För och emot Kinas utbildningsläger för muslimer


Förra veckan skickade två grupper av länder, brev till FN: s råd för mänskliga rättigheter som kritiserar eller stöder Kinas Xinjiang-politik.

Dagen efter att en grupp av 22 nationer undertecknade ett brev riktat till presidenten för FN: s råd för mänskliga rättigheter och FN: s högkommissarie för mänskliga rättigheter, som uppmanar Kina att avsluta sitt ”utbildningsprogram” för muslimer , i Xinjiang, lämnade en grupp av 37 andra länder ett liknande brev som försvarar Kinas åtgärder för att anpassa muslimerna till ett civiliserat samhälle!
De 22 länder som kritiserar Kinas ”utbildnings-assimileringsinsatser” är:
Australien, Österrike, Belgien, Kanada, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Island, Irland, Japan, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Nya Zeeland, Norge, Spanien, Sverige, Schweiz och Storbritannien.  .Observera, inte ett enda muslimskat land, utan mest Europeiska länder.

De 37 länder som försvarar Kinas ”utbildnings och assimilerings” insatser är:

Algeriet, Angola, Bahrain, Vitryssland, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Kambodja, Kamerun, Komorerna, Kongo, Kuba, Demokratiska republiken Kongo, Egypten, Eritrea, Gabon, Kuwait, Laos, Myanmar, Nigeria, Nordkorea, Oman, Pakistan, Filippinerna, Qatar, Ryssland, Saudiarabien, Somalia, Sydsudan, Sudan, Syrien, Tadzjikistan, Togo, Turkmenistan, Förenade Arabemiraten, Venezuela och Zimbabwe.

Ett stort antal i huvudsak muslimska länder samt ett antal länder som haft stora och våldsamma problem med muslimska minoriteter!

Läs mer HÄR


6 responses to “För och emot Kinas utbildningsläger för muslimer

 • NALLEN

  Vad jag har förstått så har inte en enda muslim dött under omskolningen i Kina. Så vad är det man protestera mot, istället borde man högljutt protestera mot förföljelsen av kristna i Mellanöstern och övriga världen.
  Är det någon mer än jag som ser mönstret, islam och muslimer kan oemotsagda DÖDA kristna, men när ett LAND vill lära muslimerna vät och etikett DÅ RESER SIG HELA VÄSTVÄRLDEN I EN GEMENSAM PROTEST.

  Gilla

 • Tony

  Så typiskt dom Mähä aktia länderna som själva inte
  kan hantera problemet Islam????
  Medan länder som vet vad Islam går för röstar för Kinas
  metod att hantera detta stora problem?

  Sen har väl inte dom sistnämnda länderna lovat
  Globallisterna något, men det har med största
  säkerhet dom förstnämnda gjort.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tror inte att Kina bryr sig om mänskliga rättigheter i detta fall, Kina går sin egen väg !

  Gilla

 • Brasklappen

  KINA visar definitivt vägen vilket bevisas av att muslimska terrorattentat minskat i landet! ALL HEDER ÅT KINA!!! Sverige borde begära hjälp från kineserna, vi har platsbrist i våra fängelser, kineserna kan hjälpa oss både med fängelseplatser och omskolning av muslimerna. Muslimer förstår bara ett enda språk: HÅRDA; HÅRDA TAG!!! Inget mer dalt nu, vi måste lära av dem som kan detta!

  Gilla

 • Mike E

  Ja, det är märkligt hur alla i Väst ömmar för muslimer, t.o.m. borgerliga.
  Det är ett faktum att muslimer är mycket intoleranta mot icke-muslimer och vägrar att acceptera regler och lagar som inte överensstämmer med Sharia.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: