Politik på Anders Lindbergs vis


POLITIK. Socialdemokraten och Aftonbladets desinformatör Anders Lindberg gillar inte hur EU tillsätter chefer. Lindberg har dock inga synpunkter på att vi har en röd-grön regering trots att 60 % av svenska folket röstade borgerlig. 

Lindberg tycker inte det gör något att Miljöpartiet är med och dikterar villkoren för politiken trots att 95.59 procent inte röstade på MP.

Regeringen består av S+MP som tillsammans har 32,67 procent. Det bekymrar inte Anders.

SD som fick 17,53 % i valet, 1135627 personer röstade på Sverigedemokraterna, ändå står de helt utan inflytande. Det är fyra gånger fler än de 285899 som röstade på MP. Herr Lindberg tycker inte det är orättvist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Politik på Anders Lindbergs vis

 • Billy Boy

  I en tidigare tråd här på Petterssons uttryckte desinformatören Anders Lindberg sin oro över vilka politiska ledare som nyligen deltagit i G20-mötet i Osaka, Japan. Herr Lindberg verkade ängslas över makten ledarna på bilden nedan besitter över utvecklingen i världen.

  Länk:

  https://petterssonsblogg.se/2019/06/29/aftonbladets-anders-lindberg-lagger-sig-i-varldspolitiken/#comments

  Jag skrev en kommentar med ungefär följande innebörd i den aktuella tråden:

  ”Anders Lindberg blev säkert svårt chockad när han fick se fotot på vilka världsledare, som var samlade till G20-mötet i Osaka, Japan.

  Anders Lindberg har ju levt med uppfattningen att hela världen styrs av partikamraten och den ”humanitära stormaktsledaren” Stefan Löfven i Rosenbad.

  Han förväntade sig förstås att en överföring av världsherraväldet från Rosenbad till herr Lindbergs egna maktdomäner på Aftonbladet i Stockholm skulle ske och var mycket nära förestående.”

  Därför uttrycker herr Lindberg naturligtvis stor frustration över några av de personer som nu föreslagits bli valda till de allra högsta maktpositionerna i EU.

  Deras åsikter och politiska hemvist överensstämmer ju inte med de strikta krav som den maktfullkomlige Anders Lindberg ställt som sina personliga villkor.

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Det är sådana som Anders Lindberg som gör jobbet, att lobba för Ravellihandskar till barnmorskorna, värt.
  Hur många mentala katastrofer hade vi kommit undan?

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Lindberg har inte förstått, eller så är han ute efter att vränga läsarnas tankar bort från vad som skett.

  Genom detta våp, som nu utsetts till EU-chef, så blir det fritt fram för kultur-marxistiska (alltså nazisterna) EU-kansliet att fortsätta implementera sin dolda agenda. Syfte att lägga fastare former för ”5:e Riket/Nya Sovjet”.

  Gilla

 • centurion

  Aja baja Anders. Nu blir det smäll på fingrarna från partiet. Du låter ju som en förespråkare för SWEXIT ! EU är Ruttet, Odemokratiskt och påminner i mycket om en gammal sovjetisk Kolchos. Så ett halvt rätt kan du väl få då.

  Gilla

 • Kungen

  Vänstervridna har inte hört talas om demokrati. Det viktigaste är att dom får bestämma och alla måste tycka som dom. Stora likheter med gamla ddr och nordkorea.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  På tal om lysen
  Om man talar om AL, lyset är på men ingen är hemma

  Gilla

 • Zero8

  Ja du herr Lindberg, SD är tredje största parti i Sveriges riksdag och har ingen talmanns post och ingen ordförande post i något av utskotten och det är väl OK för dig herr Lindberg

  Gilla

  • Tony

   Ja Anders Lindberg representerar ju Allas lika värde?
   Men det gäller inte 1,1 Miljoner Svenskar som röstat SD?

   Gilla

 • Kent

  Anders Lindbergs logik fodras mer än ett människoliv för att förstå.
  Eller det kanske bara är så enkelt att det som gynnar honom själv är ledstjärnan.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: