Danmark kör opixlat


BROTTSLIGHET. Østjyllands Polis under måndag en anmälan från 7-Eleven på Immervad i Aarhus C, där personalen upptäckte att två olika kunder har betalat med falska 100-dollarsedlar.

Det första bedrägeriet hände torsdagen den 11 juli, strax före kl. 18:30, då en man kom till butiken och gick runt och lät andra kunder gå före tills han var ensam med expediten. Mannen köpte några cigaretter och betalade med och fick växlat två 100-dollar sedlar, som senare visade sig vara falska.

Mannen beskrivs som: Mellanöstern-utseende, 20-30 år gammal, 180-185 cm lång, mager byggd, mörk i huden och med svart, kort hår och svart helskägg. Han hade på sig en grå skjorta och svarta byxor, han talade danska.

Läs mer på Lokalavisen.dk…

-Pettersson säger att det är så där de brukar se ut, med eller utan skägg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Danmark kör opixlat

 • Maja

  Apropå de två ”finska ” zigenare. Jag kontaktade finsk polis och de har säkert noterat deras bilregisternummer.
  Eftersom bilen inte var efterlyst kunde de inte göra någonting, men är medvetna att de har begått brott här. Så de är under loopen.

  Gilla

 • Maja

  Jag tar inte emot stora sedlar av vem som helst. Känner jag inte kunden säger jag att jag tar bara kort, vilket de aldrig har.
  Så många som har försökt blåsa mig ….de tror att alla är korkade .

  Gilla

 • Maja

  Jag tycker att de skulle skämmas såpass mycket i regeringen att de skulle pixla sina egna bilder.Man mår illa varje gång man ser deras nunor.

  Gilla

 • Sven

  Jag var vid Hovebanegården i söndags morse kl 05. Där fanns åtta-tio poliser som förhörde en svensk kille som hade blivit misshandlad. Blodet på golvet visar att det gick hett till. Jag hörde killen säga ”det var en med mellanöstern/nordafrikanskt utseende”.

  Gilla

 • Sven

  Ju fler invandrare vi får hit ju säkrare att du blir våldtagen/rånad/misshandlad och i värsta fall dödad!

  Nej fy altså!!!!

  Gilla

 • Kattsand

  Danska tidningar kör inte bara opixlade bilder, på många nyhetssidor kan man kan dessutom kommentera och de som kommenterar är mer frispråkiga och det under eget namn. Något som av vissa anledningar inte låter sig göras här.

  Gilla

 • robbcos

  De hatar USA men älskar alla deras produkter, som I-phones och dollar, helst falska.

  Gilla

 • Mike E

  Svensk polis är livrädd för den islamofila fascistoida svenska jounalistkåren.

  Gilla

 • Hanna

  Polisen här (ledningen) ser det som viktigare att motverka rasism än att lösa brott när de båda krockar!

  Gilla

 • per22

  Man får lätt intrycket att svenska polisen och slaskmedia inte vill att somaliska och arabiska gärningsmän skall gripas, till skillnad mot den danska dito.

  Gilla

 • Genusormet

  Fördelen med att pixla, som vi i Sverige gör (ni vet landet med en intelligent Statsminister och ett intelligent utseende) till exempel genusforskarna Aftonbladet, är att de är ju oftast inte så vackra, dvs. pixlarna ser bättre ut än varelsen bakom.

  Dessutom är det oftast bättre att se på pixlar än att exponeras för bilder på svenska politiker.

  Pixlarna fyller därmed två funtioner: 1. Bilden blir vackrare, 2. minre utrymme i media för bilder med svenska politiker.

  /Genusormet

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: