Stäng

Göran Greider har hela livet tagit den lätta vägen…

INRIKES. Socialdemokraten Göran Greider är inte en av de skarpaste knivarna i lådan. Han tror att han som vänsterbliven har det svårt i ett land som styrts av sossar. 

Twitter
 • 1936 – 1976 S-regering
 • 1976 – 1982 Borgerlig regering
 • 1982 – 1991 S-regering
 • 1991 – 1994 Borgerlig
 • 1994 – 2006 S-regering
 • 2006 – 2014 Borgerlig
 • 2014 – —- S-regering

Greider verkar ha glömt den informella makten, i landet där varje institution, myndighet, beslutande organ, rikstäckande public service och media infiltrerats av 68-vänster, där makten går i arv bland likasinnade och där oliktänkande hålls borta genom smutskastning och utfrysning.

Göran Greider, du valde en gång att vara sosse, inte för att det är svårt utan för att det är lätt och för att du ville njuta av köttgrytorna och korruptionen.

Steget efter
Göran Greider har tillsammans med Barbro Hedvall skrivit en bok. ”Stil & Politik”  Jag menar stil och Göran Greider går bara inte om nu inte budskapet är att i alla lägen se vänsterbliven ut… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 reaktioner på “Göran Greider har hela livet tagit den lätta vägen…

 1. Göran Greiders ”iskalla” analys på Twitter.

  Måste bero på ”klimatförändringarna”, i det svenska samhället.

 2. Flintisen viftar med röd fana (kanske sovjets) och kallar sig marxist i vänster lokaltidningar i Dalafrika. När public service i verkligheten är reklamkanaler för marxism och folkutbyte borde vita människor få betalt, istället för att betala skatt för att se på ”Sveriges” Television.

 3. Han har snott slutklämmen från John F. Kennedy, hans ”måntal” innehöll motsvarande uttryck.
  Kan inte Greider aspirera till att bli en månbo?
  ”We choose to go to the Moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard; because that goal will serve to organize and measure the best of our energies and skills, because that challenge is one that we are willing to accept, one we are unwilling to postpone, and one we intend to win, and the others, too.”
  https://en.wikipedia.org/wiki/We_choose_to_go_to_the_Moon

 4. Likt många andra sossar som skiter i arbetare och pensionärernuförtiden förstår han inte! Det är aldrig lätt att förstå en såsse som inte begriper sig på! Men får konstigt nog ändå mycket utrymme i
  MSM media med sitt sosseribabblande, där han pratar…… o pratar……! Han är inte den domkraft som lyfter högst i verkstaden. Inte heller den skarpaste kniven bland köksbesticken. Han borde läsa Julia caesars blogg, Thoralfsblogg samhällsnytt ,friatider, nyadagbladet och nyatider osv.!!

 5. (s, mp, v, c) ; alltså socialister, kommunister eller ansvarslösa dårar. Kalla det vad du vill. Men det är detta pack som dikterar de ekonomiska styrmedlen. Det är detta pack som sitter i knäet på propaganda-media. Det är detta pack som oförtjänt har den politiska makten, via ”DÖ” och ”JÖK”. Blir det sen ett nytt myglande med den s.k. demokratin i mars eller maj månad, så blir benämningen ”MÖK” och det känns genast mer passande.

 6. Han är verkligen inte den skarpaste i lådan,samma inteligens nivå som svetsarn .Omätbart IQ.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: