Demonstration för klimatet i Afghanistan!

KLIMAT. Greta Thunberg manar till klimatstrejk varje fredag med hjälp av organisationen #fridaysforfuture som ”Eko-Pippi” påstås ha grundat.

Nu twittrar Greta om läget i Kabul, Afghanistan, där det demonstreras för klimatet. I Afghanistan demonstrerar flickor och pojkar tillsammans, en flicka talar. Det är härligt att se. Dessa barn och ungdomar är betydligt modigare än de ”män” som flytt till väst för att klaga på dåligt ”wifi”…

Bra att du visar verkligheten Greta…

-Pettersson säger att klimathysterin är som invandringen. Samma gäng som drevade och hatade oliktänkande invandringskritiker gör nu samma sak, de tänker inte utan hänger på som en icke-tänkande fårskock…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Demonstration för klimatet i Afghanistan!

 1. En bra början på att förbättra klimatet i Afghanistan är
  att se till jobba för att inte spränga en massa bomber,
  och behöver dom hjälp med att bygga upp landet så
  dräller det omkring 9300 landsmän här i landet som
  bara tycks hitta på på djävulskap, ställ krav på dem
  att åka hem och göra någon nytta!

 2. EN BLIND LEDER EN BLIND !

  Men bra att du visar läget i Afghanistan, du gör det med oförstånd, det är inte ofta oförstånd är bra, men att genom oförstånd visa upp att Afghanistan är mer än väl öppet för att desertörerna ( skägbaaarnen 18 – 50 år ) nu ska skickad hem, för all tid !

  Så bra Greta, med oförstånd, men bra !

 3. Som sagt, ironi i skriven text är svårt. Att du lyckas få så många tummar ner måste glädja ditt ironihjärta 🙂

 4. Varför är inte Greta (TinTin) där och pratar? Andra länder som vore intressanta för Greta är Kina, tänk vilken strejk hon kunde dra ihop på Himmelska Fridens Torg! Mexico är ett annat land som trånar efter henne. Hon kan dela ut klimatfoldrar i favelorna i Brasilien.

 5. Miljövetenskap, meteorologi osv i relation till de stora klimatsystemen är komplicerat. Jag har aldrig läst en artikel (mer än översiktligt i alternativa medier) eller tittat på en film om den där ungen som tydligen fått så mycket uppmärksamhet. Jag har inte heller haft TV de senaste > 10 åren av uppenbar anledning (Det är synd att 99 % odugliga journalistern…) Eventuellt kan jag tänka mig att lyssna till en Nobelpristagare eller likande i klimatfrågan. Gärna flera. Och endast naturvetare. Det verkar som om jag är den enda som inte vet något om ungen och jag är ju ändå genuspedagog. Varför bryr sig alla så mycket om en unge? Ska inte hon leka med dockor och leka affär?

  • Tjejer får inte leka med dockor längre. Det borde väl en ” genuspedagog” veta.

   Nu förtiden ska man synas och förverkliga sig i mediala forum. Oavsett om man håller sig till fakta eller inte.

   ”Ungen” är ju 16 år och har ett helt livs erfarenhet bakom sig. När hon nu predikar ”katastrofläge” för klimat och planeten. Ofta med orden ”vi måste lyssna på vetenskapen”.

   Fast nu är väl inte vetenskapen inne på samma kommersiella linje och predikar definitivt inget katastrofläge.

   Så någonstans har hon missuppfattat vetenskapens bedömningar eller så tror hon att föräldrarnas ord är vetenskap, liksom Pär Holmgrens, Johan Rockströms och mycket av svensk medias.

   Vi får hoppas på att Greta förkovrar och breddar sig lite mer i sitt tänk. Då kan hon bli betydligt mer respekterad för det hon vill förmedla ut.

   Det är bra att ”ungar” engagerar sig i viktiga samhällsfrågor. Fast det får inte bli för enkelriktat och för mycket avsaknad av verklighetens fakta uppgifter. Det är inte bra att skrämmas och manipulera ut sitt budskap, för vissa egointressens skull.

   • Det måste sägas att det är inte lilla 2 åriga Greta som har hittat på detta idiotiska, utan det är hennes knäppa mamma
    Malena Ehrman.

 6. Kampsången i bakgrunden på filmen var som hämtad
  ur någon propagandafilm ifrån Stalintiden.

 7. Eller hur.
  Låt oss bedja till Gud att vi får några år till!

  Jag önskade så att vi skulle slippa snacket om henne under en månad, men nej…

 8. ”Dessa barn och ungdomar är betydligt modigare än de ”män” som flytt till väst för att klaga på dåligt ”wifi”…
  Bra att du visar verkligheten Greta…” 🙂 :):)

Kommentera