Polisen drar skjutvapen för att skydda partiledare


ISLAM. Rasmus Paludan, partiledare för det nya islamkritiska Stram Kurs trakasserades under två timmar av flera religiösa män som spelade hög musik framför stormarknanden ALDI i Tingbjerg, Köpenhamn.

Så småningom blev trakasserierna för mycket, så Rasmus Paludan ville gå en promenad i Tingbjerg. Han gick ca 10 meter innan 3 maskerade män sprang mot honom. Polisen var tvungen att dra skjutvapen och omedelbart evakuera partiledaren.

-Pettersson säger att islam är samma där som här, och att Rasmus Paludan har rätt när han säger ”Det finns inget behov av att begränsa invandring, det finns ett behov av att ett stort antal muslimer lämnar landet varje år”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


11 responses to “Polisen drar skjutvapen för att skydda partiledare

 • Lissy

  En dansk Pettersson som dessutom står på torg för att förmedla sina åsikter. Men en stor skillnad, han är politiker som dessutom pratar utmärkt svenska.

  Gilla

 • Tony

  I alla år har dum Sverige snackat om deras rättigheter
  men inte att dom har skyldigheter, så mycket är
  självförvållat,hade man sen sett till att avlägsna sådana
  som inte vill rätta sig efter samma lagar som vi andra hade
  det sett helt annorlunda ut

  Gilla

 • Olof.p

  Det som slår en är hur fort dessa människor, som kommer från medeltida förhållanden, anpassar sig till sina rättigheter. Vad gäller skyldigheter och att passa in i samhället de lever i, går det betydligt trögare.
  Det som är ännu värre är de ”moralpoliser” som vakar över sina landsmän.
  Träffade en ung man i Angered som beskrev hur han försökte att bli svensk. Men då kom moralpoliser och hotade och hånade honom att han aldrig kunde bli någon svenne. Han måste förbli somalier.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Skillnaden på Svensk lagstiftning och de lagar som inte finns i deras hemländer ligger mycket nära varandra.

   Gilla

 • Brasklappen

  Dansk polis borde hållit i sär dessa grupper, dvs mötesfrihet gäller då ska INTE muslimerna tillåtas komma för nära och störa!!! Stram kurs hade säkert tillstånd för mötet och vi lever i ”demokratier” där alla får komma till tals!!! EN ELOGE TILL DANSK POLIS : DE REAGERADE RESOLUT OCH DROG VAPEN!!! Jag är säker på att de är bättre tränade samt har helt andra befogenheter än den VÄRDELÖSA SVENSKA POLISEN!!! Tänk bara på detta att en bögåklagare kan häkta en helt oskyldig artist som ASAP Rocky!!!

  Gilla

  • Stig Bergman

   Dansk och svensk lagstiftning beträffande nödvärn är lika. Det har hänt att svensk polis dragit pistol för att skydda svensk (svenska) politiker.

   Gilla

 • Brasklappen

  Politikerfrälset vurmar för muslimerna, de tom stiftar speciallagar för att de ska få stanna och leva på skattebetalarna och begå brott, ex den s.k. gymnasielagen som tillåter kriminella Afghaner att stanna i Sverige! ASAP Rocky försvarade sig mot en kriminell afghanhanne som drev omkring på stan! DÅ GER STEFAN LÖVENS GÄNG UT och ger order att de ska ha särskilt skydd….!! En bögåklagare verkställer politikerklassens intentioner…..!!! Kriminellt aghanslödder får man inte försvara sig mot i Sverige….-idioten fick ett litet sår som behövdes sys….Oj,oj,oj…vad farligt! Ingenting när de terroriserar vårat folk i ex KIL, mord och våldtäkter och hotelser…..Artikeln om Danmark är bra – dessa kommer gärna i grupp, aldrig en och en….OM de hotar och skriker ”allan är stor” tror de att de kommer att få sin vilja fram….! OM VI vill försvara oss mot islam och dessa grupper MÅSTE VI FATTA ATT VI MÅSTE GÅ SAMMAN OCH GÅ TILL ATTACK!!!

  Gilla

  • Kallle7

   Det är för sent med att försvara oss, det som skulle behöva hända, dvs att vi skickar tillbaka alla Muslimer och stänger ner alla moskéer, kommer inte att hända.
   Svennebananerna kommer, en efter en, bara märka att plötsligt en dag har deras Bullerby blivit övertagen av främmande makt.

   Gilla

  • grunehetgrot

   Det är dax att Svenskarna tar efter invandrarna och beväpnar sig.

   Gilla

 • Åk hem

  Helt rätt. Åk hem med packet igen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: