Stäng

Afrikan rånade kvinna och sparkade ihjäl hennes lilla hund, uppdaterat med film.

BROTTSLIGHET. En hundägare har skrivit ett desperat meddelande på Facebook under djurassistentgruppen . En vän till henne hade i tisdags morse gått en promenad med sin lilla hund, en chihuahua på St. Hanshaugen i Oslo när hon utsattes för ett rån.

Facebook

Hunden Leah ihjälsparkad av rånare

Hunden skällde och den somaliska rånaren sparkade hunden i huvudet.

– Huvudet var skadat och nacken bruten, berättar ägaren till Nettavisen.

– När hunden, Leah, skällde så sparkade rånaren henne först en gång så hon flög iväg. Sedan gick han fram till hunden och sparkade igen.

Efter händelsen vägrade en taxichaufför att ta med den döende hunden i bilen. Hunden Leah dog på djurkliniken till följd av skadornaPolisen söker efter förövaren och vill ha kontakt med vittnen. Händelsen hände mellan St. Hanshaugen och busshållplatsen i Collets gate.Polisen beskriver förövaren enligt följande:

 • Mann 35 – 40 år
 • Cirka 180 centimeter lång
 • Mörk i huden
 • Kort hår och skägg med lite grått i..
 • Brun tröja
 • Mörka byxor
 • Bar på en ölburk

Offret beskriver förövaren som en somalisk man.

Document.no

-Pettersson undrar lite vad det var för taxichaufför som vägrade ta med hunden. Det finns c:a 1 miljon hundar i Sverige och hunden är en kär familjemedlem i många familjer, ändå importerar vi folk som inte tycker om djur…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 reaktioner på “Afrikan rånade kvinna och sparkade ihjäl hennes lilla hund, uppdaterat med film.

 1. Fy fan vad hemskt! Stackars tjej! Men det går kanske inte att blanda kulturer som tycker totalt olika om vissa saker. För dem är hundar djävulen och för oss är de familjemedlemmar.

  1. Man behöver inte sparka ihjäl en hund därför att man tycker den är ett odjur,alla djur ska visas respekt,jag tycker inte om honom som gjorde det så jag hoppas KARMA kommer ifatt o sparkar ihjäl honom

 2. Faktus Palmen, förstår inte riktigt vad du menar, jo, min boss blev sur för han tyckte att jag var för mesig, han tyckte jag skulle ha skrivit att det borde vara skottpengar på vildarna….

  //Gunnar

 3. Förr i tiden hade adeln sköldar för att visa sin överhet tilldelad av makten, nuförtiden har nya adeln sin hudfärg som ger privilegier, t.ex. förtur i bostadskö.

 4. Det är så tragiskt så hjärtat vill brista! Så fruktansvärt hemskt för denna kvinna och hennes lilla livskamrat, vilket lidande bara för dessa negroida as som kommer hit och mördar och våldtar allt i sin väg!
  Jag vill inte säga vad jag skulle vilja göra med denna neger men jag tänker desto mer, det är många tankar som far genom huvudet.

 5. Nästa hund bör bli en stor jävla Rottweiler eller en Schäfer då springer dessa äckliga Afrikaner/Araber omvägar som sig bör.

  1. Får man verkligen skrämma en stackars missförstådd Somalier med en stor hund, klassas inte det som hets mot folkgrupp ?
   Tror faktiskt det, i alla fall i dagens trygga och heligt mångkulturella Islamistiska satelitstat Sverige !

   1. Bara vänta det kommer vi bor ju trots allt i vänsterliberala skitlandet Sverige.

    Hade själv två stora hundar en blandras och en Schäfer för några år sen (tyvärr bortgångna nu) och det var underbart att vara ute och gå med dessa…blattarna skingrades som/för vinden när vi kom, en del skrek som stuckna grisar t om……hehe.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: