Männen radades upp och sköts i nacken, äldre kvinnor halshöggs och närmare 7.000 flickor kidnappades som sexslavar

ISLAM. Männen radades upp och sköts i nacken, äldre kvinnor halshöggs – och närmare 7.000 flickor kidnappades som sexslavar. Fem år efter folkmordet i irakiska Sinjar är svenska @xonchanouri redo att berätta, twittrar terrorforskaren Magnus Ranstorp.

Till minnesdagen av Sinjaroffensiven 3 augusti 2014 vill jag dela med mig av mina högst personliga tankar, känslor och betraktelser från fältet.

I mars 2013 flyttade jag till Erbil för att jobba för UNHCR. Ett år senare inleddes folkmordet på yezidier och andra minoriteter, berättar Xoncha Nouri på SvD, tyvärr bakom betalvägg.

-Pettersson säger att det är fem år sedan mördarsekten Islamska staten inledde folkmordet på yezidier och andra. Men de är inte ensamma, vi har Al-Qaida, Hamas, Nusra-fronten, Boko Haram, Hizbollah, PLO, Muslimska brödraskapet, al Shabab, Abu Nidal, Al-Aqsa-martyrerna, Fatah, Nusrafronten, talibanerna och alla de andra mördarsekterna som härjar och följer det som står i koranen. En del av dem får till och med bistånd av Sverige, det är ofattbart.

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

8 thoughts on “Männen radades upp och sköts i nacken, äldre kvinnor halshöggs och närmare 7.000 flickor kidnappades som sexslavar

  1. Jag minns Sverige på 70 talet. En underbar tid. Man kunde njuta av tillvaron på alla sätt och vis.

    I går var jag och sålde på loppis.
    Arabkvinnor och män jagade billiga produkter. Jag kan bara konstatera att mina varor får de inte röra, då jag såg hur de tog och stoppade i sina kassar obetalda varor..När det var min tur bad jag dem lämna då jag inte hade några dyra kläder för en femma.
    Ursäkta, men de passar inte hit! Vi är så olika.

  2. Utvecklingen i Vårt Fosterland följer helt kontraktets innehåll och mening!

    Vårt Fosterland går med säkra steg i kontraktets riktning!

    Om du inte är så gammal som jag är så borde du vara rädd!

    Mina barn och barnbarn förstår inte heller vad som väntar Vårt Fosterland!

    Om du inte bryr dig; Ta ännu en gratisdrink i baren medan Titanic
    (Sverige) sjunker i djupet!

  3. Oerhörda och vidriga grymheter är dessa, i irakiska Sinjar, på yezidier och andra minoriteter i Irak.

    Ett folkmord begånget av människor i religiösa förtecken, med islam som ledstjärna.

    Det obegripliga är att det direkt och även indirekt, slussas pengar till sådana länder och många av deras organisationer.

    Dessa sjuka vidrigheter fördöms sällan av våra politiska företrädare. Man fråga sig varför?

  4. Kanske dags att publisera kontraktet, som socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999 och som är alltjämt gällande?

    Komtraktet finns att läsa och läsa om på; ”www// socialdemokraterna kontrakt 1999”.

    Du kommer garanterat inte att rösta på S fler gånger!

  5. Dessa IS-slaktare har staten gett skyddad identitet, lägenhet, bidrag och dessa slaktare bor mitt bland svenskarna, utan att vi vet vilka de är. De märks att vi en fruktansvärd inkompetent regering som vill svenskarna något så illa.

  6. Vad är ett fem år gammalt mord på män och kvinnor i Irak detta mot gårdagens dödsskjutning i USA som naturligtvis redan är klassat som hatbrott med rasistiska motiv ?
    Nu får förmodligen D.Trump stå till svars igen för att en vit man dödat icke vita människor bland annat Mexikanare, nu blir det nog slut på utvisningar från USA demokraterna har fått ny kraft att sätta in mot Trump.
    Allt som är fel idag är som alla väl vet bland annat D.Trumps fel och SD:s och AFS och AFD och Ungerns och Le Pens och numera också Italiens med sin nya regering och inte minst Brexit, det finns fler som är skyldiga.
    Icke skyldiga är bland annat Sveriges 7 klöver och dagens heliga och fredliga religion Islam !!!

    • Gång efter annan visas Breivik om och om igen på tv.
      Finns inte många som inte kände avsky när galen man sköt barn och unga helt utan motiv.Och detta används i propagandasyfte för att skrämma människor.
      Det är skrämmande och ansvarslöst av media.
      Svenskar har glömt vad mentalt sjuk betyder så sjukhusen har stängts och vi har tvingats leva bland de sjuka.

Kommentera