Om Centerpartiet får bestämma

Centerns ungdomsförbund vill tillåta sex med barn under 15 år, eller s.k. pedofili.

Det är inte olagligt för ungdomar under 15 år att ha sex med varandra, under förutsättning att bägge är med på det. Däremot klassas det som våldtäkt mot barn om någon äldre än 15 år har sex med en person yngre än 15. CUF:s motivering är att många ungdomar under 15 år är tillräckligt mogna för att själva avgöra och att det handlar om godtycke. Frågan många nu ställer till Annie Lööfs ungdomsförbund är om mogna 15-åringar också kan ta körkort och köpa ut på Systembolaget.

Vi får väl anta att samtyckeslagen också gäller ungdomar under 15 så att inga missförstånd skapar problem för den unga killen eller tjejen. Sedan till frågan bl.a. Hanif Bali ställer. Går inte CUF en viss religion tillmötes med detta förslag? I denna religion är det fullt normalt att ha sex med minderåriga, så vi antar att representanter för denna religion gnuggar händerna i förtjusning.

Nyheter Idag

CUF:s nya ordförande vill även gå samma religion och andra tillmötes genom att avskaffa lagstadgade helgdagar, dvs jul, påsk och andra högtider som denna religion inte firar.

Legalisera narkotika ligger också Ida Alterå varmt om hjärtat.

Besök hennes Facebook-sida och inse att Annie Lööfs lagbygge har ett framtidsnamn i Ida Alterå.

26 thoughts on “Om Centerpartiet får bestämma

  1. Kulturmarxisterna har fått dårpippi! Vad kan man vänta sig av ett kommunistparti vilket ger sken av att vara liberalt, men uppträder som nazister.

  2. Frågan är inte enkel. Ponera två 15-åringar som har en relation som innefattar sex och är laglig. Men när den ena parten fyller 16 blir den plötsligt olaglig, så bör det inte vara.

  3. Framtidsbygge???? Inget vad centerpartiet gjort dom senaste 25 åren kan kallas bygge, snarare samhällsförstörare, det som väljarna ska
    sikta in sig på är att sparka ut C, MP o L från Riksdagen,så dom
    inte kan fungera som stödparti till Islampartiet S,
    men Sverige har förmodligen brakat samman innan!

  4. Jaha, så var det dags igen då. CUF har legat lågt en tid, men behöver tydligen komma ut på grönbete efter alla moské-besök. Hjärntvätten på de små glina är ju uppenbar. Förra gången då galenskaperna salufördes vurmades det bl.a. för nekrofili !!! Mitt förslag blir då följande : Individuell prövning av myndighetsdag, LÄGST 18 år. När det gäller center-folk bör man beakta avslag i samtliga fall.

    • Om jag minns rätt var det liberalernas ungdomsförbund (LUF) som ville tillåta nekrofili. Centerpartister är dock lika galna och ville inte ens förbjuda tidelag (om jag minns rätt).

  5. Galenskaperna i det partiet är helsjukt .Man borde nog göra en stor sinnesundersökning på vissa av medlemmarna.Resultatet skulle nog bli nedslående.Dom här personerna är rent farliga i sin övertygelse.Pedofili,nekrofili,knarkliberal.m.m.Jag blir mörkrädd.

  6. Hur ung får man vara då? Finns en nedre gräns? Flyttas den oxå? Värt att reflektera på

    Är det inte viktigare med en tänkt vetenskaplig mental gräns, som måste ligga högt för att innefatta de som inte förstår sitt handlande fullt ut, än en tänkt årskull?
    Vilka vill se sina barn som vuxna, i säng med andra barn?

  7. Hoppsan, så en 14-åring kan ha sex med en 8-åring så länge båda är med på det? Finns det ingen som helst nedre gräns?
    Skall åldrandet gå neråt borde det även gälla straffen, sätt 12 år som straffmyndig och slopa rabatten under 21 år.

  8. Sjuka individer.
    Hur är man funtad i huvudet.kan inte vara mycket där…
    Vilken religon. har dom..är dom muslimer.
    När jag på tänker på muslimer…Kommer alltid Fatime.upp i mitt huvud…så tragiskt

  9. Om jag inte missminner mig så la CUF förslag om att det ska vara lagligt att ha sex med djur.
    Det partiet asså… fan värre än mp.

  10. Vilka dårar och härom året så vill fps ungdomsförbund göra nekrofili lagligt dvs sex med döda. Är det bara psykfall som söker sig till politiken. Bevare oss väl och på bilden syns en ny rödskrika kanske värre än den vi har nu.

  11. Vad jag undrar är om två under 15år har sex, vem är den skyldige?
    I det feminiserade clown landet Sverige så bör det vara den manliga parten.

Kommentera