Stäng

Bra Steffe

GOTT OCH BLANDAT. I lördags den 6 juli spelade våra fotbolls-tjejer en match om bronset mot England i Nice. Sverige vann med 2-1. Statsminister Stefan Löfven var på plats, han såg matchen, var med på prisutdelningen och på festen på spelarhotellet efteråt. Hur länge han var kvar vet jag inte men festen pågick fram till småtimmarna och det är det inget fel med. 

-Pettersson konstaterar att Löfven får beröm, det kanske är hans dolda talang att festa och fira. Bra Steffe hoppas du hade kul och som jag brukade säga när jag arbetade: även en sjöman har rätt till fem minuter, det gäller säkert även statsministrar.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 reaktioner på “Bra Steffe

 1. Löfven flög ner till Nicke med statsflyget på Lördag morgon och hem igen på kvällen. Hur var det nu?, skulle vi flyga mindre eller? Eliten menar alltså att ni folket skall flyga mindre inte vi viktiga politiker. Alltså återigen besannas uttrycket, ni skall göra som jag säger, inte som jag gör.

 2. Den där linslusen är bara ute efter att tjäna så många miljoner som möjlig på att gräva ner f.d Sverige och Svenskarna som har gjort det möjligt för sådana stolpskott som han att existera.

 3. Men det är inte alla tillställningar han ställer upp på,
  han har en benägenhet att hålla sig undan när det handlar
  om kritik mot hans usla regerande, inte syntes han när
  Pensionärerna demonstrerade utanför riksdagshuset,och
  inte syntes han till när Bensinupproret demonstrerade
  mot dom oförskämda Bensinskatterna , men när det gäller
  att sola sig i glansen över andras framgångar, då kommer
  han , liksom att jönsa omkring i abnorma Prideparader?

 4. Minns härom året när svetsatrn dök upp vid firandet av 3 kronors VM guld. Han blev totalt utbuad det värmde.

 5. Synd att han inte är det minsta intresserad av hur vanligt folk har det. Tex i Kil och i Grums där invandrare bär sig åt som vilda apor och ingen bryr sig. Han är bara intresserad av två saker. Att behålla makten till varje pris samt att synas. INGET ANNAT

 6. Han skiter ju i Sverige i vanliga fall, men nu passade den falske fan på att vara svensk…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: