I vänsterpartiets EU-korridor…

KOMMUNISM. I vänsterpartiets korridor i EU-parlamentet hyllas diktaturer, massmördare och totalitära samhällen. Helt sjukt! Vi måste bekämpa både vänster- och högerextremismen i Europa, säger den moderata EU-parlamentarikern Arba Kokolari på Twitter

-Pettersson misstänker att de flesta av de 518.454 personerna och 8 procents av väljarna inte hade en aning om vad de röstade på.

Vänsterpartiet är extremt, väldigt extremt och då behöver man inte påminna om att vänstern stödde Hitler, vi behöver inte nämna att partiet gillat massmördare som Lenin och Stalin, inte att ungdomsförbundet hette Kommunistisk Ungdom när Jonas Sjöstedt blev medlem. Inte heller att partiet fram till ganska nyligen försvarat Fidel Castros förtryckarregim på Kuba eller Hugo Chávez Venezuela och sörjde när herrarna dog.

Nej, det räcker att läsa vänsterpartiets partiprogram, ”…införandet av socialismen kräver kapitalismens avskaffande.”

Partiprogrammet handlar om ”stora och djupa grundläggande samhällsförändringar”. Det är ingen underdrift. Vänsterpartiet vill avskaffa privat äganderätt och förstatliga alla företag.

Vänsterns drömsamhälle har lärt oss i länder som Venezuela, Kuba, Nordkorea och Sovjetunionen att det är en biljett till oerhörd fattigdom, raserad välfärd och förtryck. Inte någonstans, någon gång har socialism lett till något annat…

Det kallas kommunism.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “I vänsterpartiets EU-korridor…

 1. Oavsett vad Jonas ”dörrmattan” Sjöstedt kläcker ur
  sig, så kan vem som helst som såg hur det såg ut i
  Gamla Öst Tyskland och Polen och andra Östländer
  och jämföra med i dag sen dom slapp ifrån detta
  Sinnes slö system, dom har till och med gått om
  Världens mest humanitära land i välstånd!

 2. Stalin dödade mer folk än den impotente Hitler och dom Röda Kmererna i Kambodja döda mer folk och helst högutbildade blöm inte detta Vänsterväljare o Sjöstedt borde hålla käft om bruna rötter med den statsminister som inte kan historia heller.

 3. Vill bara kort tillägga,att det var just sådana kommunistregimer som O.Palme o. Sten Andersson besökte,och givmilt gav bort skattemedel vi arbetsslavar i dåvarande Sverige,knogat samman !
  Gåvorna till Castro skänkte denne vidare till upproriska röda,i bl.a. Angola o. S-Afrika. Pengar som dessa köpte stridsvagnar o. kanoner för !
  Dåtida o. nutida s.k. U-hjälp !!

Kommentera