Al Gore får kanske rätt i alla fall


2008 sa Al Gore (känd klimatalarmist) att isen på Arktis skulle vara helt bort-smält under sommaren om fem år!  LÄNK

För denna ”klimatgissning” har han fått utstå en del kritik! Troligtvis bekommer honom denna kritik inte särskilt mycket, han har väl däremot svårt att inte småle när han räknar alla pengar han tjänar på klimatskojeriet!

Men kanske han får rätt i år, eder FjärranÖsternRedaktör har gjort en av sina berömda ”klimatprojiseringar”! dvs visar hur det ”säkert” kommer att bli;

OM!

Danska PolarPortal uppdaterar varje dag en graf över den Arktiska isens volym,   igå såg den ut som bilden nedan!   Man kan ju klart se att linjen för årets avsmältning är mycket rak, å ligger i underkant av de andra kurvorna.

”Prijicerar” man denna katastrofraka kurva in i framtiden, se bilden nedan där jag med en gul linje visat vart vi är på väg (om inte Sverige höjer bensinpriset), Man ser ju tydligt att fjortonde augusti klockan 21,37  pluss minus 37 minuter kommer den sista isen i Arktis att ha smultit! För isbjörnarna återstår inget annat än att simma till Skansen.

Där de kommer att omhändertas på samma sätt som Gymnasie-Afghanerna! Greta kommer att högtidligt hälsa den välkomna och utfodra dem med vegetariskt sälkött!

 

 

Om denna framtida projicering visar sig ha brister, kommer jag att begära utökat forskningsanslag av Pettersson!


4 responses to “Al Gore får kanske rätt i alla fall

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: