Bert brölar om det bedrövliga tillståndet i Svea rike10 responses to “Bert brölar om det bedrövliga tillståndet i Svea rike

 • Kenth Andersson

  Ja Bertan har under åren tjänat en och annan skattekrona på Sveriges helt sjuka vansinniga och totalt okontrollerad massinvandring !
  Nu brölas det.

  Gilla

 • grunehetgrot

  Även om han ibland säger fel saker så öppnar han åtminstånde käften ibland offentligt.
  Det finns många ( undertecknad involverad ) som gnäller om det mesta men gör ingenting åt det./ Grune.

  Gilla

  • Maja

   Han har mandat för det med tanke på att han har hjälpt ensamkommande i flera år. Att han sedan har fått betalt för det är en annan sak!Skulle jag säga dylikt skulle jag få betala saftiga böter.

   Gilla

 • Tony

  Inte visste jag att Donald Trump hade humor? Det måste
  han ha när han säger ”jag ska ringa Sveriges BEGÅVADE
  statsminister”? Eller så har han upptäckt något som många
  andra förgäves letat efter?

  Gilla

 • Maja

  Vete tusan varför fjärt Bert gnäller. Han är en av dem som högst bidragit till eländet.

  Gilla

  • Anders Karlsson

   Du verkar vare en vettig tjej, all heder åt dig!

   Gilla

  • Janne

   Bert Karlsson är en falsk profet, en som väder kappan efter vinden, inget att lita på.
   När migrationsverket betalade (d.v.s. vi arma skattebetalare) miljoner till honom för att inhysa en massa främlingar, då var det inga problem med invandringen. Men när han sen fick nobben från migrationsverket, då gnäller han.
   Han är en tvättäkta skitstövel!

   Gilla

 • Anders Karlsson

  Kan inte med Bert, han tjänade miljoner på flyktingmottagning, nu gnäller han. Tänk vad han gjort mot Sverige. Hoppas han blir rånad av en afghan….

  Gilla

  • centurion

   Bert har håvat in stora belopp på både det ena och det andra projektet. Men tack vare stora volymer. Utslaget per person han har inhyst, är det inte alls så stora pengar som vissa andra aktörer har plockat ut. Ett unket exempel är ju Jan Emanuel Johansson, S-politiker i förskingringen, som tjänat astronomiska belopp och gynnat sig själv genom politiskt inflytande. Jämfört med Janne är Bert bara en småhandlare om man räknar per capita. Dessutom försöker Bert påverka migränverket så att de blir mer effektiva och diciplinerade i upphandlingarna. Han är även en god opinionsbildare.

   Gilla

 • Brasklappen

  Bert Carlsson går igenom mycket och han gör det riktigt bra! Instämmer i att häktningen av ASAP Rocky saknar grund och att Sverige skämmer ut sig! Att vi har en knivlag men den finns bara på pappret, inga åtgärder och löjliga ”straff”! Instämmer i allt utom i det han säger om plastpåsar, – plasten är en miljöbov och hamnar i haven och i kretsloppet, ett riktigt allvarligt problem. Att det är för dyrt att bygga håller jag med om, ”folk har inte råd!” – helt rätt! Går räntan upp bara 1% får folk problem – rätt, Lars Bern förklarar detta utmärkt på Youtube….Ränta är priset på pengar, vi har haft en lånecirkus utan dess like i Sverige, vi sitter i en Rävsax och risken för en bostasbubbla är uppenbar. SVERIGE MÅSTE BYGGA BILLIGARE!! Att släppa hyressättningen fri som Moderater, Liberaler, C vill är galenskap och visar att de inte begriper någonting….

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: