Afrikan våldtog kvinna i skafferi, slipper utvisning

BROTTSLIGHETEN. I restaurangens skafferi våldtog mannen en av sina kollegor, trots att hon grät och bad honom att sluta. Nu döms den 27-årige mannen till tre års fängelse för våldtäkt och sexuellt ofredande.

Eritreanen, 27, höll fast en kvinnlig anställd i ett skafferi på ett kafé i Norrköping. Där tryckte han upp båda sina händer i hennes underliv och lyfte henne från marken. Nu döms han för våldtäkt – men slipper utvisning eftersom han påstår sig riskera fängelse i sitt hemland Eritrea för att ha smitit undan värnplikten. – Han sa att han måste töja ut mitt underliv, berättar offret.

Mannen beviljades asyl i Sverige år 2014 och fick tidigare i år en praktikplats på ett kafé i Norrköping.

Rätten finner det styrkt att den tilltalade mannen gjort sig skyldig till våldtäkt och sexuellt ofredande. Han döms till tre års fängelse och ska betala 150 000 kronor i skadestånd till kvinnan. Men slipper utvisning eftersom han riskerar fängelse eftersom han smitit från värnplikten i Eritrea och standarden på fängelserna i Eritrea är låg.

Fria Tider…

-Pettersson undrar vad den eritreanska fängelsestandarden har med Sveriges rättssystem att göra och varför fick han asyl. Det är åtskilliga länder han passerat på vägen till skafferiet i Norrköping…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

7 thoughts on “Afrikan våldtog kvinna i skafferi, slipper utvisning

  1. Syltryggarnas paradis, Absurdistan!
    Varför ska svenska domstolar ta hänsyn till huruvida den skyldige kan eventuellt råka hamna i fängelse vid sin återkomst till sitt hemland?
    En sådan praxis betyder bara att de kriminella kan fortsätta sina ogärningar utan att riskera skickas tillbaka, alla skrattar utom vi skattebetalare samt offren vilka fått stora delar av sitt liv förstört tack vare de ryggradslösa politiker vi har i detta land.

  2. Efter de regler vi LEVER efter idag I SVERIGE är det HELT RÄTT att våldta och få stanna i Sverige och HELT RÄTT ATT FLY FRÅN VÄRNPLIKT DÅ HAN ÄR EN SÅDAN FIN OCH GOD PERSON som går in i ett SKAFFERI och DÄR KÖR UPP HÄNDERNA I flickans underliv. Det tyder på viss personlig integritet och det ska han ha TACK FÖR, att han inte gjorde det i restaurangen framför gästerna. Var det i tingsrätten han fick domen OCH var det via SHARIALAGAR han blev dömd?

  3. Feminizterna i tingsrätten har andra intressen än att måna om svenska kvinnors väl och ve…

Kommentera