Mörkhyad misstänkt för fyra kvinnoöverfall i Rågsved


BROTTSLIGHET. Fyra kvinnor har överfallits i Rågsved, södra Stockholm på kort tid. Två av dem inträffade den 31 mars då två olika kvinnor attackerades av en okänd man med en kniv vid ungefär samma tidpunkt.  Den 14 juni och 7 juli skedde två överfallsvåldtäkter i Hagsätra respektive Rågsved.

Fyra kvinnoöverfall har skett i närheten av T-stationen i Rågsved. Polisen var ovetande till media började skriva om dem.

Åsa Hansson som har hand om våldtäkterna inte kände till överfallen den 31 mars innan tidningens rapportering om fallen. Förundersökningsledaren Joakim Odell som utreder ett av överfallen kände heller inte till att ytterligare en attack skett bara 20 minuter senare.

– Det är flera olika utredare som sitter på det och då vet man inte vad den andra handen gör eller vad de andra ögonen har sett för någonting. Det är en svaghet vi har i organisationen, säger Joakim Odell.

Dagens Nyheter skriver om fallen, men lämnar inget signalement: ”Likheterna handlar mycket om signalementet men också om tidpunkten, enligt Åsa Hansson. I de båda överfallen den 31 mars uppger kvinnorna att det användes en kniv med ett orange skaft, men det är ingen uppgift som hon har sett i utredningarna gällande de misstänkta våldtäkterna”.

Mitti.se

-Pettersson undrar vad polisen sysslar med? Fyra kvinnoöverfall inom någon km, och polisen känner inte till det.

Signalement enligt TV4, mörkhyad, c:a 180 cm, mössa…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Mörkhyad misstänkt för fyra kvinnoöverfall i Rågsved

 • Anderss Karlsson

  Polisen har blivit pajasar. Undra varför nya svenskar skrattar åt dom. Lägga tid på att förhöra misstänkta, HMF, finns alltid.
  Våldtäkter blir liggande. Nu vill de också att allmänheten skall lösa bilbränder.
  Enda gången jag träffar polisen är när jag kört lite fort…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Är det en rejält solbränd äkta svensk eller en räddande nysvensk ?

  Gilla

 • Dj

  Trist att se dessa gamla förorter i Stockholm falla en efter en i någon slags Detroitisering mao slum (se Detroits förfall i USA) Sverige tycks faktiskt snabbt bli det U-land som FN har förutspått ska ske om ca 11 år (2030)
  mer om det på länken
  http://www.ronpaulforums.com/showthread.php?462134-Sweden-to-become-a-Third-World-Country-by-2030-according-to-UN

  Gilla

 • Nicklas

  Men det blir lönsamt lite längre fram enligt begåvningsreseven 82:an.

  Gilla

 • Opeter

  Bibbi och Angnes ! Har ni ingen respekt för alla som drabbas dagligen ???Jag ska njuta den dagen det drabbar er !!! Va så säkra för den dagen kommer !!!!!!

  Gilla

 • Maja

  Signalement enligt TV4, mörkhyad, c:a 180 cm, mössa…

  Hur är det med läskunskaper?

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Polisen har ju ett slags register (eller BORDE ha), där vissa grund-data om brottslighet borde vara inskrivna. Data typ datum, klockslag, geografiskt läge, adress och sedan typ av händelse, misstänktas signalement, info om offer, info om misstänkta etc.
  Vilket litet b-klass företag har liknande system över sina aktivitéter vad gäller marknadsföring och försäljning.
  Varje morgon skall pågående personal kolla i systemet gentemot en karta, vad som hänt under natten, senaste dygnet, senaste veckan, senaste månaden och olösta fall senaste året, i varje fall inom sitt eget polisområde.
  ALLT ANNAT ÄR TJÄNSTEFEL. LIKASÅ TJÄNSTEFEL OM POLISEN INTE KAN SE SAMMANSTÄLLNINGAR ÖVER HÄNDELSER PÅ EN KARTA:
  Är svensk polis Europas B-POLIS?

  Gilla

 • Maja

  Ingen tvingar er att skriva här. Har ni egna sidor? Jag såg ,men ingen aktivitet.

  Gilla

 • Mm

  Klart att polisen inte vet om våldtäkter eller de räknas väl inte. Vi har omvänd rättvisa i Sverige, nu för tiden räknas offret som förövare och förövaren är det synd om, för vem vet vad han kan ha varit med.

  Gilla

 • centurion

  Såg reportaget i TV4. Blev så irriterad på polisen som blev intervjuad, att jag höll på att klättra på väggarna. Katrin Kjellen-Ekstrand var namnet på den förmodade batikhäxan. Hon stod där och småflinade genom hela utfrågningen, trots de grova brott som polisen låtit hamna mellan stolarna.

  Gilla

 • ossie

  Såg intervjun i TV4 där en polis nämnde att våldtäktsmannen var mörkhyad. Måste väl ha varit en direktsändning annars hade väl censuren slagit till.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: