Man bands med buntband och rånades i sitt hem


BROTTSLIGHET. En man i en villa i Kållered, Mölndal blev rånad tidigt på onsdagsmorgonen, enligt polisen. Mannen hörde hur det knackade på dörren och när han öppnade tvingade sig två personer in i huset. Han fördes till sovrummet och blev fastbunden med buntband medan tjuvarna gick igenom huset.

Smycken och pengar till ett okänt värde ska ha blivit stulna. Mannen lyckades ta sig loss och larma polisen när tjuvarna lämnat huset.

En förundersökning om rån och olaga hot har inletts och bostaden är avspärrad för en teknisk undersökning. Ingen person har ännu gripits.

-Pettersson säger att inte ens hemmen är skyddade i det nya landet. Rånen blir grövre, rånarna och offren yngre, knivar används oftare och ja, ja, det är spännande och berikande…

Socialdemokraterna har varit största parti i Eskilstuna så länge någon kan minnas och nu blir det mer och mer likt Malmö

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Man bands med buntband och rånades i sitt hem

 • Hajo

  En man hade problem med en älg som kom in i hans trädgård och åt äpplen på hösten.
  Älgen blev ibland full och orädd vilket kan vara väldigt farligt.

  Mannen gjorde iordning en äppelkorg kopplade en kopparledning med 400 V i korgen.

  Senare på kvällen dök älgen upp… Gick lugnt fram till äppelkorgen och sänkte ner sitt huvud.
  400 V rätt i mulen fick älgen att flyga upp och springa allt vad han kunde därifrån.v

  Gilla

 • Hajo

  Utifall att de grips, så har nog Åklagaren färdigskrivna mallar för att släppa förövarna omgående, om de inte är svenskar….

  Brist på bevis och liknande heter det….

  Gilla

 • SVENSK

  Jag önskar och hoppas att folk någon gång kommer att förstå hur viktigt det är att landet blir fritt igen och lämnar EU!

  Gillad av 1 person

 • Realist

  Vi alla Svenska medborgare ska TACKA Reinfeldt !
  Han som via Bokförsäljning och sitt deltagande i Trilaterala Förening tillsammans med en del som t.e.x. Annie Lööf, Ulf Christersson och även vår Stefan !!!
  Vilka har möjlighet att ifrågasätta alla dessa ”extrainkomster” som föredetta och nuvarande politiker i detta land gör ???
  INGEN journalist i ”vårat land” vill göra en OBJEKTIV UNDERSÖKNING AV DETTA !!!

  Varför har ”objektiv” media slutat vara objektiv ???

  Gillad av 1 person

 • Maja

  Ibland undrar jag varför folk som inte väntar på besök öppnar dörren ?
  Har de inte lärt ännu att Sverige är en allemansland.

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Det största trygghetsprogrammet i modern tid Gaggar Löfven?
  Sverige har aldrig varit säkrare, jag upprepar Sverige har
  aldrig varit säkrare hojtar jubelidioten Betner?

  Gillad av 1 person

 • Roland Salomonsson

  ”Ingen är ännu gripen!” Snarare att ingen kommer heller att gripas.

  De kriminella har ett system, där ett led granskar potentiella rånoffer, bl a ekonomi, har de larm, har de förmögenhet, lämplig undanskymd adress etc, och sedan säljer uppgifter om dessa till ”utförare”. Bl a VET polisen att dessa ”ankarkriminella” finns och var de bor etc – men tillåts inte ingripa. ”Ankarfolkets” kunder är egna landsmän som på olika sätt uppehåller sig i Sverige, inte minst zigenare, och ofta illegalt. Trots att myndigheterna VET, så är det förbjudet att ingripa. Alla kommer väl ihåg upplägget när vänsteraktivismen skapade denna ”särbehandling” av zigenska kriminella.

  Så länge EU regler bestämmer ”rörligheten” fritt över gränsen, kommer brottsligheten i Sverige drabba allt fler gräsrötter allt våldsammare utan att de kriminella kan sättas åt. Dessutom är tjuvarna ”garanterade” fri utförsel av stöldgods och pengar – då tull m fl myndigheter reducerats till NOLL av de inom myndigheterna, med tentakler in i partierna, som skyddar kriminalitéten.

  Gillad av 1 person

 • Mm

  Men fortsätt för all del och rösta på sossarna o de andra i regeringen då får du inte bara ett spännande liv på gator o torg utan även i din bostad.

  Gillad av 1 person

 • Kent

  Det är illa nog med alla rån men ännu mer illa är att ingen i ansvarig ställning tar ansvar och bryr sig.
  Arma land!

  Gillad av 1 person

  • Tony

   Dom är mycket effektivare än polisen, och Media hjälper till genom att skriva så lite som möjligt om Brottslingen, men desto mer när någon som blir urförbannad på detta slappa samhället, och vräker ur en saftig ED

   Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: