SVT:s miniserie ”Sittstrejken” – vänsterledaren Fatemeh Khavari myser i den iranska regimens moské.

-Pettersson undrar vad alla afghaner som flytt från förtrycket i Iran gör i en iransk statskontrollerad moské…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Vad gör afghanerna i en iransk moské

 • Beirut

  ”Jag stannar till slutet”.
  Skulle vara intressant att veta vad hon menar med ”slutet”. Är det Sveriges definitiva sammanbrott som nation hon åsyftar? Hon jobbar ju hårt på det.
  Är det tills bidragspengarna är slut?
  Är det förresten ett hot eller ett löfte?

  Gilla

  • Maja

   Det är ett hot.
   Vem vill ha honom här iklädd damkläder och lever på bidrag, hotar och kräver, härjar och ”äger”?
   När de visade på Tv två kvinnor som höll varandra i handen och sade vi tjejer. Fatema tog tag i dem och sade ”även jag är en tjej” och skrattade så att alla förstod att mannen är avslöjad inför hela det svenska folket som en stor bedragare.

   Gilla

 • Hanna

  Det ballaste och coolaste just nu verkar vara att få hänga med en ung afghan eller två. De svävar ovanpå samhället och är oantastliga….Det pratas om dem precis överallt i landet och de får alldeles egna lagar också!

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Nej, ni har ingen rätt att stanna i Sverige. FN säger att ni skall söka asyl i första säkra land. Put skall undvikas enligt FN då put riskerar att dränera landet på kunskap (gäller dock inte dig) och driftiga personer.
  Tror ändå att Afghanistan är glada att bli av med dig. Dra in alla bidrag till Afghanistan och låt pengarna gå till hemvändandet av alla studerande afghaner.

  Gilla

 • Maja

  Jag har väldigt svårt att förstå hur ett kristet land tillåter imamer och kaftanfolket här.
  Vår trygghet har byggts på kristendomen, varför tvinga oss att acceptera främmande religioner i landet med statliga bidrag?

  Gilla

 • Tony

  Det är en rätt att stanna i Sverige ja, men det är fan inte
  din rätt att andra ska försörja dig så lyft på din stora röv
  och gå och sök ett jobb.
  Är så in i h—te trött på alla som parattiserar på andra.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Redan i lördags så hade Fathi Mojtaba kollat upp detta vidriga och lagt ut saken på sin egen Facebook sida.. Han hittade bilderna på moskens hemsida , men strax därefter var de bort plockade. Lustigt, va?

  Gilla

 • Vad gör afghanerna i en iransk moské – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: ISLAM. Hanif Bali twittrar om den blivande statsminister, damen som ska bygga Sverige och är en […]

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Har Socialdemokraterna en dold agenda tillsammans med Irans regim ?

  Gilla

 • ponnsan62

  Bra jobbat Hanif !
  Jag vill se dig som Statsminister !
  Ta bort alla nickedockor i partiet….
  Då kan vi få ordning på Sverige ihop med Sd så klart

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Afghan-bedrägeriet, baserat på transan var ett test av smarta nazister för att styra upp svenska myndigheters agerande till stöd för skäggbarnen. Därmed kunde nazismen (S resp C) påstå att de beslutade enligt gräsrötters vilja – Ha! Ha! Ha!

  När Afghanbedrägeriet blivit så ”lyckat” körde nazisterna vidare och attackerade med Greta-hysterin.

  Snart kommer något ytterligare, nu när tekniken ”finjusterats” – kanske blir det något med nyttan av censur etc, och något som motiverar att dissidenter i Sverige skall spärras in som ”mentalsjuka”. Som i Sovjet resp DDR. Kommer ambulanser köra omkring i efternätterna och samla in dissidenter?

  Gilla

 • Nicklas

  De PK-idioter som vid det här laget inte fattar att de har blivit grundlurade bör söka vård omedelbart. deras naivitet är direkt livsfarlig även för omgivningen.

  Gilla

 • ruben

  Mycket behöver redas ut i asylkaoset förmodligen. Vem tar hand om såna allvarliga säkerhetsfrågor i regeringen? Irans tankerbeslag av Stena Impero är en krigshandling och frågan är om sverige har en hotbild på sig på något sätt.

  Gilla

 • ståfräs

  Lurad, lurad!! PK idioter.
  men inte jag iaf.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: