Stäng

I Hongkong riskerar demonstranter 10 års fängelse för upplopp men ber ändå om ursäkt

DEMOKRATI. Ett 40-tal av de demonstranter som greps i samband med protesterna i Hongkong riskerar upp till tio års fängelse om de döms för upplopp. Protesterna i Hongkong har pågått i sju veckor.

Det som från början var en aktion mot ett kritiserat lagförslag har sedan vuxit till att handla om Fastlandskinas inflytande i Hongkong generellt och krav på bredare demokratiska reformer. Under tisdagsmorgonen stoppade demonstranter kollektivtrafiken genom att blockera pendeltågens dörrar. Totalt anklagas 44 av de gripna för brottet upplopp.

-Pettersson skulle vilja se AFA-mupparna be folk och trafikanter om ursäkt som dessa demonstranter gör för att de har blockerat vägen utanför Kwai Chung polisstation och ställt till besvär.

Twitter

Hong Kong Free Press

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “I Hongkong riskerar demonstranter 10 års fängelse för upplopp men ber ändå om ursäkt

 1. Jag brukar inte försvara Kina och dess otäcka kommunister men här borde dom ta mig fanken gå in och styra upp situationen innan ligisterna förstör hela Hongkong fullständigt.

  Har sagt det förut och det tåls att upprepas, ibland behövs en diktator för att hålla dårar och mördare på mattan se på Libyen och Irak mycket kan sägas om Muammar al-Gaddafi och Saddam Hussein men dom hade koll på som ska hållas koll på.

 2. I Sverige hade det blivit saft och bullar eller grillning med Kling och Klang !

 3. I Västeuropa så är det de mest primitiva som tagit över MSM och debatt.
  Så är det inte i de länder som hör framtiden till: Indien och länderna i Öst- och Sydostasien. Västeuropas tid är dessvärre över. Västeuropa befinner sig nu i ”Roms sista dagar.”
  De som har makten i väst nu via media, politik, kvinnor, tillsammans med en indoktrinerad och okunnig befolkning har inget gemensamt med de som skapade västs rikedom, frihet och vetenskap. Civilisationer kommer och går. Så har det alltid varit genom historien.

 4. tacka kommunisterna för det, dessa individer får hålla på att
  förtrycka folk i det oändliga helt otroligt. 2019

Kommentera

%d bloggare gillar detta: