Stäng

Man bands med buntband och rånades i sitt hem

BROTTSLIGHET. En man i en villa i Kållered, Mölndal blev rånad tidigt på onsdagsmorgonen, enligt polisen. Mannen hörde hur det knackade på dörren och när han öppnade tvingade sig två personer in i huset. Han fördes till sovrummet och blev fastbunden med buntband medan tjuvarna gick igenom huset.

Smycken och pengar till ett okänt värde ska ha blivit stulna. Mannen lyckades ta sig loss och larma polisen när tjuvarna lämnat huset.

En förundersökning om rån och olaga hot har inletts och bostaden är avspärrad för en teknisk undersökning. Ingen person har ännu gripits.

-Pettersson säger att inte ens hemmen är skyddade i det nya landet. Rånen blir grövre, rånarna och offren yngre, knivar används oftare och ja, ja, det är spännande och berikande…

Socialdemokraterna har varit största parti i Eskilstuna så länge någon kan minnas och nu blir det mer och mer likt Malmö

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Man bands med buntband och rånades i sitt hem

 1. En man hade problem med en älg som kom in i hans trädgård och åt äpplen på hösten.
  Älgen blev ibland full och orädd vilket kan vara väldigt farligt.

  Mannen gjorde iordning en äppelkorg kopplade en kopparledning med 400 V i korgen.

  Senare på kvällen dök älgen upp… Gick lugnt fram till äppelkorgen och sänkte ner sitt huvud.
  400 V rätt i mulen fick älgen att flyga upp och springa allt vad han kunde därifrån.v

 2. Utifall att de grips, så har nog Åklagaren färdigskrivna mallar för att släppa förövarna omgående, om de inte är svenskar….

  Brist på bevis och liknande heter det….

 3. Jag önskar och hoppas att folk någon gång kommer att förstå hur viktigt det är att landet blir fritt igen och lämnar EU!

 4. Vi alla Svenska medborgare ska TACKA Reinfeldt !
  Han som via Bokförsäljning och sitt deltagande i Trilaterala Förening tillsammans med en del som t.e.x. Annie Lööf, Ulf Christersson och även vår Stefan !!!
  Vilka har möjlighet att ifrågasätta alla dessa ”extrainkomster” som föredetta och nuvarande politiker i detta land gör ???
  INGEN journalist i ”vårat land” vill göra en OBJEKTIV UNDERSÖKNING AV DETTA !!!

  Varför har ”objektiv” media slutat vara objektiv ???

 5. Ibland undrar jag varför folk som inte väntar på besök öppnar dörren ?
  Har de inte lärt ännu att Sverige är en allemansland.

 6. Det största trygghetsprogrammet i modern tid Gaggar Löfven?
  Sverige har aldrig varit säkrare, jag upprepar Sverige har
  aldrig varit säkrare hojtar jubelidioten Betner?

 7. ”Ingen är ännu gripen!” Snarare att ingen kommer heller att gripas.

  De kriminella har ett system, där ett led granskar potentiella rånoffer, bl a ekonomi, har de larm, har de förmögenhet, lämplig undanskymd adress etc, och sedan säljer uppgifter om dessa till ”utförare”. Bl a VET polisen att dessa ”ankarkriminella” finns och var de bor etc – men tillåts inte ingripa. ”Ankarfolkets” kunder är egna landsmän som på olika sätt uppehåller sig i Sverige, inte minst zigenare, och ofta illegalt. Trots att myndigheterna VET, så är det förbjudet att ingripa. Alla kommer väl ihåg upplägget när vänsteraktivismen skapade denna ”särbehandling” av zigenska kriminella.

  Så länge EU regler bestämmer ”rörligheten” fritt över gränsen, kommer brottsligheten i Sverige drabba allt fler gräsrötter allt våldsammare utan att de kriminella kan sättas åt. Dessutom är tjuvarna ”garanterade” fri utförsel av stöldgods och pengar – då tull m fl myndigheter reducerats till NOLL av de inom myndigheterna, med tentakler in i partierna, som skyddar kriminalitéten.

 8. Men fortsätt för all del och rösta på sossarna o de andra i regeringen då får du inte bara ett spännande liv på gator o torg utan även i din bostad.

 9. Det är illa nog med alla rån men ännu mer illa är att ingen i ansvarig ställning tar ansvar och bryr sig.
  Arma land!

  1. Dom är mycket effektivare än polisen, och Media hjälper till genom att skriva så lite som möjligt om Brottslingen, men desto mer när någon som blir urförbannad på detta slappa samhället, och vräker ur en saftig ED

Kommentera

%d bloggare gillar detta: