Venezuelas regering har avrättat 7000 civila visar FN-rapport


BROTTSLIGHET. Den svenska vänsterns favoriterregering i Venezuela påstås i en ny FN-rapport ha dödat uppemot 7000 personer. Under det senaste ett och halvt året har de utsatts för ”utomrättsliga avrättningar utförda av säkerhetsstyrkorna”. Det säger chefen för FN:s högkommissariat för mänskliga rättigheter, Michelle Bachelet, med anledning av FN:s rapport. 

– Förekomsten av utomrättsligt dödande av säkerhetsstyrkorna förefaller vara chockerande högt, säger Bachelets kansli i ett uttalande.

FN-rapporten visar att venezuelanska säkerhetsstyrkor skickar dödspatruller för att mörda unga män och manipulerar därefter brottsplatserna för att få det att se ut som att männen gjorde motstånd.

Rapporten presenteras i morgon…

BBC

brottslighet, kommunism,  Vi kanske får lägga till en rad

Rossana Dinamarca, vänsterbliven före detta riksdagsledamot

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Venezuelas regering har avrättat 7000 civila visar FN-rapport

 • Gunnar

  Tack Pettersson ! Jag hade inte förväntat mig att min kommentar om Venezuela skulle införas. För övrigt tycks vi ha samma inställning om klimatet dvs att klimatalarmismen är ett bedrägeri. Hänvisar till www. klimatsans.com – där finns rejäla fakta om klimatets variationer , havsisar och havsnivåer.

  Gilla

 • Gunnar

  Det är regeringen i Venezuela som kallat till sig FN för att utreda alla mord. I Petterssons värld är extremhögern i nämnda land änglar. Nej , jag är ingen kommunist . Men rätt ska vara rätt när det gäller rapporteringen från Venezuela. Jag förväntade mig att det skulle vinklas i rapporteringen.

  Gilla

 • avenidotodo

  Det vore kanske en god idé att fråga denne Michelle Bachelet hur många kristna som muslimerna avrättat/mördat i MENA under senaste åren. Det förefaller som rena folkutrotningen i jämförelse. Men den frågan är kanske inte PK.

  Gilla

 • Svenja

  FN:s trovärdighet lika med noll.

  Gilla

 • Olof.p

  Är regeringspartiet socialister i Venezuela precis som i Löfvens Sverige?

  Gilla

 • Gringo

  De som inte tycker som partiet, får möta vår skapare oftast nere i en mörk källarlokal. Enligt min syn precis så som kommunisterna och socialisterna vill ha det. Bara det att de vågar inte berätta detta för de stora massorna, men detta är deras stora våta dröm.

  Gilla

 • ossie

  Det här har Sjöstedt & Co hejat på i sann kommunistanda.

  Gilla

 • Tony

  Men det är ju också det som kommunismen är bäst på, att
  avliva folk, något gott kommer inte från detta samhällssystem?

  Gilla

 • centurion

  Jag har tänkt mycket på händelsen i riksdagen, landets högsta beslutande organ, när den obstinata Dinamarca häcklar talmannen med orden : ”du är inte min talman”. Dessutom iförd en tröja men ordalydelsen : ”SD=Rasist”. Hade jag varit säkerhetsvakt där och då, så hade jag inte tvekat en sekund om att bära ut spektaklet med våld. För det måste ju ändå finnas gränser även i det mest absurdiska landet på jorden.

  Gilla

 • Olof.p

  Gött att det står före detta riksdagsledamot. Hon verkar ha många skruvar lösa, Dinamarca. Är hon inte från Latinamerika förresten? Kanske dags att flytta hem och göra lite politisk nytta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: