Svenskarna och välståndet


INVANDRING. Sverige är ett invandrarland, det vore dumt att förneka med över 1 miljoner nysvenskar de senaste 20 åren i stigande ström, men att invandrarna byggt vårt välstånd är att ta i. Jag tror hårt arbetande svenska knegare som Andersson, Pettersson och Lundström samt män som Gabrielsson (Volvo) Sundbäck (Blixtlåset) Dahlén (AGA) Lindqvist (Primusköket) Wingqvist (SKF) Elmqvist (pacemakern) Ericsson (propellern) Ericsson (teleteknik) Johansson (skiftnyckel) och många fler har haft ett finger med i spelet också.

Gårdagens invandrare kom hit, arbetade hårt, försörjde sig själva, sina familjer och byggde sitt eget och hjälpte till med vårt välstånd.

Många av dagens invandrare kommer hit, blir försörjda av oss, för det finns få jobb de klarar av.

En stor del av dem som kommer idag är driftiga, de unga männen som kallas barn har tagit sig över halva jordklotet utan pengar och kommer fram med rena, snygga modekläder på sig, tyvärr har de tappat alla sina id-handlingar men aldrig sin Iphone av senaste modell.

Sådana driftiga ”barn” behövs för att bygga upp sina egna länder i stället för att göda människosmugglare, det är bättre att vi hjälper dem på hemmaplan.

Gärna invandring ─ men på villkoret att ta seden dit man kommer ─ och det ska finnas arbete och bostad ordnat när de kommer.

För övriga måste systemet göras om. De borde söka asyl på närmaste ambassad och vänta på besked där. Vi kan kontrollera vilka de är och vilka färdigheter de kan och ta emot lagom antal. Dagens antal går inte om vi vill behålla välfärdsstaten…

Svensk invandring under 500 år

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Svenskarna och välståndet

 • Mike E

  Problemet är att de som styr Sverige via media och politik föraktar Sverige och den svenska kulturen.
  Och de svenska fåren accepterar lydigt detta.

  Gilla

  • Olof.p

   Kom ihåg att det var en socialdemokrat som hade tyckt det varit kul om hon blivit statsminister sa,
   – Jag har ofta fått den frågan, men jag kan inte komma på vad svensk kultur är. Jag tror det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, något som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommar och sådana töntiga saker.
   Han sa också,
   – om två personer söker ett jobb ska han som heter Muhammed ha jobbet.
   Hon var också företagarminister, trots att hon inte kan betala skatt och drev sitt eget företag i konkurs.

   Socialdemokraterna i ett nötskal. Jävla landsförädare. Släng ut dom tillsammans med de kriminella invandrarna.

   Gilla

 • Janne

  ” 1 million nysvenskar dom senaste 20 åren”
  Enligt mitt sätt att se det så kan enbart svenska föräldrar få svenska barn och inneha rätten att också kalla sig svensk!
  En neger, kines eller arab kan ALDRIG bli svensk, lika lite som en svensk kan bli neger eller arab!
  Det behövs inte någon större intelligens att förstå det!
  Att kalla negrer, araber, chilenare och annat slödder för svenskar är fullständigt felaktigt och det gör mig mycket illa berörd.
  Att vara svensk är något vi ska vara stolt över och svensk kan man bara vara om man är vit och har generationer svenskar bakom sig!
  Jag spottar med förakt på ordet ”nysvensk”

  Gilla

  • Broder Tuck.

   Får man vara Finlandssvensk?

   Gilla

   • Janne

    Ja, absolut!

    Gilla

   • Bosse

    Ja, ni finnar ska hedras. Ni har varit duktiga. Utstått mycket men alltid kommit igen. Några flaskor Koskenkorva och risbastu på helgen men på måndagsmorgon har ni gått till jobbet.Jag gillar er.

    Gilla

   • Bajen666

    Hellre 200 Finlandssvenskar än en enda ”ensamkommande medelålders Afgan”…känner många Finnar och alla är bra killar och tjejer.

    Gilla

  • Kurt

   Att kalla alla andra för slödder är väl att ta i, nog ha jag träffad Svensk slödder så det räcker och bli över. Hur många nätter ha man inte blivit väckt av svenska slödder som tog sig ombord för att köpa sprit. Det ni kalla för A-laget. Jag själv ha dumpad en i Oxelösund känt profil ur A-laget överbord bland isflak i Hamnen. Men va lugnt han klarade sig.

   Gilla

 • Göran

  Det kommer att tryckas ner i halsen av PK-cancerns så kallade media!
  ”Utländska Yrkeskriminella främst Muslimska män med önskan att döda otrogna Svenskar byggde Sverige!”
  Därför har de rätt att ta våra liv och alla våra små besparingar. ”
  ”Att påstå något annat är ren Nazism!”

  Vi bör inse att PK-cancerns Sverige är en ren mentalsjukdom av Korruption, Lögn och importerad Kriminalitet!
  PK-cancerns Sverige måste krossas på samma sätt som det var tvunget att krossa Nazityskland och alla de som på samma sätt förådde sina länder!

  Gilla

 • ki k

  Tror snarare att bra människor fick chansen att komma och studera , jobba sen bidra eller flytta till ett land som betalade mer o är inte så kallt. Känner fler som utnyttjade gratis universitet studier här.. Kolla på Japan,China, Sydkorea och ännu längre tillbaka Paraguay som hade allt eget ville inte ens att Rothschild skulle öppna bank där, då startade Argentina, Brasilien o Uruguay krig mot Paraguay. Befängt säga tack att invandrare har byggt upp Sverige. Det finns många arbetslösa svenskar som inte får de förmån de som massinvandrar nu får.. Vi måste avsätta S+ ( som jag kallar pk 7 och etablissemanget) Systemet vi har liknar mer fascism än något att.. Allt kretsar kring politikerna, de är staten inget till folket. Högt betalda inkompetenta som utsätter sitt folk för dagliga illdåd..Spelar ingen om det är dåligt för Sverige eller för oss deras överbetalda agenda skall genomföras.. FN Replacement Migration 2030.. Tack för en fantastisk grävande journalistik T.Pettersson Mvh Ki

  Gilla

 • Tomas.

  Jag kompletterar med ”Johanssons passbitar”, C E Johansson.

  En förnäm produkt som haft mycket stor betydelse. Jag länkar till Wiki. https://sv.wikipedia.org/wiki/Passbit
  T.

  Gilla

 • Stefan Holmqvist

  Det enda muslimer verkar kunna o klara av är att göra bomber för att mörda allt o alla, hur tänker dom där?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: