Situationen är extremt allvarlig

ISLAM. Det finns inga belägg för en konspiration i syfte att islamisera Sverige, Sverige står inte inför ett muslimskt maktövertagande, så låter det från journalister, forskare och politiker i vårt land. De har fel. Det finns massor med tecken på muslimskt maktövertagande som sker steg för steg, med obetydliga saker som naiva svenskar tycker att det där spelar ingen större roll, ge dem det blir det lugnt sedan. Exempel är separata badtider, böneutrop och särskild mat. 

Gamal Abdel Nasser var militär och politiker i Egypten, som president blev han legendarisk, visserligen ofta i konflikt med omvärlden men känd för att ha försökt skapa ett modernt Egypten.

I ett tal 1958, talar president Nasser till publik och nämner tanken om att det muslimska brödraskapet kommer att tvinga kvinnor att bära en hijab. Både Nasser och publiken skrattar åt tanken på att miljoner kvinnor ska tvingas täcka sitt hår.

Idag, bär de egyptiska kvinnorna hijab, ingen skrattar längre och muslimska brödraskapet breder ut sig, även i Sverige.

Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan och fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Arnaud van Doorn, kommunpolitiker i Haag i Nederländerna vill införa halalstränder eftersom muslimer känner sig obekväma bland lättklädda och fult klädda människor på stränderna. Arnaud van Doorn som representerar det religiösa partiet Islamic Party for Unity som förslagit de nya stränderna. Enligt honom är det inte bara muslimer som klagar över strandentusiasters klädsel utan också många andra medborgare.

Som argument för sitt förslag väljer van Doorn att jämföra med tillgängligheten av nudiststränder och därför borde man även utforma halalstränder för den muslimska befolkningen. Sådana stränder uppger Van Doorn finns redan i de muslimska länderna Turkiet och Indonesien.

I sociala medier har många reagerat negativt på förslaget. En person skriver att landet inte är islamiskt och om de önskar halalstränder får de söka sig till ett islamskt land en annan tycker att man kan införa halalstränder den dagen Saudiarabien inför en nudiststränder.

Läs mer på HLN…

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Stockholm 1960-tal

Stockholm 2019

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.
Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.
1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960
Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.
Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

16 thoughts on “Situationen är extremt allvarlig

 1. Islam styr redan den Islamistiska satelitstat Sverige det vet alla utanför begåvningsreserven så det lönar sig inte att förneka detta faktum !

  • När jidahister sitter som styrande i MiGrationsVerket är det mycket allvarligt.
   De hade i misstag gett en hög position för en av dem ,nu kryllar det av dem i MGV.
   Noterade även att en moské finns på St Eriksgatan 91 mitt i Stockholm.

  • BLUFFTEXT OM BARCELONAAVTALET.
   – NEJ GÖRAN PERSSON (S) HAR INTE LOVAT ATT ISLAMISERA SVERIGE

   Det sprids nu flera olika blufftexter om det s.k. Barcelonaavtalet i snabb takt i sociala medier och en stor mängd personer har kontaktat denna sida med frågor. Texten går ut på att statsminister Göran Persson (S) 1995 skrev på ett hemligt avtal som går ut på att islamisera Sverige.

   I andra versioner ges Ingvar Carlsson, Stefan Löfven och Annie Lööf skulden och en mängd felaktig fakta, bluff och påhitt varvas med info om att staten i konspiration med media försöker lura svenska folket. Texten innehåller även en del korrekt information, tex oro för att det inte minst i förorterna finns parallellsamhällen där kvinnor och flickor diskrimineras.

   ANALYS
   Texterna är en bluff och många konton som sprider dem är fejkkonton. Att texterna varvats med en del korrekt information gör att många inklusive vanligt hederligt folk som med rätta känner oro för det växande parallellsamhället går på bluffen.

   Barcelonaavtalet slöts 1995 och avser bl a mänskliga rättigheter och tillväxt vilket framgår här http://ufmsecretariat.org/ och här https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/proposition/europa-medelhavsavtalet-mellan-europeiska_GM0357 . Samarbetet har utvecklats sedan dess och fokuserar idag på tex klimat- och energifrågor.

   ✅ Ja, integrationen har till stora delar fungerat dåligt – t.o.m. mycket dåligt – och alla partier har lagt fram nya förslag kring det.
   ✅ Ja, det finns en hel del förbättringspotential för politikerna och ordningsmakten när det gäller negativ religiös påverkan som även ofta är olaglig som drabbar framförallt kvinnor och unga men även män. Inte minst i förorterna.
   ✅ Nej, det hjälper inte att sprida blufftexter fyllda av felaktigheter, lögner och påhitt.
   ✅ Om du har ”vänner” som ideligen sprider blufftexter, säg till vännen att det är bluff och hjälper inte det tag bort vännen från din vänlista. Men tag gärna en fika med vännen istället så att den inser att ni fortfarande kan vara vänner i verkligheten och att det finns en riktig värld utanför Fakebook.

   • Tack för klargörandet. Där ser man att man inte skall tro allt på nätet.


 2. observerat även, i en del media påklädda
  män…iklädda avklippta jeans och T- skirts
  Oxå nog de snart ett praxis i samband me
  dopp i plurret på våra allmän. badplatser.
  Inte bara arabkäringar som e plågsamma
  att behöva beskåda (i händelse nu någon
  Svensk råkat hamna fel)…petitesser kan
  tyckas, men de som händer å sker därute
  nu kommer få för oss fritänkare allvarliga
  konsekvenser…inför den stundande mörk
  framtid som väntar kommande släktled

 3. Växjö är hyfsat rött i riksdagsvalet 2018, så dom borde vara väldigt nöjda med utvecklingen.

  Grattis Växjö…….

  Vi får hoppas att er kommun ser ut som Libanon inom en snar framtid….

 4. Refererat till signaturen UE att hon som kvinnlig sjöman kunde visa sig i kort-kort i arabiska och iranska hamnar utan problem. Låt oss vara optimistiska och tänka baklänges. Hoppas att det om 50 år är radikal islamism och inflyttad islamism ett minne blott. Vid denna tid i mellanöstern var radikal islamism i mellanöstern marginaliserad. De muslimska invandrare jag träffade på 70-talet var här endast som arbetskraftinvandrare och de var inga kravmaskiner och klädde sig sekulärt och västerländskt. Denna stora anhopning som har kommit till västvärlden de senaste 30 åren har muslimska brödraskapet och al qaida som förebild. Därav kvinnor som bär hijab och täcker armar och ben. Jag låter som en obotlig optimist. Men allt förändras. Ingenting är bestående. Tänk om någon i början på 80-talet skulle säga att om 10 år har Sovjet fallit i samman och krackelerat och dess satellit-stater har brutit med sin stormakt. Vederbörande skulle bli idiotförklarad.

 5. En läsvärd bok är ”Jihad i tre steg”, den beskriver problemet med islamiseringen. Sakta men säkert tar de över och ställer fler och fler krav. Vi har redan upplevt ”omvänd diskriminering” och det är ett av stegen som smyger på oss. Vänsterrörelsen som kan ses som nutidens ”nyttiga idioter” har givit islam allt större rättigheter. Hela vårt rättssystem arbetar för en islamisering och detta på grund av de överenskommelser som Socialdemokraterna har gjort med olika islamska grupperingarna. När dessutom politiker öppet deklarerar att de inte ska kritisera islam trots kvinnoförnedring, kvinnors halva värde etc. Jag har arbetat i Iran och sett dess framför allt unga kvinnor som visade mer och mer av sitt hår och deras protester mot hijaben. Till deras hjälp kom västvärldens enda feministiska regering – och vi vet ju hur det besöket avlöpte.

 6. I svunnen tid mönstrade jag av svenska fartyg i Bandar Mashahr Iran och Ras Tanura Saudiarabien som varande kvinnlig sjöman iförd kortkort kjol utan problem. Inte tänkbart idag 50 år senare.

  • UE:
   Nej du hade kommit långt innan sedlighetspolisen tagit hand om dig !! Sedan har ni rätt,när jag började resa på arabländerna 78/79 var det motsatsen till idag !Märkte genom åren hur allt förvandlades och på slutet var det endast Dubai kvar,som var någorlunda mänskligt. I S-Arabien har inget förändrats sedan Allans tid !
   Tack o. lov slipper jag numera besöka dessa Medeltida stater.
   Förstår inte ens de,som förlägger sin semester till Turkiet.

 7. Om vi lägger oss platt och tror att det redan är kört – då har vi ju redan förlorat. Jag vill inte ha skiten i Sverige överhuvudtaget. Ut med dom

 8. Denna muslimska fara kan inte nog betonas… Vill inte framstå med mina rader,som inbördes beundrande. Tackar likväl Pettersson,som ständigt påminner om det som väntar med en alltmer utbredd,islamism i Abzurdien.
  Har skrivit det åtskilliga gånger önskar ni på plats,fått uppleva deras dagliga liv i Orienten.
  Böneutropen skallar från Allah håll från kl 5 på morgonen,till 10 på kvällen.Offentliga bloddrypande halshuggningar på torgen,till deras underutvecklade pyjamasklädda varelsers jubel.
  Överallt bevakning av vitklädda moralpoliser,och dofter från deras exotiska liv,utlöser kvällningar redan när flygplanet öppnar sina dörrar.
  Det enda positiva med dessa muslimska länderna,är känslan av skön lättnad,när returflyget lämnar arabvärlden bakom sig.

 9. Med den totalt vanvettiga och maktgalna politiska ledning vi har i dag så är det bara att konstatera att vi är helt rökta.

  • ….. men att ge upp, är att spela islamism o folkförrädarna rakt i händerna.
   Vi Får Inte Ge Upp!!!!

Kommentera