Afrikan våldtog kvinna i skafferi, slipper utvisning


BROTTSLIGHETEN. I restaurangens skafferi våldtog mannen en av sina kollegor, trots att hon grät och bad honom att sluta. Nu döms den 27-årige mannen till tre års fängelse för våldtäkt och sexuellt ofredande.

Eritreanen, 27, höll fast en kvinnlig anställd i ett skafferi på ett kafé i Norrköping. Där tryckte han upp båda sina händer i hennes underliv och lyfte henne från marken. Nu döms han för våldtäkt – men slipper utvisning eftersom han påstår sig riskera fängelse i sitt hemland Eritrea för att ha smitit undan värnplikten. – Han sa att han måste töja ut mitt underliv, berättar offret.

Mannen beviljades asyl i Sverige år 2014 och fick tidigare i år en praktikplats på ett kafé i Norrköping.

Rätten finner det styrkt att den tilltalade mannen gjort sig skyldig till våldtäkt och sexuellt ofredande. Han döms till tre års fängelse och ska betala 150 000 kronor i skadestånd till kvinnan. Men slipper utvisning eftersom han riskerar fängelse eftersom han smitit från värnplikten i Eritrea och standarden på fängelserna i Eritrea är låg.

Fria Tider…

-Pettersson undrar vad den eritreanska fängelsestandarden har med Sveriges rättssystem att göra och varför fick han asyl. Det är åtskilliga länder han passerat på vägen till skafferiet i Norrköping…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Afrikan våldtog kvinna i skafferi, slipper utvisning

 • Tore

  Bobo ville bara kramas lite, bobo har ett iq som en mört.

  Gilla

 • Kurt

  Sådana bör tas om hand av folkets rättvisa och få sitt underliv uttöjd upp till nacken

  Gilla

 • Ståfräs

  Ett domslut helt i linje med Metoo o Svensk ”Feminisms” värderingar, grattis PK.

  Gilla

 • gamgubben

  Syltryggarnas paradis, Absurdistan!
  Varför ska svenska domstolar ta hänsyn till huruvida den skyldige kan eventuellt råka hamna i fängelse vid sin återkomst till sitt hemland?
  En sådan praxis betyder bara att de kriminella kan fortsätta sina ogärningar utan att riskera skickas tillbaka, alla skrattar utom vi skattebetalare samt offren vilka fått stora delar av sitt liv förstört tack vare de ryggradslösa politiker vi har i detta land.

  Gilla

 • tikamax

  Efter de regler vi LEVER efter idag I SVERIGE är det HELT RÄTT att våldta och få stanna i Sverige och HELT RÄTT ATT FLY FRÅN VÄRNPLIKT DÅ HAN ÄR EN SÅDAN FIN OCH GOD PERSON som går in i ett SKAFFERI och DÄR KÖR UPP HÄNDERNA I flickans underliv. Det tyder på viss personlig integritet och det ska han ha TACK FÖR, att han inte gjorde det i restaurangen framför gästerna. Var det i tingsrätten han fick domen OCH var det via SHARIALAGAR han blev dömd?

  Gilla

 • Blodsven

  Feminizterna i tingsrätten har andra intressen än att måna om svenska kvinnors väl och ve…

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: