Libaneser är mest kriminella, 2:a generationen värre än den första

BROTTSLIGHET. Oavsett om det är 1:a eller andra generationens invandrare är libaneser i åldern 15-79 år mest kriminella i Danmark. Rapporten ”Invandrare i Danmark 2018” från Danmarks Statistik har just reviderats med nya siffror från 2017.

Siffrorna visar att brottsligheten år 2017 var 60 procent högre bland manliga 1:a generationens invandrare och 234 procent högre hos barn och barnbarn jämfört med hela den manliga befolkningen.

Om man vidare korrigerar både ålder och inkomst bland invandrare och ättlingar från icke-västra länder är siffrorna 21 procent och 108 procent.

Högst upp på listan kriminella kommer libaneserna som för andra generationen är nästan fyra gånger som genomsnittet av alla män, korrigerat för ålder. Efterlibaneserna kommer män från Somalia, Marocko och Syrien.

Indexet för våld är 351 för ättlingar från icke-västerländska länder. Dessa är 3,5 gånger så våldsamma som befolkningen som helhet. Efterkommande från Libanon har ett index över våldsbrott på 668 när de korrigerar för ålder.

Andra och tredje generationen invandrare är överlag mer kriminella än första generationen.

Invandrare och deras barn från EU-länder liger under snittet, speciellt från Frankrike och Spanien som ligger mer än 60 procent lägre än genomsnittet. Bland vissa invandrare utanför EU, särskilt män från Indien, Kina och USA, ligger också lågt i brottsstatistiken, över 50 procent under brottsgenomsnittet.

-Pettersson kan utan att vara statistiker konstatera att de mest kriminella kommer från muslimska länder och att andra uppträder mer normalt.

Märkligt nog tycker inte Sveriges regeringen att sådan här statistik behövs…

Invandrare i Danmark 2018

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Libaneser är mest kriminella, 2:a generationen värre än den första

  1. Det var som jag trodde: ”En del af personerne med oprindelse i Libanon er statsløse palæstinensere.”

  2. Superentreprenörer kallar våra sk politiker detta klientel, Sveriges framtid, pensionsräddare.
    Nä katastrof är vad det är.

  3. Barnen ser väl hur de vuxna beter sig, sen faller väl äpplet inte långt från trädet. Siffran blir hög när varje familj har 6-12 barn, så tacka ni fan för att siffran/procenten rusar iväg. Tro inte att det är bättre här, snarare är de fruktansvärt mörkt.

  4. I vårat absurdiska land behövs ingen komprometterande statistik, därför att regering och media så gärna svärtar ner oss med att benämna alla kriminella som SVENSKAR. Och inte nog med det ; dessa busar blir aldrig mer än 17 år. Listigt så det förslår. Vi måste nog, med denna egenhet, inneha världsrekordet i antal 17-åringar.

Kommentera