Zigenarklanen har levt på bidrag och brott i 50 år, men går inte att utvisa


ZIGENARE. Det är en av Danmarks mest ökända familjer, som har flyttat till Cobrahave i Örestaden på Amager, när Köpenhamn i Danmark. Anledningen till att familjen Levakovic är ökänd känner grannarna till allt för väl, även bloggens läsare har fått höra om zigenarfamiljen Levakovic många gånger. Läs HÄR.

Familjens kriminella meriter är praktiskt taget oändliga, men det är välkänt var det började: med familjechefen Gimi Levakovic, 60, som är självutnämnd chef i zigensklanen.

För nästan 50 år sedan kom han till Danmark med sina föräldrar som en del av 69 zigenare, som år 1970 utan tillstånd satte sig på Amager Fælled. Det är bara några kilometer från Else Alfelts Vej, där de nuvarande problem har uppstått runt Levakovic-familjen.

Gimi Levakovics far, Dusi, var hövdingen för de 69 zigenare som kom 1970, två år senare hade grannar, myndigheter och polis hade fått nog av brott och bråk. Polisen rekommenderade då politikerna att kasta ut Levakovic-klanen och de andra zigenarna från Danmark.

I slutändan bestämde den socialdemokratiska regeringen med Anker Jørgensen att zigenarna skulle få stanna eftersom de gav sitt ord på att uppträda ordentligt, arbeta hårt, betala skatt och följa de danska lagarna.

Nästan 50 år senare har zigenarfamiljen Levakovic begått hundratusentals brott, en annan verklighet och nu går det inte att utvisa ziggisarna trots att de lever på socialbidrag och brottsligheten fortsätter…

Läs vidare på BT.dk…

-Pettersson tycker det låter som statsminister Stefan Löfven (S), vi har varit naiva. Nu har Levakovics blivit fler än de ursprungliga 69, de lever på brott och bidrag samtidigt som de kör omkring i lyxbilar, bor flott och skryter om sina rikedomar. De flesta är medborgare i Kroatien men Europadomstolen har bestämd att deras anknytning till Danmark är för stor för att utvisning ska ske.

Det blir inte bättre, föräldrarna lär barnen att stjäla och bedra redan från början och så håller det på generation efter generation, men det är synd om zigenarna.

Läs om Levakovics öden och äventyr på bloggen och tänk på att några av dom har bytt namn och en del bor i Malmö…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


9 responses to “Zigenarklanen har levt på bidrag och brott i 50 år, men går inte att utvisa

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: