Sjuka av hat


I tre år har Palestinska myndigheter betalat familj till en mordlysten muslim som mördare en 13-årig israelisk flicka. Vid 3-års jubileumet för mordet av den 13-årige israeliska flickan Hallel Yaffa Ariel har Palestina (Margots marodörer) betalat familjen till hennes mördare över 50.000 shekels och kommer fortsätt att betala dem en månatlig ersättning

Modern till flickans mördare: ”Min son är en hjälte. Han gjorde mig stolt ”

Hur länge kommer Svenska politiker att tillåta utrikesblondinen Margot, att med Svenska skattebetalares pengar, finansiera dessa förbannade mördare?

LÄNK


11 responses to “Sjuka av hat

 • Hajo

  Arabiska måste vara världens fulaste språk.

  Är det Orcherna i Sagan om ringen som har uppfunnit det?

  Gilla

 • Monica

  På en frisörskola i Malmö träffade jag på en frisörelev som deklarerade stolt att hon kom från Palestina. Vederbörande frågade ut mig om mitt privatliv och det är jag inte van att någon gör. Eftersom jag av privata skäl har isolerat mig socialt så läser man inte riktigt av de sociala koderna. Men eftersom jag blottade mig mer och mer för henne förstod jag sen att hon såg det som ett svaghetstecken och jag fick ett hånskratt upp i ansiktet. De har en helt annan klass-mentalitet och jag förstod att hon såg ner på personer som är kunder hos frisörskolor eftersom de betalar mindre. Hon sa också att hennes mamma bar hijab och ville därmed inte sitta modell för henne när hon skulle få ut sitt examensbevis som auktoriserad frisör. En annan elev på denna skola av samma härkomst visade också en arrogant och smått otrevlig attityd mot en. Det tycks vara ett folk som har hat, narcissism och elakhet i sina gener

  Gilla

 • Maja

  Men så gör de även här. Mördare fortsätter att leva på bidrag.

  Gilla

 • Kent

  Margot Wallström är en skam för Sverige av en dignitet som är omöjligt att förstå.

  Gilla

 • Maya

  Margot, Du hade bråttom med att erkänna Palestina, så bråttom så du i princip körde ditt eget ” race ”.Anser du fortfarande att du gjorde ett rätt beslut ?

  Gilla

 • Christian Bagan

  Hon ser aningen hjärntvättad ut och inte precis som att hon menar vad hon säger…

  Gilla

 • Cinna

  En normalt vettig bekant till mig gick fullkomligt i taket när jag ifrågasatte varför Sverige betalar enorma summor till Palestina. Jag fick inget svar tyvärr.

  Jag förstod att frågan måste varit en riktigt het potatis för 68-generationen. Men jag fick inte veta varför eller varför Sverige ska fortsätta betala enorma summor dit. Snälla, någon som var med runt -68 kan ni förklara?

  Gilla

 • Tony

  För mycket värme i dom övre regionerna är inte bra för hjärnan,
  och lever man i ett ökenland och dessutom sveper in sig
  i filt kan det bli för mycket.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: