Utvisning


Ukrainska Iryna har fått avslag på sin nådeansökan och ska nu utvisas till sitt hemland.

Detta har upprört många och det med alla rätt. Hon förlorade benet i Sverige p.g.a. svensk naivitet och bristande kompetens. Det är sällan jag är ense med Morgan Johansson, men igår försvarade han regeringens beslut med orden att ”ger vi dispens nu kommer alla som ska utvisas att söka nåd hos regeringen”.

Så är det givetvis och en sådan ordning vore förödande. Däremot begriper jag mig inte på regeringens prioriteringar. Iryna utvisas och det gör också välutbildade människor som fått några kronor för lite i lön eller missat att kryssa i en ruta på en blankett. Samtidigt förmår inte regeringen att utvisa 80 000 individer som fått avslag på sin asylansökan och individer som väljer att begå brott, men inte kan utvisas p.g.a. humanitet.

Försök förstå den som kan. Jag kan det inte.


17 responses to “Utvisning

 • Kenth Andersson

  Inte ska dagens trygga och heliga mångkulturella och Islamistiska satelitstat Sverige behålla skötsamma människor !
  Nej i det här totalt förlorade landet ska det bara finnas lata arbetsskygga och kriminella mångkulturella parasiter, det är räddning för framtiden.
  Ett stort tack till den landsförädiska 7 klövern och dess väljarkår !!!!!!!!!!!!

  Gilla

 • Nisse

  Hade hon varit muslim då hade Stefan sett till att hon fått stanna snacka om sosse humanitet fy fan…………..

  Gilla

  • Maja

   Precis. Sverige tar med våld hit IS kvinnor och barn , männen skall man inte ens nämna. Och ut skall alla ordentliga personer .Tyvärr är Irina från fel kontinent.
   Vi bör gå ut alla och demonstrera mot utvisningen! Skall vi?

   Gilla

 • Thorsten Schütte

  Har skickat den här insändaren i frågan till några tidningar:
  En nyrik som läser Magdalena Ribbings ”Vett och etikett” från pärm till pärm och följer alla regler slaviskt – hen uppfattas som dödstråkig. En person som alltid struntar i alla uppföranderegler – den är bara ett irriterande skoskav. Gentlemannen följer etiketten för det mesta, just för att någon enstaka gång kunna bryta mot den med finess, för att det är angeläget.
  Synnerligen angeläget bör det vara för regeringen att agera som en gentleman genom att ångra sig och bevilja Iryna Zamanova som förlorade ett ben i terrordådet på Drottninggatan uppehållstillstånd av nåd.

  Gilla

  • Peter Skoglund

   Kan bara hålla med.

   Naturligtvis ska Iryna Zamanova få stanna av ”ömmande skäl”. När svenska staten har ställt till det för henne och hennes dotter.

   Det är en skam som hon behandlas av ansvariga myndigheter.

   Gilla

 • grunehetgrot

  Hon kanske tjuvröker??????

  Gilla

 • killeri

  Sverige kunde åtminstone som kompensation betala en del av sjukhusräkning i hemlandet. Förutsatt att pengarna går till rätt instans.

  Gilla

 • Fjölet

  Humanitet är ju numera S o V och PK maffians slagord för Sverige!
  nu är dom inte ute och skriker och protesterar, så vad tog deras rasism anklagelser vägen nu, har de tagit semester, eller har dom fullt upp att vara ute och bränna bilar om nätterna????

  Gilla

 • Nils Dacke

  Hade det handlat om en medborgare från icke skidåkande nation så hade regeringen självfallet låtit denna stanna i landet och bjudit hit hela klanen till Sverige som anhöriginvandrare. Dessutom med garanti om livstid försörjning via bidragsystemet annars hade rödskrikan i C fått ett utbrott och snackat om brist på medmänsklighet och humanism.

  Gilla

 • Olof.p

  För att förstå det måste man tänka uppochner och bakofram, precis som vänsterfeministerna hela tiden gör. Inget logiskt kommer ur en vänsterfeministisk hjärna.

  Gilla

 • Brasklappen

  Fel att utvisa Iryna som blivit invalidiserad på grund av Stefan Lövens gäng….!! De kunde stifta en speciallag som tillåter 10,000 kriminella Afghaner att stanna…..!!! ”Gymnasielagen….” Stefan Lövens regering är ett kriminellt pack!!!

  Gilla

  • Stefan Holmqvist

   Det är därför dom passar så bra ihop med andra kriminella organisationer som Muslimska brödraskapet, Hamas mfl,mfl

   Gilla

 • Hanna

  Sverige behöver uppdatera sig över
  vilka länder det inte går att utvisa till. Eritreaner har inte gått att utvisa och är starkt överrepresenterade i upprepade våldsbrott som våldtäkt. I Finland har irakier inte gått att utvisa och det är samma sak med deras höga brottslighet. Sverige är väl ensamma om att inte utvisa till Syrien och ge alla asylsökande därifrån Put. Lite slumpmässigt sådär från land till land..

  Gilla

 • Tanten

  Hur många illegala och kriminella finns i Sverige som INTE utvisas!

  Mängder!!
  Men denna skötsamma kvinna som vill stanna kvar och få fortsatt vård för son skada som just orsakats av en kriminell och illegal dåre ska inte få vara kvar!!
  Jag skäms och skräms av detta land!

  Gilla

 • Tony

  Är där någon som förstår sig på något beslut som denna
  regering tagit ?

  Men av humanitära skäl som har skett åtskilliga gånger
  hade man kunnat låta tjejen stanna kvar, speciellt som det
  vilar ett ansvar över regeringen för sitt velande med
  Terroristens uteblivna utvisning?

  Gilla

 • Erling

  I sund logik finns givetvis ingen acceptabel förklaring.

  Den måste sökas i källan. Och denne är en värdig representant för (S)ekten.

  Där faller bitarna på plats!

  Här ligger roten till den korruption, hjärntvätt och politiska moras som nu effektivt raserar balans, trygghet och stabilitet i vårt land.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: