Socialisten Ronald Reagan


SOCIALISM. Ronald Wilson Reagan var USA:s president åren 1981–1989 och guvernör i Kalifornien åren 1967–1975. Före sin politiska karriär arbetade Reagan som fackförbundsordförande, skådespelare, sportkommentator och badvakt.

Reagan var medlem av det Republikanska partiet. Han vann stort över den sittande presidenten Jimmy Carter i valet 1980. I och med segern fick USA en av efterkrigstidens mest konservativa presidenter. År 1984 blev han återvald i en jordskredsseger (49 av 50 delstater) över demokraten Walter Mondale. Reagans presidentskap är på många sätt en grundstomme för republikanernas och de konservativas starka ställning i USA idag.

-Pettersson vill bara påminna om en detalj av allt ”socialisten” Ronald Reagan gjorde…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Socialisten Ronald Reagan

 • Enoughisenough

  Sätt gärna av en halvtimme för att lyssna på Reagan från 1964. ”A time for choosing” om vad det offentliga skall och inte skall göra.
  Långt innan han själv blev president. Men ger en inblick i tankarna hos en politiker (den siste av sitt slag?) med sunda idéer och som dessutom agerade utifrån sin övertygelse.

  Gilla

 • Treb

  Tyvärr så snor $taten typ 70-75% av inkomsten….
  Man jobbar 6 h av 8 h gratis + raster och resa….
  Känns det bra???
  Något är fel..
  Våldsamt fel!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Livet består av enkla sanningar.Så rätt som det är skrivet.,Har du ett jobb så har du ett liv med mening .Tyvärr många som kommer hit har en annan uppfattning .

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: