Skattemedel finansierar terrorism


ISLAM. Islamic Relief är en islamistisk rörelse, verksam i Sverige och får stöd av svenska skattebetalare genom Sida. 2015 besökte Åsa Romson (MP) och Åsa Lindhagen (MP) Stockholms moské där de träffade terrorrörelsen som bland annat finansierar terroristorganisationen Hamas.

Islamic Relief kallar sig en internationell biståndsorganisation som består av 15 hjälporganisationer och har som mål att underlätta för de fattigaste människorna i världen. Islamic Relief är en ideell organisation som baserar sin verksamhet på en islamsk värderingsgrund.

Om Islamic Relief på bloggen,,,

Peter Sellei: Skattefinsierat biståndsmedel under Obama-administrationen gick via kyrklig organisation som finansierade Islamic Relief som i sin tur gav dessa medel till Osama Bin Laden!

Peter Sellei Twittrar, tittar vi närmare på Sverige: ”Islamic Relief ingår under år 2017-2020 i ett tre-årigt partnerskap med Sida, den svenska myndigheten för internationellt utvecklingssamarbete, vilket ger möjlighet till flerårig finansiering av våra insatser världen över.”

Faktum är att utav rörelseintäkter på drygt 170 miljoner kommer drygt 131 miljoner kronor från svenska skattebetalare!

-Pettersson tycker att det är självklart att inte en enda skattekrona ska gå till någon islamsk organisation. Även om Islamic Relief hjälper de fattigaste människorna i världen hur gör de det med islamisk värdegrund som de  själva säger…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


4 responses to “Skattemedel finansierar terrorism

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: