Venezuelas regering har avrättat 7000 civila visar FN-rapport

BROTTSLIGHET. Den svenska vänsterns favoriterregering i Venezuela påstås i en ny FN-rapport ha dödat uppemot 7000 personer. Under det senaste ett och halvt året har de utsatts för ”utomrättsliga avrättningar utförda av säkerhetsstyrkorna”. Det säger chefen för FN:s högkommissariat för mänskliga rättigheter, Michelle Bachelet, med anledning av FN:s rapport. 

– Förekomsten av utomrättsligt dödande av säkerhetsstyrkorna förefaller vara chockerande högt, säger Bachelets kansli i ett uttalande.

FN-rapporten visar att venezuelanska säkerhetsstyrkor skickar dödspatruller för att mörda unga män och manipulerar därefter brottsplatserna för att få det att se ut som att männen gjorde motstånd.

Rapporten presenteras i morgon…

BBC

brottslighet, kommunism,  Vi kanske får lägga till en rad
Rossana Dinamarca, vänsterbliven före detta riksdagsledamot

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Venezuelas regering har avrättat 7000 civila visar FN-rapport

  1. Tack Pettersson ! Jag hade inte förväntat mig att min kommentar om Venezuela skulle införas. För övrigt tycks vi ha samma inställning om klimatet dvs att klimatalarmismen är ett bedrägeri. Hänvisar till www. klimatsans.com – där finns rejäla fakta om klimatets variationer , havsisar och havsnivåer.

  2. Det är regeringen i Venezuela som kallat till sig FN för att utreda alla mord. I Petterssons värld är extremhögern i nämnda land änglar. Nej , jag är ingen kommunist . Men rätt ska vara rätt när det gäller rapporteringen från Venezuela. Jag förväntade mig att det skulle vinklas i rapporteringen.

  3. Det vore kanske en god idé att fråga denne Michelle Bachelet hur många kristna som muslimerna avrättat/mördat i MENA under senaste åren. Det förefaller som rena folkutrotningen i jämförelse. Men den frågan är kanske inte PK.

  4. De som inte tycker som partiet, får möta vår skapare oftast nere i en mörk källarlokal. Enligt min syn precis så som kommunisterna och socialisterna vill ha det. Bara det att de vågar inte berätta detta för de stora massorna, men detta är deras stora våta dröm.

  5. Men det är ju också det som kommunismen är bäst på, att
    avliva folk, något gott kommer inte från detta samhällssystem?

  6. Jag har tänkt mycket på händelsen i riksdagen, landets högsta beslutande organ, när den obstinata Dinamarca häcklar talmannen med orden : “du är inte min talman”. Dessutom iförd en tröja men ordalydelsen : “SD=Rasist”. Hade jag varit säkerhetsvakt där och då, så hade jag inte tvekat en sekund om att bära ut spektaklet med våld. För det måste ju ändå finnas gränser även i det mest absurdiska landet på jorden.

  7. Gött att det står före detta riksdagsledamot. Hon verkar ha många skruvar lösa, Dinamarca. Är hon inte från Latinamerika förresten? Kanske dags att flytta hem och göra lite politisk nytta.

Kommentera