Greta uppslag för PK media


När nu Greta avseglat per kolfiberbåt mot landet i väster, kommer, trots att det medföljer en dokumentarfilmare , så kommer under tiden hon är på sjön, viss brist på Greta news att uppstå.

Till hjälp för klimat clownerna på PK media kommer här några förslag till artiklar om Gretas  seglats. Jag bara tipsar om möjliga rubriker och början av den ”sensationella storyn” ni får skarva i själva.

Greta i motvind

På grund av den globala uppvärmningen kommer motvind att bli mer och mer vanligt. Motvind leder till ytterligare klimatförstöring, bilar o båtar i motvind förbrukar mer bränsle. Vilket påskyndar klitmatkatastrofen  …

Greta i sidvind

Idag hade Greta sidvind, det är ett klimatfenomen som med största sannolikhet kommer att bli mer o mer sällsynt på grund av klimatuppvärmningen. ….

Greta i medvind

Idag hade Greta medvind, det kan låta bra, men är när medvinden är stark som idag är det den absolut farligaste vinden att segla i, medvindarna har dessutom ökat i styrka det senaste århundradet, vilket med 99,999% säkerhet beror på klimatkatastrofen. ….

Greta sov dåligt i natt

På grund av den pågående klimatkrisen så var det mycket guppig o ojämn sjö i natt, Greta sov illa. …

Greta sket i den blå hinken

Efter några dagar till sjöss var det dags för den berömda Blå Hinken , utan problem avlöpte tillställningen, varefter den blå hinken tömdes i havet. Inom en tioårsperiod, kommer med största sannolikhet alla hinkar att vara blå, den katastrofalt ökade koldioxidhalten kommer att leda till allvarlig brist på andra färgämnen än den blå. …

Greta pratar med delfiner

Idag straxt efter Gretas besök på den”Blå Hinken” så dök det upp en hel flock delfiner som simmade jämte båten. Troligtvis var de ditlockade av det väldoftande ämnen som spreds ur den blå hinken.  Efter ett långt meningsutbyte mellan Greta och delfinerna, som ingen annan förstod, så talade Greta om att delfinerna var mycket oroliga för den globala klimatuppvärmningskatastrofen  . ….

 

Greta spanar förut

Greta har idag i flera timmar stått vid masten och spanat förut. Då hon kan se sånt som inte andra kan se, kåldioxid tex, så är det ovisst vad hon såg och tänkte, men säkert såg hon i sitt inre nån omedelbart förestående klimatkatastrof. Kanske Al Gores ”vetenskapliga” spådom att New York skull vara översvämmat för några år sedan, kommer att uppfyllas med hjälp av Greta? —-

Greta blir blöt

Greta var idag utsatt för kraftig vattenbegjutning, det stänkte över på henne trots att hon satt på den mest skyddade platsen i sittbrunnen, vätan var så förödande att en medföljande assistent fick gå ned i båten och hämta en handduk!  PK bladet har pratat med jordbruksexperten förlåt, klimatexperten  ”Professor” Rockström, som förklarar att man på grund av den pågående globala klimatkatastrofen kan förvänta sig mycket mer blöta seglatser i framtiden. —–

Greta blir blåst

Här får ni PK-klimat clowner hitta på nått själva, ni är ju bra på det !!

 

 


15 responses to “Greta uppslag för PK media

 • robbcos

  Gretas jämnåriga runt om i sverige är akterseglade, de måste gå i skolan leva på vanlig lön som föräldrarna sliter ihop till, skulle de segla blir det jolle i någon insjö. Gretas mamma tar telefonen från sin slotsliknande miljö, ringer några samtal, avtalar hastigt vilken offshore konto hennes kommission skall in på, påpekar till agenten att Greta borde leda FN, agenten fnissar till, den kommer att kosta säger han. samtidigt köper Ella ny ryggsäck inför skolstarten på HM.. allt är som det skall….

  Gilla

 • volse

  Tja, Gretas kilopris på hennes skit skulle väl bli guld värd om någon nu i besättningen skulle spara nåt och smuggla ut.
  Diare’ = flytande guld!

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Är klimatdebatten för alarmistisk?

  Lennart Bengtsson, professor i dynamisk meteorologi vid universitetet i Reading, Storbritannien, tidigare chef vid Max Planckinstitutet för meteorologi i Hamburg och har forskat om klimatet under sextio år.

  Nu är han aktuell med boken ”Vad händer med klimatet? En klimatforskares syn på jordens klimat”. Lyssna på intervjun.

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=7280106

  Gilla

 • Tony

  Ja hennes Mor är ju redan blåst.

  Gilla

 • Maja

  Greta blir religiös!

  Hon ber alla havets gudar att skydda henne och besättningen då båten är liten och havet stormar.
  Hur sade jag ,hoppas havet stormar mycket, så Gretas tes om klimatet kan bekräftas.
  Hoppas att ett isberg slår på båten så att hon kan fortsätta skriva i sin dagbok om klimatförändringar och kan sova gott om nätterna.

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Om du verkligen vill att Gretas färd ska bli jobbig, be om stiltje (=vindstilla) OCH svår sjögång (=höga vågor) DEt önskar jag bara mina allra värsta fiender på jobb. #spypåse

   Gilla

 • turrim

  Det krävs Pettersson och EkstraBladet för att få veta fakta.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/gretas-sejltur-mere-skadelig-end-med-fly/7752051

  Gilla

 • Lellegoo

  För i helvete, den blå hinken är av PLAST. Det här går ju inte.

  Gilla

  • Pettersson

   Hela båten är en miljöbomb med material som ur tillverkningssynpunkt är tveksamma och troligen inte går att återvinna. Dessutom sponsrad av pyttelandet Monaco där invånarna knappast lever miljövänligt.

   Gilla

 • Argus

  Apropå plastbåtar, rapporterna att de funnit mikroplaster i nederbörd i Arktis måste tas på största allvar om de visar sig vara sanna. Orsakerna måste hittas och åtgärdas fortast möjligt. Spontant har jag svårt att tänka mig att sugrör och ICA-påsar orsakat detta. Hur det är med de tillsatta mikroplasterna i diverse produkter har jag inte en aning om.

  Gilla

 • Sara från Skåne

  MELIZIA STOPPAD AV SVENSK MILJÖMILITÄR – BÅTEN ÄR INTE MENS-CERTIFIERAD
  —-
  Sedan Kasse Ragi spolade /jädrans stavningskorr/ spelade bort båtens toalett genom att satsa allt på en grön nolla på Casinot i Monte Carlo, hamnar den kvinnliga + transbestättningens mensblod i den blå hinken vilket är en icke-godkänd sanitärlösning. När dess innehåll töms orenat i havet riskerar blodlukten att locka till sig hajar. Med tanke på att båten redan har en lånehaj som sponsor bedömdes risken att någon haj slukar munsiten Greta så stor att båten belades med kvartsstav /förbannade stavkorr/ kvarstad.

  Den enda kålfria tramsatlantiska transportlösning som återstår för Eko-Pippi är nu kvast.

  Gilla

  • Sara från Skåne

   Skämt åsido…. det måste flygas (!!) FEM personer till USA för att segla båten hem till Europa igen. Om Greta och hennes entourage hade flugit T/R, hade det blivit FYRA flygresor.

   Så Gretas jippo släpper alltså ut MER gas.

   Gilla

 • Kalle

  Greta ligger i lä av LENNART BENGTSSON.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Det var synd att inte det vart rubriken: Greta akterseglad

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: