Sex poliser skottskadade i Philadelphia av svart skytt


BROTTSLIGHET. Sex poliser har skjutits efter ett narkotikatillslag som slutade med att en man öppnade eld och sedan barrikaderade sig i ett hus att i Philadelphia i USA. Skottdramat pågick i över sju timmar innan den misstänkte skytten kunde gripas av det stora polisuppbåd som var samlat på platsen.

Innan gripandet hade insatsstyrkan fritagit två stycken poliser som hölls gisslan av mannen. Detta efter att han öppnat eld och skadat sex stycken poliser.

Polisen försökte vid upprepade tillfällen få mannen att överlämna sig själv. Bland annat lät de honom tala i telefon med sin advokat, som manade honom att ge upp.

-Pettersson misstänker att det blir tyst om gärningsmannen i svenska medier, det är skillnad när det är annan färg på gärningsmannen…

Daily Mail

Maurice Hill, 36, gripen i Philadelphia använde en AK-47 mot polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Sex poliser skottskadade i Philadelphia av svart skytt

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: