Kvinna hittad bunden i dike…

BROTTSLIGHET. En kvinna hittades bunden i ett dike vid ett naturreservat i Östergötland sedan hon utsatts för ett sexövergrepp, enligt uppgifter till Aftonbladet.

Enligt Aftonbladet ska kvinnan ha hittats i skogen i ett dike av en privatperson i närheten av ett naturreservat. Offret, som är i 30-årsåldern, var bakbunden med tejp och hade ett övertäckt huvud. Kvinnan uppger själv att hon utsatts för ett sexuellt övergrepp. Händelsen har dock ingen rubricering, och polisen är förtegen. Men det bekräftas att en förundersökning inletts. En person har tagits in till förhör.

-Skumt säger Pettersson…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Kvinna hittad bunden i dike…

  1. Mycket sorgligt och vidrigt men detta ingår förmodligen tyvärr oxå i Steffes och den övriga 7 klöverns mångkulturella trygghetspaket anno 2019 !
    Måhända kommer landsfader Löfven med en kommentar om detta.

    • Absolut ingen kommentar ifrån Sveriges genom alla tider största landsförrädare !
      Han kommenterar endast om det är en muslim blir utsatt, och då är det såååååå hemskt….men när etniska svenska små flickebarn blir gruppvåldtagna, så blundas det och låtsas det som ingenting.

      • Pojken som hittades drunknad i Värmdö har fått en stor plats i SVT och polisen är tuktad. De tvingades anmäla sig själva för en vidare utredning. Pojken är från Somalia. Sorgligt det som skedde men är det det enda allvarliga fallet i Sverige?
        Fick inte klarhet om han drunknade eller var det något annat som vi inte har fått veta.
        Drunkningsolyckor sker i massor i Sverige varje år.

Kommentera