Migrationsverket kan inte räkna, eller vill inte

INSÄNDARE. Migrationsverket har problem med att räkna – man vet inte hur många som söker asyl under rubriken anhöriginvandring. Hm, vi kan flyga till månen och transplantera hjärtan på folk – men enkel plusräkning verkar svårare.

Åtminstone på Migrationsverket.

Vilket jävla nys! Anhöriginvandringen är naturligtvis av den omfattningen att Migrationsverket inte vågar säga som det är.

Vore det så att Migrationsverket verkligen inte vet siffran på hur många som söker under rubriken anhöriginvandring vore ju bara det en skandal utan dess like.

Ego Lego

9 thoughts on “Migrationsverket kan inte räkna, eller vill inte

 1. Det är säkert så här det privata välståndet byggs upp genom bidrag/pensions understödd marktjänst.

 2. Migrations verket kan å andra hand jäklas med de som har bot i Sverige i över 20-30 år och är statslösa som nekas FRÄMLING SVENSKT PASS ??!!!


 3. jo då, de kan räkna, men vill inte p.g.a. att
  de sopar under mattan att kvoten va fylld
  redan vid millennieskiftet…omöjligt hindra
  den sten som satts i rullning av de sittande
  politikerna…går så länge de går, så länge
  de får ut sina feta arvoden och löner…det
  andra får de ta sedan, då me att då skylla
  på varandra…så enkelt är de i dag, värst
  blir det för belånade medelinkomsttagare
  och lågavlönade, de som till 82% röstat
  som de gjort…många av dessa vet detta,
  men de liksom migrationsverket sopar in
  skiten under mattan även de…ju längre
  denna sten får rulla, desto värre följder

 4. När jag hörde detta på radio blev jag betänksam. Om man vill anhöriginvandra måste man rimligtvis ange vilken anknytningsperson man anser sig vara anhörig till. Då borde det vara lätt att se legalt status på den anknytningspersonen. Eller?

 5. Migrationsverket kan inget. Räkna är bara en av många färdigheter de inte kan. På svenska myndigheter överlag sitter mest dårar som har lovat att arbeta för genus, värdegrund och annan bullshit. Annars hade de inte suttit där de gör.

  Den som tar sig tid att läsa alla dessa värdegrunder inser snabbt att de är skrivna av mycket instabila och svårt psykiskt sjuka dårar.

  Svenska myndigheter har idag mycket svårt att rekrytera kompetenta människor. En anledning är nog att ingen vid sina sinnens fulla bruk godtar dessa påtvingade så kallade värdegrunder.

Kommentera