Stäng

En politisk dom till?

INSÄNDARE. Till Joakim Lamotte och andra intresserade

Läste på Petterssons blogg om ”din lilla horunge jag ska skjuta dig i huvudet din fitta” om dom trakasserier och hot du och din familj blivit utsatt för och att dina anmälningar läggs ner av polisen fast du t om uppger namnet på gärningsmännen.

I stark kontrast mot detta står mitt eget fall som du kan läsa om i inlägget här nedan. Här skyr man tydligen inga medel och kostnader när det gäller att försöka sätta dit någon som reagerar mot det vansinne som pågår här i landet.

Senast igår den 29 juli fick jag samtal från polisen i Norrköping som redogjorde att ärendet skulle skickas vidare till åklagare.

Personligen så hoppas jag att det går till åtal för jag ser verkligen fram emot att få stå i skranket där jag kommer att redogöra för en hel del orsaker varför jag skrev den hemska meningen till den aktuella domaren. Vågar nog utlova att denna rättegång i så fall inte kommer att följa dom gängse rutinerna.

Om det är av intresse så kommer jag att meddela datum och plats för den eventuella rättegången.

Sandor Herold, Malmö

***

INSÄNDARE Malmö 26 – 2 – 2019

Det är mycket möjligt att den näste som kommer att bli dömd på liknande sätt är undertecknad eftersom jag i förrgår , 24 – 6 , satt i ett 1,5 timmars polisförhör nere på Malmö polisstation. Anledningen i korthet till detta förhör var att jag kommenterade en dom som avkunnades i Norrköpings tingsrätt i höstas.

Målet rörde en 27 – årig etiopier som blev dömd till fängelsestraff för att ha sexuellt ofredat en kvinnlig medarbetare som han drog in i ett skafferi på den restaurang där båda jobbade. Händelsen rubricerades som våldtäkt . Etiopiern dömdes också att betala ett skadestånd på 150.000 kr till kvinnan.

Åklagaren i målet yrkade på utvisning efter avtjänat straff vilket dock tingsrätten inte dömde till.

På ren svenska blev jag heligt förbannad över att tingsrätten gick emot åklagarens yrkande om utvisning och jag tillskrev den kvinnliga domaren följande mejl som bestod av en enda menig som följer här nedan: ”Får väl hoppas att även du någon gång i framtiden får njuta av en liknande mångkulturell samvaro som kvinnan i skafferiet fick göra.”

M V H, Sandor Herold, Malmö

Ovanstående rad föranledde då att jag satt i polisförhör i 1,5 timme samt att man lagt ner ett säkerligen gediget arbete med att undersöka mitt tidigare förflutna eftersom jag i dom papper jag fick ta del av framgick att jag bl a deltagit i TV inslag angående tidigare mejl jag tillsänt politiker .

Det är häpnadsväckande vilka resurser man tydligen har tillgång till från myndigheternas sida när det gäller att försöka sätta dit personer som inte har en PK uppfattning om den rådande invandringspolitiken medans man som jag i nyheterna i morse hörde att man inte har gjort någonting i fallet med månmiljonfifflet när det gäller tandläkarkliniken 24 Karat i Sävsjö från polisen sida ännu. Man uppgav att man sökt att få kontakt med dom ansvariga för kliniken men inte kunnat nå dom. Nej , tacka fan för det , det mångkulturella gänget befinner sig säkerligen sedan länge i sitt forna hemland därifrån man flytt för sina liv och sitter och räknar miljonerna och asgarvar.

Mig var det dock inga problem att få tag i. Redan samma dag jag fick samtalet från polisen så var jag på plats för förhör. Och lika säkert och snabbt blir det att få in det eventuella bötesbeloppet för det hemska brott jag gjort mig skyldig till efter en eventuell rättegång.

Oavsett vilket så önskar jag faktiskt att det blir rättegång av detta. Denna gång kommer det dock inte att stå någon stackars livrädd kvinnlig pensionär inför skranket utan något helt annat . Och givetvis så kommer jag att överklaga upp till högsta instans vid en fällande dom. Det här förbannade apspelet skall kosta svenska staten!

Vid förfrågan på om jag hade någon önskan om advokat så svarade jag att jag ville ha Leif Silbersky. Inte för att jag behöver någon advokat, jag tror nog att jag kan tala för mig själv så det blir lättförtjänta pengar oavsett vem det blir.

Skulle dock inte förvåna mig om jag förvägras advokat på statens bekostnad. Anledningen kan ju vara den att alla är upptagna med att företräda alla våra nysvenskar som nu i allt större omfattning återigen väller in i landet och som behöver hjälp med att intyga att sagorna dom berättar är sanna.

Dock är det helt klart att myndigheterna nu gör allt för att sätta stopp för likasinnade som jag och andra. Desperationen märks allt mer och när man som i TV igår kallade in pajasen Alhem som ju naturligtvis kommenterade Face gruppen ”Stå upp för Sverige ” efter beställning från PK – maffian på rikstelevisionen.

Återkommer med uppgifter om tid och plats för en eventuell rättegång. Redan nu kan jag utlova underhållning av högsta kvalité samt det bästa av allt, det är helt gratis.

Sandor Herold, eventuellt blivande grov kriminell invandrare

31 reaktioner på “En politisk dom till?

 1. En skrämmande tanke kommer när man läser bloggen här m fl och ser att åklagarna faktiskt av och till yrkar på utvisning av utländska gärningsmän. Dock ser det ut som rätten och domaren avslår det med luddiga motiveringar om ”dåligt mående”, ”saknar nätverk i hemlandet” osv. Regeringen utser domarna till domstolarna och antagligen riskerar man karriärmöjligheter om man följer lagen som den är tänkt, istället för att jamsa med i leken som pågår..!

 2. Ja och tänk vad polisen måste blivit förvånade när dom hade
  en invandrare framför sig som jobbat hela livet, det är nog
  inte så lätt att finna en sådan bland dagens brottslingar?

 3. Sandor brukar kritisera Sydsvenskan. Där är nog statens förlängda megafon för 4 800 kr för ett år lyckliga över att Sandor lagförs. Att slåss för yttrandefriheten är inte den tidningens prioritet om det gäller personer utanför deras egen åsiktskorridor.

  Om du inte har sett det Sandor, så skriver nu Sydsvenskan att polisen har tagit två bilbrännare Kävlinge. En man och en kvinna. Efter alla år och alla bränder har polisen äntligen tagit två!! Vad Sydsvenskan som vanligt missar är vad lilla Nya Tider klarar med ensamredaktion är att de är invandrare.

 4. Till Sandor Herold,

  Tack för Din kamp och för alla vederhäftiga inlägg på bloggen. Jag är säker på att Du inte kommer att stå ensam, det minsta vi kan göra är att samla in till ev. böter. Att det s.k. ”rättsväsendet” har tid att ägna sig åt trams samtidigt som gangstergäng härjar överallt, inte minst i Malmö….POLITIKERKLASSENS signalpolitik har nått vårt rättsväsende som är genomruttet, en kriminell knarkar-Afghan behandlas som en medlem av KUNGAHUSET….500 sidor för att denna smutsiga Afghan råtta fick en välförtjänt omgång i självförsvar!!! Stefan Löven har lovat att skicka regeringsplanet och hämta den kriminella Afghanens familj….-82% tycker det är okey och reagerar inte!
  SVERIGE ÄR ABSOLUT ETT DÅRHUS, VÄRLDENS STÖRSTA!!! Vi är många som sagt var kommer att hjälpa till med ev. böter!!!

 5. För det första vill jag veta vilken restaurang, som riskerar att deras personal blir våldtagna i skafferiet av sin egna personal. Omdömeslös personalkännedom och avsaknad av restaurangköks hygieniska krav. Skulle knappast välja den restaurangen i framtiden. Sedan undrar jag varför någon öht. inom rättsväsendet vill behålla dessa våldtäktsmän i Sverige när vi med utvisning på ett enkelt sätt kunde minska ned antalet. Absurdien är ett obegripligt land.

 6. Heja Sandor, lyfter på hatten, det är manliga takter, inge tantfjams i mäns byxor.

 7. Sandor:
  Genom deras politiska beslut att ställa dig iför skranket,skjuter de sig själva i foten. Du kommer att bli en manlig person som kommer likställas med Jeanne d´Arc om du dömes !!
  Vi är otaliga över hela Abzurdistan som står bak dig.

 8. Jag tycker att du ändå borde vara lite lågmäld. Den som skriker högst kommer inte längst
  Be om ursäkt av domaren, och be de lägga ned ärendet. sedan leta upp en bra synonym-sajt för vidare kritik

   1. Neeej.. jag menar på allvar.
    Varför använda skällsord och förolämpningar nästan offentligt när man istället, på ett civiliserat sätt kan också förklara till folk att de har fel ?

   2. Lyssna t.ex. på Jeff Ahl riksdagsdebatt mot Alice BK, han ställer frågor på ett sakligt och lugnt sätt, med smärtande innehåll utan att damen lyckas svara på en enda fråga..
    Eller lyssna på Henrik Jönsson. han är också en FEMMA!

  1. Stefan SH:
   Det är p.g.a. sådana personer som du att landet ser ut,som det gör.
   Bocka o tiga samt vördsamt överlämna oss o. de våra till Islamister,niggrar,zigenare och otaligt annat pack !
   A l d r i g,säger Stenbock….

   1. ”.. sådana personer som du…”
    Jag?? Fel, upphöjt till fel
    🙂

    p.s. läs Pettersons Regler och kommentarer

   2. Stefan SH:
    Hade jag inget annat att komma med,än en böjelse av ”du/dig” skulle jag avstått ! Hur gammal är du egentligen ?

 9. En Statskupp har genomförts inom Svenskt så kallat Rättsväsende!
  Där sker Vänster-kriminellas vendettor mot människor med empati för brottsoffer.
  Deras omgullade import-kriminella rasistapor ofta islamister med krav på att vara ”Herrefolk” behandlas som SS-män i det ockuperade Europa 1943.
  En slags sjuk och kriminell ockupationsjuridik som lockar och sporrar ännu fler import-kriminella till fler och värre brott mot de med ”fel” Svenska rastillhörighet, religion eller partibok!
  Inom några år lär fattiga Svenskar vädja till Ryska Armén att komma i befria Sverige från all världens Islamister, yrkeskriminella och sjukligt korrupta Stats-kriminella !
  Därför är det bättre att Svenskar eller Skandinaver sätter stopp för de lismande korrupta lagvidriga kriminella mentalsjuka landsförrädiska Svenska Åklagarna och Domstolarna!
  Det står utom varje tvivel att de är rent kriminella och totalt skiter i Svensk Lag!

  1. @Göran
   Kommunisterna sket/$kiter i sitt ”eget” folk….
   Så var ju inte” Bolsjevikerna” folket utan betalda revoultionärer,som under franska revolutionen,mig veterligen.
   It’$ all about the money,bro.

 10. Skrattretande.Bättre de använde sina resurser till annat, än bagateller.Men jaga sanningssägare, det har högsta prioritet.Otäck
  utveckling.

 11. Hela den svenska rättsapparaten håller ruttna inifrån, den är numera bemannad med övervägande vänsterelement som använder sin position till politiskt agerande och domar. Eller vad sägs om den här domen, https://samnytt.se/domstol-slar-fast-sparkar-mot-polis-ingen-allvarlig-krankning/

  Det skulle inte förvåna mig om avhoppen bland poliserna kommer att accelerera ganska ordentligt, sedan dröjer det inte så länge innan Sverige står utan en fungerande polismakt, precis som avskaffandet av försvarsmakten var ett politiskt mål för dessa krafter som nu siktat in sig på polismakten.

  //Gunnar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: