Planerade attacker


I lördags refererade Petterssons till en artikel i lokaltidningen där det berättades att en polispatrull utsatts för stenkastning.

Igår följdes detta upp med ett nytt inlägg som refererar till en ny artikel i lokaltidningen angående samma ärende.

Föga förvånande fick polisen skulden för att ett gäng snorungar kastade sten på dem. ”Det var lugnt innan polisen kom”, sade en man från den somaliska föreningen och befäster på så vis tesen att det alltid ärr någon annans fel.

Idag kommer så en tredje artikel i trilogin och det verkar inte bättre än att den somaliske mannen ljuger.

Det visar sig att redan i torsdags ingrep polisen mot ett antal misstänkta personer i en bil och därefter följde stenkastning mot både polis och väktare som befann sig på plats. ”Vi var beredda på att det här skulle kunna hända” säger en polis och tillägger att man tillsammans med kommunen hade kraftsamlat för att förhindra en ”social oro”.

Som så ofta är befinner sig polisen på plats i just ett invandrardominerande problemområde för att säkra tryggheten för alla hederliga människor som bor där. Som så ofta är kallas detta för att ”provocera” och då är det uppenbart okej att utsätta polis och väktare för stenkastning. Att just detta problemområde som kallas Brandkärr figurerar så ofta i negativa rubriker är naturligtvis ingen tillfällighet. Att kommunen, myndigheterna och olika intresseorganisationer satsat mer på detta problemområde än på andra håll verkar inte hjälpa. Så varför?

SN

 


6 responses to “Planerade attacker

 • Kenth Andersson

  Varför inte lägga ner hela den svenska korvgrillande Pride-polisen så blir det ju lungt bland det perfekt importerade ociviliserade grottfolket som nu tagit över Folkhemmet och stenarna får dessutom ligga kvar på marken ?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Prata med knarklangarna och knarkarna i Danderyd.

  Att de ska sluta med att ställa till det i Brandkärr. Sluta med att skicka ner så mycket dåliga vibbar och stenar till Nyköping. För då är problemet löst.

  Tänk om Nyköpings kommun kunde ha lagt en liten del av alla dessa ”integrationspengar” som har slussats till Brandkärr, till föreningen Träffpunkten istället. För deras hjälp till människor som både behöver och uppskattar det.

  https://www.sn.se/opinion/insandare/var-ska-de-hemlosa-ga-sm5207803.aspx

  Gilla

 • Mosse

  Svarta och araber är välkomna.

  Gilla

 • Mike E

  ‘ ”Det var lugnt innan polisen kom”, sade en man från den somaliska föreningen och befäster på så vis tesen att det alltid ärr någon annans fel.’
  De kan göra detta pga. att media driver just denna tes.

  Gilla

 • Gunnar Karlsson

  Vilka är det som PK-tidningarna intervjuar och vars åsikter sedan dyker upp propagandabladet ?? Jo, det är uteslutande vänsterblivna vrak….

  //Gunnar

  Gilla

 • Edwin

  Jaså N-mannen sa ”Det var lugnt innan polisen kom”, sade en man från den somaliska föreningen och befäster på så vis tesen att det alltid är någon annans fel.

  Kan tycka att det var lugnt innan Somaliska föreningen var här i landet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: