Akilov JO-anmäler Hall – känner sig ensam och får dålig mat

TERRORISM. Terrordömda Rakhmat Akilov har anmält fängelseanstalten Hall, sydost om Södertälje till Justitieombudsmannen, JO. I ett brev till JO skriver Akilov, som sitter på anstalten efter att ha dömts för terrorattentatet på Drottninggatan 2017, att han är besviken på dålig mat och ensamhet. Han efterfrågar också mer sysselsättning.

Akilov dömdes i fjol till livstids fängelse för bland annat fem mord. Han flyttades i höstas från anstalten Kumla till Hall efter att ha blivit misshandlad av en annan intagen.

Mitti.se

-Pettersson tycker att Rakhmat, givetvis av humanitära skäl, ska få avtjäna sitt livstidstraff hemma i Uzbekistan bland landsmän.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

37 thoughts on “Akilov JO-anmäler Hall – känner sig ensam och får dålig mat

 1. Fängelse var ju ursprungligen tänkt som ett sorts straff, om han nu inte visste det…

 2. Det här aset till människa har mage att klaga på mat och att underhållningen som erbjuds inte passar herrn.Han anser dessutom att det som erbjuds inte befrämjar hans integration !!! Dessa uttalanden visar bara på en person som inte har förstått och förmodligen aldrig kommer att förstå vad han har ställt till med.Hans förståndsgåvor är nog inte alltför imponerande.Jag hoppas att han halkar på tvålen i duschen 10 ggr.och när det händer har vakterna fikapaus.

 3. Skicka dit Uzz Nujen som finansierade terrorattacken så Akilov slipper vara ensam utan får lite sällskap. Låt Uzz sällskapa en 30-40 år.

 4. Duger inte maten åt Akilov, så är det väl bara att skicka efter några portioner från “Maria Livs” i Eskilstuna.
  Betr. ensamheten, så kan han ju vittna mot Özz för att få en cell-kamrat.
  Och vill han sen ha något att syssla med, så kan han väl börja med att rengöra käften som det kommer så mycket skit ur.

 5. Om han nu inte trivs så kunde han gott tänkt på det innan han drog igång sin mordorgie.

  Sen borde han vara jävligt tacksam att hans straff blev så milt som det blev.
  Vi har många gamla historiska straff som passat den gynnaren betydligt bättre…

 6. Dålig mat……
  Fängelsematen är 3 gånger dyrare än maten våra gamla får på äldrevården.
  Att våra gamla inte behöver lika mycket näring som våra fångar är klart, men skillnaden är alldeles för stor.

 7. Helt rätt av honom!

  Han vet att dumsvensken älskar att bli förnedrad och kommer att lägga sig platt för hans krav!

  I ett normalt land hade han bara blivit ihjälslagen på plats!

 8. Häng upp ett litet skåp med glasskiva innehållande en Cyanidkapsel i hans cell. Så få han välja själv, något som hans offer inte kunde göra.

 9. Han gillar ju inte folkmängder så han kan gått sitta där, allra helst flyttas till sitt hemlands fängelse.
  Varför skall vi bekosta deras leverne här.Tänk på alla som miste live på grund av dåren.

 10. Tänker på Ebba som skulle fylla 12 år, Chris Bevington som ansågs vara en underbar pappa och make, småbarnsmamman från Bryssel och de två äldre svenska svenska kvinnorna som skulle besöka en trädgårdsmässan i Stockholm och Akilov ändade brutalt deras liv samt många blev skadade med bestående fysiska och psykiska men. Jag hade inte kunnat leva med den skammen.

 11. Det är ont om platser på våra anstalter på grund av att SOCIALDEMOKRATERNA utsett muslimska U-länder till asylländer, något radikalt behöver göras! Mitt förslag är att inrätta ett ÅTERVANDRINGSVERK samt göra permanenta överenskommelser med ex KINA som har stor erfarenhet att återanpassa muslimer till samhället. Detta under förutsättning att KINA lovar att låta Akilov och kompisen Özz sitta livet ut, dvs på livstid!!!

 12. Att sitta i “fängelse” i sverige är inget straff. Möjligen för nån Svensk som måste höra på arabiska dagarna i ända.

 13. Dom kan sätta han på ett flyg till Sibirien med en fallskärm utan skärm så kan få lov och där.
  Varför betala dyr vård för han.?
  När vi inte kan sköta om våra gamla som slitit i detta landet.

 14. Akilov och Özz borde flyttas till Uzbekistan tillsammans …… ,
  Bergsturken har ju agerat som medhjälpare…

 15. Kosto:
  Du tycker m.a.o. att det handlar om djurplågeri ?
  För mig finns inget rättmätigt straff,för ett sådant vilt odjur här i Abzurdistan !

 16. Idioten ska hålla käft och ta sitt straff som en man, hade jag fått bestämma så hade han endast fått vatten och bröd att äta och en bibel att läsa inget mer.

  • Nej, inte levergryta, blodpudding gjord på grisblod, bruna bönor med fläsk, fläskpankaka, bara mat innehållade fläsk!

 17. I vissa fall så anser jag att dödsstraff är det enda rätta.. Den jävla vesslan ska hålla käft och vara överlycklig att han sitter på en Svensk lyxanstalt. Själv tycker jag att han kunde få två st stenar, ena kan han ha som sällskap och den andra får han äta. Avskum. Belastning.

 18. Efterfrågar sysselsättning..? Är det inte arbetsplikt eller i alla fall studier som gäller på anstalterna? Eller är det bara träna och tv-spel för jättebebisarna?

 19. Känner sig ensamma gör nog Ebbas mamma och pappa också.

  Har den jäveln advokat på Hall? Skulle inte förvåna mig.

 20. Om han känner sig ensam så kan dom låsa in honom tillsammans med några hundra andra kriminella invandrare som sitter på Hall i en cell.

   • Jag hoppas att fanskapet ruttnar i fängelset och går en långsam och smärtsam död till mötes. När han sedan tror att han kommer till paradiset med sina 72 jungfrur så upptäcker han att liemannen väntar vid den eviga elden där han skall brinna i evighetens evighet.

Kommentera