Anna Ardin – socialdemokrat *uppdaterad


Anna Ardin är diakon, socialdemokrat och sitter som ledamot i förbundsstyrelsen för Socialdemokrater för tro & solidaritet.

Fast frågan är om hon inte är mest känd som en av de två kvinnor som anmälde Julian Assange för våldtäkt. Vårda tonen i sociala medier har hennes partiledare och Sveriges statsminister sagt. Har du missat det Anna?

Idag firas minnesdagen av den tragiska händelse när en galen norrman mördade 69 ungdomar. Då passar socialdemokraten Anna Ardin på att uttrycka sig så här i sociala medier.

Jag är ingen representant för Sverigedemokraterna, men valde att rösta på dem i valen 2014 och 2018. Är det något jag möjligen firar så är det att Anders Behring Breivik får tillbringa många år i fängelse. Är orden ovan riktad mot det Sverigedemokratiska partiet, borde de göra sin plikt och anmäla Anna Ardin för orden hon skriver på sin Facebook-sida

För att ha en socialdemokratisk statsminister som önskar god ton i debattklimatet är det påfallande ofta som just socialdemokrater väljer att göra det raka motsatta. Detta ska sättas i kontext till det tweet Ardin skrev i november 2016.

Rörande Anna Ardin och våldtäkten finns förundersökningen ute på nätet. Läs den här och fundera ett tag

Uppdaterad 2019-07-23

Anna Ardin pekade ut en hel grupp för något som hon påstår några enstaka individer gjort. Så får man väl inte göra Anna? Om det nu finns belägg för att enstaka Sverigedemokrater spelar spel om tragedin på Utøya så ska de anklagas, inte partiet och alla deras sympatisörer. Så visa det som belägger det du skrev Anna, det skulle rädda dig från fadäsen.

Nu är skadan skedd och den lär förfölja dig länge, precis som media förföljer personer som skrivit olämpliga ord i affekt. Nu kanske du förstår hur de känner sig?


33 responses to “Anna Ardin – socialdemokrat *uppdaterad

 • ossie

  Skulle hon berätta sanningen om affären med Assange skulle hon nog själv bli åtalad.

  Gilla

 • Olof.p

  Det är förvånande att det kan vara en organiserad nazistisk organisation som utförde det som hände på utöja, när det utfördes av en man en gång i Norges historia.
  Men alla tusentals terrorattentat som människor utför som är muslimer, beskrivs aldrig som muslimska i media.
  Som vanligt, vänsterfeministernas psykotiska världsbild.

  Gilla

 • valentin

  Vågar man undra om en del socialdemokrater också är sexualakrobater?

  Gilla

 • killeri

  Det kanske är så enkelt att hon behöver alkolås på sin Ipad eller motsvarande.

  Gilla

 • ulsansblogg

  Om det finns intresse av att läsa, så skulle VI på Ulsans vilja komplettera Petterssons artikel med en egen dagsfärsk. för att belysa Anna Ardins krumsprång och egna drev mot andra de senaste åren.
  .https://ulsansblogg.wordpress.com/2019/07/23/asiktspolisen-anna-ardin/

  Gilla

 • ulsansblogg

  Endast lite information vad det gäller Anna Ardins religiösa hemvist, finns visst en del missuppfattningar om det.

  Hon är INTE diakon i Svenska kyrkan utan diakon i Egumeniakyrkan tidigare Svensk missionsförbundet

  Gilla

  • Maja

   I mitt tycke en skenhelig människa. En kyrkans kvinna som brer ut sig mot betalning för en man i syfte att få honom fälld för våldtäkt.

   Gillad av 2 personer

 • Ämne: Statsrådets uttalande om Julian Assange och uteblivna uttalanden om alla dömda kräk | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Anna Ardin blev aktuell nu igen så tittade jag i bloggens arkiv och fann att vi skrivit  om Ardin och framförallt Julian […]

  Gilla

 • Maja

  Googla på Anna Ardin .Hon har ett samröre med USA s säkerhetstjänst. Mot betalning gör den här skenheliga ”diakonissan” vad som helst.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Om inte detta är som hon skriver är hets mot folkgrupp, förtal, förföljning av oliktänkande…så undrar jag vad som är det !?

  Naturligtvis ska hon anmälas och för detta, och då naturligtvis dömas, då det inte finns några chanser till frikännande, utan att det är ett solklart fall, för att förhindra mer av detta sjuka beteende som sker.

  LÖFVEN PRATADE JU MED TRUMP OCH SA ATT I SVERIGE SÅ ÄR ALLA LIKA INFÖR LAGEN !!!
  Så nu blir detta intressant….det kan väl inte vara så att Sveriges sk. ledare ljuger !?

  Gilla

 • SVENSK

  ”Svenska” kyrkan är infiltrerad.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Anna Ardin borde veta bättre än att sprida denna typ av horribla texter och påståenden. Fast tydligen inte.

  Diakon och sosse, fungerar tydligen inte ihop, när ett vårdat språk ska användas för demokratins bästa .Respekten och värdigheten för alla människors yttrande och åsiktsfrihet verkar hon inte bry sig om.

  Gilla

 • Maja

  Anna Ardin har frihetsberövat Assange för flera år mot betalning, antar jag. Om jag vore en man skulle jag aldrig våga vara ihop med en kvinna som är åt vänster.
  Hur kan en man dömas för våldtäkt när kvinnan bjöd honom att på i sitt hem , en vuxen kärlekstörstig kvinna .

  Gilla

  • Pettersson

   Maja, Assange är väl inte dömd. Han har vägrat komma till domstolen.

   Gilla

   • Maja

    Det har du rätt i . Sorry. Dags för morgonkaffe , en kopp räcker inte.

    Gilla

   • heraldikern

    Assagne har fått sitt fall nedlagt och han blev frikänd från misstankar av åklagaren. Han fick dessutom rätt, efter förfrågan, att lämna landet. När han kom till England tog en annan åklagare upp hans fall igen. Det var då han vägrade att komma till Sverige för förhör som en gång redan avklarats och han hade blivit friad från misstankar.
    Han har aldrig varit emot att åklagaren reser till England och genomför eventuella förhör, vilket inte är en omöjlighet. Utan istället ganska vanligt. Den nya åklagaren har vägrat att göra detta. Det är bra om man läser hela förundersökningen och polisutredningen innan man påstår nånting.

    Gilla

   • Pettersson

    Nej, fallet har aldrig varit nedlagt. Det ändrades av en åklagare från våldtäkt till ofredande för att sedan av en annan åklagare bli våldtäkt igen.

    Gilla

 • Anna Ardin – socialdemokrat – Suzie Weathers

  […] publicerad på Petterssons gör Sverige lagom!: Anna Ardin är diakon, socialdemokrat och sitter som ledamot i förbundsstyrelsen för […]

  Gilla

  • ulsansblogg

   Anna Ardins FB-sida 17 min sedan

   Hej SD-sympatisörer. Jag har plockat bort inlägget som min vän tyckte var rimligt att skärmdumpa och skicka till er. Ni kan sluta skrika åt mig, skicka hat, personangrepp och skrattemojis nu. Det var dumt av mig att skriva svepande så där bara för att vissa av er spelar datorspel där ni skjuter barn på Utøya och skrattar. Men att jaga mig i flock och berätta att det finns listor på motståndare ni hatar hjälper inte ert case, det stärker inte bilden av er som ett parti bland andra. Så sluta nu.

   Och F, kan du snälla försöka få bort inläggen som spridits i SD-grupper? Att vara omnämnd negativt i dess grupper är att vara utsatt för fara.

   Är den här ”ursäkten” ärligt menad och godtagbar ?

   Gilla

   • nosferatu

    Märkligt. Det var hon själv som skrev och den uppmärksammade domen mot Stå Upp För Sverige visar att den som äger domänen är den som ska anklagas.
    Det brukar heller inte hjälpa att plocka bort och ångra. Drevet brukar ändå gå och inte minst från vissa mediers sida.
    Nu vädjar hon till Facebook att plocka bort inläggen där hennes ord finns med. Borde inte Facebook blockera henne som de gör med andra som uttrycker sig plumpt?
    Har hon belägg för att Sverigedemokrater spelar datorspel där ungdomar från Utöya skjuts ihjäl? Om inte, ljuger hon.
    Socialdemokrat var hon va?

    Gillad av 2 personer

   • ulsansblogg

    Hennes s k bortförklaring har det av oss tagits en skärmdump av. I hennes FB kommentarsfält verkar hon inte så värst ångestfull för sitt agerande.

    Gilla

   • valentin

    Nej, aldrig

    Gilla

 • Tore

  Socialdemokratin visar åter sitt fula tryne, det parti med rötterna i nazismen bör ge parthistoriska lextioner till sina medlemmar så dom förstår vilka dom riktiga nazisterna är.

  Gilla

 • SasjaL

  Ardin, en av flera svartsjuka Assange-groupies …

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Värdig representant för sossarna,som löven bara lögner och övertramp och så långt från demekrati som man kann komma.

  Gilla

 • Kent

  Anna Ardin har säkert inte alla hästarna hemma.

  Gilla

 • Opeter

  Anna Ardin ! I framtiden kommer även du fatta !!!! Men då är det tyvärr försent !!!!

  Gilla

  • Pavel

   Hon kommer aldrig fatta, inget sitter fast länge i det huvudet! Hon kommer fortsätta smeta sin fascistskit på oliktänkande! ”Gillar åsiktsutbyte”, my ass.

   Gilla

  • svensson

   Anna Ardin ynklig varelse, både sosse och diakon utan några skrupler. Kryper frivilligt ner i bingen hos Asange och sedan anmäler honom så han fått sitta instängd en massa år för detta k-ta fruntimmer skull. Hon vill dessutom verka from, fy f…n.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: